miercuri, 4 noiembrie 2015

Warcraft, filmul

A fost prezentat primul trailer teaser al viitorului film Warcraft, inspirat din franciza de jocuri cu acelasi nume. Filmul va fi lansat in cinematografe pe plan international in 10 iunie 2016 sub denumirea de "Warcraft: Începutul".

Filmul, care se bazează atat pe seria de jocuri video Warcraft, cat și pe nuvelele cu actiunea in lumea Azeroth, a fost anunțat pentru prima dată în anul 2006, ca un parteneriat cu Legendary Pictures. Filmările au început insa abia pe 13 ianuarie 2014. Distribuitor este Universal Pictures.

"Tărâmul pașnic Azeroth se află la un pas de război când se confruntă cu invadatori de temut: luptatorii orci fug din lumea lor aflata pe moarte, pentru a coloniza alta. Un portal se deschide pentru a conecta cele două lumi. O armată se confruntă distrugerea, iar cealaltă se confruntă cu dispariția. Începe o saga spectaculosă a puterii și sacrificiului, în care războiul are multe fețe și toată lumea luptă pentru ceva", precizează Legendary.

Duncan Jones regizeaza filmul dupa un scenariu pe care l-a scris impreuna cu Charles Leavitt. Filmul are in distributie pe Paula Patton, Ben Foster, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky, Daniel Wu si altii. Este produs de Legendary Pictures, Blizzard Entertainment si Atlas Entertainment.


Un comentariu despre subiectul „Warcraft, filmul”:
Bogdan

Tare 😀

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile