marți, 22 decembrie 2015

Digi Mobil a lansat cartela preplătită cu 6 extraopțiuni disponibile

RCS RDS a lansat cartela prepaid cu 6 extraoptiuni disponibile, avand credit intial de 2 euro fără TVA si valabilitate de 1 - 3 luni. Se pot activa simultan maxim doua extraoptiuni, in perioada de valabilitate a creditului.

Extraoptiunile sunt urmatoarele:

La 2 euro fara TVA:

- Hipsterova are valabilitate 1 luna, ofera apeluri si SMS-uri nelimitate in Digi Mobil, 150 minute nationale, 1 GB trafic in reteaua Digi si 100 MB trafic in roaming national.

- Diva are valabilitate 3 luni, 200 minute nationale, 2 GB trafic in Digi Mobil si 100 MB in roaming national.

La 3 euro fara TVA:

- Bogatinov are valabilitate 1 luna si ofera apeluri si SMS-uri nelimitate in reteaua Digi, 250 minute nationale, 2 GB trafic in Digi Mobil si 100 MB trafic in roaming national

- Deluxovici are valabilitate 3 luni si ofera 350 minute nationale, 3 GB trafic in reteaua Digi si 100 MB trafic in roaming national.

La 4 euro fara TVA:

- Dinerovich are valabilitate 1 luna si ofera apeluri si SMS-uri NELIMITATE in reteaua Digi Mobil, 400 minute in reteaua Digi si nationale, 3 GB trafic in reteaua Digi Mobil si 100 MB trafic in roaming national.

- Bashtanov are valabilitate 3 luni, ofera 450 minute in reteaua Digi si nationale, 4 GB trafic in reteaua Digi si 100 MB trafic in roaming national.


Extraoptiunea Extranet 1 GB fara TVA se poate activa imrpeuna cu oricare din optiunile de baza.

Cartale DIGI Mobil se activeaza cu optiunea dorita ( sau se reincarca ) direct pe telefonul mobil, apeland *110#, dar si in punctele de prezenta si magazinele Digi. Cartela se poate reincarca si prin PayPoint. Ultima optiune aleasa se reactiveaza automat la expirare daca ai creditul necesar.

Daca nu vei activa nicio extraoptiune, se vor aplica tarifele standard de convorbiri si si SMS. De exemplu, tariful pentru minutul de convorbiri este de 1,5 eurocenți fara TVA in reteaua fixa si mobila Digi, dar si catre alte retele fixe ( Orange, Vodafone, Telemobil ), catre alte retele fixe nationale si catre retelele mobile nationale, conform operatorului Digi Mobil.


Un comentariu despre subiectul „Digi Mobil a lansat cartela preplătită cu 6 extraopțiuni disponibile”:
alexioanpopa

Alea de o luna nu o sa aiba succes la public (sunt mai putin avantajoase fata de abonamente). Cred ca cele pe 3luni vor fi mai profitabile.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile