joi, 17 decembrie 2015

FilmBox se pregătește de sărbătorile de iarnă

"Luna decembrie aduce pentru abonații canalelor FilmBox pelicule de excepție marcate de spiritul sărbătorilor", anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit.

În ajun de Crăciun ne bucurăm de filme atât pe gustul celor mari, cât și al celor mici, iar în ziua de Crăciun vin să ne colinde actori renumiți ca Jennifer Aniston, Scarlett Johansson sau Julianne Moore.

În ajun de Crăciun, de la ora 18:00, FilmBox Premium o prezintă pe Jessica (Angela Roth) într-o frumoasă poveste de dragoste, Miracol de Crăciun, în care se luptă să recupereze casa copilăriei sale. Va sfârși prin a se îndrăgosti de noul proprietar. Și tot în Ajun, dar de la ora 19:30, o gașcă simpatică de câini împreună cu noul lor prieten, un băiețel pe nume Oliver, împiedică jefuirea unei bănci chiar înainte de Crăciun în comedia Golden Winter.

Haylee Duff și Jennifer Aniston vin apoi împreună cu Joseph Gordon-Levitt și Scarlett Johansson, în trei filme memorabile.  Pe Haylee Duff o descoperim în Totul despre Crăciun cu Eve, pe FilmBox Basic, în ziua de Crăciun de la ora 17:05, iar pe Jennifer Aniston în Dragoste fără preaviz pe FilmBox Premium, de la ora 21:00.

Acesta este primul film în care Jennifer Aniston folosește o dublură pentru scenele cu locație în Seattle, în care chipul ei nu apare nici măcar o dată. Cât despre Joseph Gordon-Levitt, actorul a declarat că a scris special pentru Scarlett Johansson rolul Barbarei din filmul Don Jon, de pe FilmBox Premium, de la ora 22:45, un film apreciat de critici cu 23 de nominalizări la premiile internaționale.


Despre FilmBox

Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox Basic, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură, mai precizează compania in comunicat.


Niciun comentariu despre subiectul „FilmBox se pregătește de sărbătorile de iarnă”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile