miercuri, 23 decembrie 2015

LG prezintă webOS 3.0

Compania LG a anuntat că va prezenta in premieră la International Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas cele mai recente televizoare din gama smart, care ruleaza pe cel mai nou sistem de operare webOS 3.0.

"Sistemul de operare webOS 3.0 a fost proiectat pentru a oferi o experiență de utilizare excepțională si pentru a permite o navigare mai intuitivă. Cu opțiuni îmbunătățite și mai mult conținut, sistemul de operare webOS 3.0 continuă să ofere caracteristicile sale cheie, introducand de asemenea diverse inovații", precizează compania.

webOS 3.0 oferă trei caracteristici "magice": Magic Zoom, Magic Mobile Connection și o telecomanda Magic Remote modernizată, care va oferi utilizatorului o experiența la un nivel cu totul nou:
- Magic Zoom permite utilizatorilor să mărească obiectele de pe ecran, fără nicio degradare în calitatea imaginii.
- Cu Magic Mobile Connection, utilizatorii pot conecta cu ușurință un telefon mobil la televizor, prin aplicatia LG TV Plus ( instalata pe dispozitivul mobil ), pentru a accesa aplicații pe ecranul televizorului.
- Telecomanda Magic modernizata este conceputa pentru a simplifica si facilita controlul receiverelor set-top box (STB), cu un adaos de butoane de pe telecomandă. Caracteristica Screen Remote a fost de asemenea reproiectata pentru a simplifica interfața cu utilizatorul, pentru mai multa ordine și confort.

Conceput si in scopul de a oferi mai conținut digital, sistemul de operare webOS 3.0 introduce Canal Plus, o caracteristica unică prin care se oferă o gamă largă de conținut over-the-top (OTT) într-un format ușor de utilizat. Canal Plus oferă o listă unificată de canale, care combină conținutul OTT cu canale de televiziune familiare si care permite utilizatorilor să acceseze conținut OTT in navigarea pentru canalele tv. Canal Plus poate fi de asemenea controlat cu o aplicatie, pentru a oferi recomandări de programe, prin intermediul widget-urilor de pe ecran. Printr-un parteneriat cu Xumo (xumo.com), Canal Plus ofera o mare varietate de conținut digital gratuit de la radiodifuzori și diverse publicații, cum ar fi Bloomberg, Time Inc, Conde Nast Entertainment sau The Wall Street Journal. Pentru a atrage un public mai larg, o varietate de conținut premium, de exemplu de la BuzzFeed, PopSugar, Media Mode sau Digital Networks and Multi-Channel Networks (MCNs) va fi de asemenea disponibil prin Canal Plus, impreuna cu pachete internaționale de canale.

Televizoarele LG Smart cu sistem de operare webOS 3.0 vor oferi de asemenea o mare varietate de alte caracteristici noi sau actualizate:

- Channel Advisor analizează modelul de vizionare și afișează informații despre viitoare programe  similare cu programele frecvent vizionate
- Multi-view vă permite să vizionați două canale diferite, în același timp ( sau de exemplu un canal tv și un film de pe Blu-ray).
- Aplicatia Music player redă muzică prin difuzoarele televizorului, chiar și atunci când televizorul este oprit.
- My Channels si Live Menu au fost modernizate cu noi caracteristici secundare, utile pentru telespectatori.
- Aplicatia IoTV permite un control pe ecran a aparatelor smart electrocasnice de la LG și alți producători, care sunt compatibile cu LG IoTV

Sistemul de operare webOS 3.0 pentru televizoare LG SMART va fi prezentat la standul companiei de la Las Vegas, intre 6 si 9 ianuarie 2016.


4 comentarii despre subiectul „LG prezintă webOS 3.0”:
Anonim

Asteptam android dar...

Marius din Timisoara

salut...am televizor LG model 47LB670V, si am facut un update acuma si n-am fost atent la ce, am dat ok-ul din gresala, stie cineva la ce s-a facut adabtarea ? multumesc

Anonim

Update-ul s-a facut la cea mai noua versiune, probabil la versiunea 05.05.01, care e cea mai noua pentru modelul tau de televizor in acest moment, lansată în data de 10 iunie 2016.

Anonim

...si eu am televizor LG model 47LB670V si cand l-am deschis mi s-a facut un update la webOS TV,n-am fost atent ce versiune este....i s-a mai intamplat la cineva ?, stie cineva despre ce ubdate este vorba ? ...va multumesc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile