joi, 10 decembrie 2015

Minimax, program de 24 ore din 1 ianuarie 2016

Televiziunea pentru copii Minimax va oferi 24 de ore de transmisie din 1 ianuarie 2016, cu noi seriale şi o diversitate de programe în grila sa. Anul Nou va aduce distracţie sigură, fără sfârşit pentru copiii din țara noastră, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit.

Pentru ca finalul anului 2015 să fie reuşit, programul pentru copiii ce sărbătoresc alături de părinţi trecerea în Noul An, Minimax va oferi filme speciale, de lung metraj în Ajunul Noului An începând cu ora 21:00, oră de la care se va aplica serviciul de transmisie de 24 de ore.

Minimax, ce are ca ţintă copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani, continuă să ofere conţinut prietenos pentru întreaga familie, conţinut ce este distractiv şi educaţional în acelaşi timp. Începând din ianuarie 2016, noi experienţe vor fi introduse pentru a asigura o şi mai mare varietate emisiunilor de la Minimax.

În zilele săptămânii de la ora 7:00 până la ora 21:00, programele Minimax vor conţine sezoane noi din serialele mult apreciate, destinate special preşcolarilor. Thomas şi prietenii săi, Ella Elefantul, Aventurile lui Chuck şi prietenii, Franklin şi Prietenii sunt doar câteva dintre serialele preferate ale micuţilor telespectatori.

În fiecare zi de la ora 20:50, va fi difuzată o poveste de seară, începând cu Familia Câinilor Spaţiali şi Purceluşa Peppa, ce vor distra atât copiii cât şi părinţii. După aceasta, programul devine interesant pentru audienţa de vârstă un pic mai mare. Pentru ei, în fiecare zi, începând cu ora 21:00, vor fi filme animate de lung metraj, printre care Degeţica sau Arthur- doar Rock and Roll.

Programele tematice vor fi difuzate în fiecare weekend de la ora 10:30 până la ora 12:00. Primul trimestrul din 2016 va aduce cele mai bune investigaţii ale “detectivilor juniori”, prieteni ce adoră să rezolve mistere.

În ianuarie va fi premiera noului serial “Cronicile lui Zorro”, serial produs în CGI şi bazat pe originalul Zorro, iar sezonul 4 din Fratii Kratts în Sălbăticie şi noul Barbie în Rock 'N' Royals vor debuta în februarie. 

În acelaşi timp, Minimax, prima televiziune a copiilor cu conţinut non violent, continuă să aducă preferatele copiilor, cele mai bune seriale, cum ar fi Pompierul Sam, Thomas şi prietenii săi, Micul Prinţ, Eu şi Mia sau Curiosul George.

Copiii şi părinţii, alături de Minimax, pot călatori într-o lume minunată, urmărind poveşti frumoase, educative, pline de muzică, acţiune şi umor, 24 de ore din 24, începând cu 2016.


19 comentarii despre subiectul „Minimax, program de 24 ore din 1 ianuarie 2016”:
Anonim

atunci se va inchide C8??

Anonim

E logic ca se inchide, daca Minimax extinde timpul de emisie si il acapareaza pe cel al C8.

Anonim

bravo...

Anonim

Bravo,urmatorul pas transmisia in format HD! Speram!!!

Anonim

La Dolce cand MiniMax?

George

Minimax va aparea Telekom

Anonim

Cand?

Anonim

asta George spune numai minciuni... a zis la fel si cand sa lansat Realitatea Plus

Anonim

Cu C8 e soarta,asa cum a fost cu A+ si cu Animax. Prima data a lansat A+ [4 decembrie 2004-1 iulie 2007],iar apoi au bagat pe Minimax tot de la ora 20:00-20:05 Canalul Animax [2 iulie 2007-31 martie 2014]. Apropo ca pe Animax erau seriale frumoase si cel mai frumos serial mi se pare ca era Kilarin Revolution,pana au bagat C8 [5 mai 2014,fata de 1 aprilie 2014 cum trebuia-31 decembrie 2015] Si minimax emite 24 de ore

Anonim

La Telekom Tv nu cred ca va aparea Minimax deoarece la scos cei de la Dolce cind au fost. Stiu acest lucru deoarece si eu am fost client Dolce tv acum citva ani.

Anonim

normal programul de 24 de ore incepe pe 31 decembrie...

Unknown

C8 se inchise astazi pentru seara.

Minimax vine 24 de ore in 31 decembrie 2015:
AKTA, Canal S, Focus Sat, iNES

Minimax vine 24 de ore in 1 ianuarie 2016:
UPC, RCS, Digi, Orange

Sigur sau nu?

Anonim

nu la rds este pana la 20

Anonim

la rds hunedoara minimax este negru ecranul si spune ca canalul nu este disponibil sau este codat sau poate cei de la rds nu vol sal bage 24 de ore asa fac si cu cartoon nework cu tnt ca nu vor sa se pare cele doua canale

Anonim

minimax la rds pauza de somn la rds hunedoara minimax pina la ora 20.00 asa si cu cartoon network desene pena la ora22.00 si dupa aia baga filmele pina la 7.00 dimineata cand baga ei cartoon network

Anonim

La rds NEMA ! Sunt curios in alte retele cum este?

Bogdan

Si de ce l-ar baga 24 din 24? ca sa creasca costul cu retransmisia programului? cine vrea sa vada aceste posture faceti cerere la ei in numar mare ca sa le bage in extraoptiune sa vedem atunci cati mai vreti TNT, AMC, Discovery, Cartoon, Minimax 24 din 24 de ore. Cand o sa va ceara 15-20 lei in plus pentru aceste posture o sa va faceti ca nu le vreti. Mai terminati cu principiul 1-2 % se uita si 100% (adica fraierii) platesc

Anonim

la bagat 24 ore la rds rosiori de vede

Anonim

RCS Hunedoara ,acum "merge" 24ore minimax

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile