miercuri, 9 decembrie 2015

Digi Mobil: noile abonamente Avantaj, cu telefoane smart gratuite

RCS - RDS a anuntat astăzi printr-un comunicat oficial noile abonamente Avantaj, care includ si un telefon smart gratuit sau la pretul de 20 lei. Preturile pentru noile abonamente Digi Mobil sunt de 2, 3 si 5 euro cu TVA inclusă, iar telefoanele sunt Lenovo ( A2010 si A1000 ) si Allview ( P5 Life, A5 Easy si M8 ).

Abonamentul Avantaj 2 la 2 euro/lunar ( TVA inclusă ) include 200 de minute nationale si internationale atat catre retelele mobile, cat si catre rețele fixe ( inclusiv pentru apeluri catre retelele fixe din UE si fixe si mobile din SUA, Canada si China ), 100 SMS-uri in Digi Mobil, internet mobil de pana la 3 GB/luna si 200 MB in fiecare luna in roaming national. Dupa consumarea minutelor, tarifele fara TVA pentru apeluri si SMS sunt de 0,0124 euro catre retele fixe si mobile nationale si intre 0,0124 - 0,07 euro pentru destinatiile internationale. Pentru cei care activeaza abonamentul Avantaj 2 se furnizează un telefon Allview M8 cu la pretul de 20 lei (TVA inclusa), daca abonatul are cel putin un serviciu fix Digi.

Abonamentul Avantaj 3 la 3 euro lunar ( TVA inclusă ) asigură aceleasi servicii ca Avantaj 2, dar cu un plus de 100 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale si un plus de 1 GB/luna de internet mobil. Clientii existenti la cel putin un serviciu fix Digi primesc gratuit ( daca se aboneaza la Avantaj 3 pe o perioada de 2 ani) unul dintre telefoanele Allview M8, Allview A5 Easy sau Lenovo A1000.

Abonamentul Avantaj 5 la la 5 euro lunar ( TVA inclusă ), comparativ cu Avantaj 3, are un plus de inca 200 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale si un plus de inca 1 GB/luna de internet mobil. Primesti gratuit unul dintre telefoanele Allview P5 Life sau Lenovo A2010, la contractarea Avantaj 5 pentru 2 ani, daca esti deja client la cel putin un serviciu fix din portofoliul Digi.

Pana la sfarsitul anului, la aceste abonamente Avantaj, dar si la abonamentele Optim, este valabila si o reducere de 50% din costul abonamentului, pentru o perioada de 6 luni, daca este portat numarul de telefon in reteaua Digi Mobil.

De asemenea, colegul de hobby Bogdan Vaida face cateva precizari suplimentare pe blogul său ( detalii AICI ):

- dupa depasirea traficului de date alocat, internetul mobil in reteaua Digi Mobil va fi in continuare gratuit, dar va functiona la viteza de până în 128kbps pentru download şi 64kbps pentru upload ( mai mult trafic la viteză mare se poate obtine prin Extraoptiunea 5GB la 2.5 euro/lună);
- pentru cei care au deja abonament Complet: acesta nu va fi modificat in Avantaj.


Niciun comentariu despre subiectul „Digi Mobil: noile abonamente Avantaj, cu telefoane smart gratuite”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile