vineri, 11 decembrie 2015

Televiziunea C8 România se închide ?

Televiziunea C8 Romania, care este difuzata intre ore 20:00 - 02:00 ( dupa incetarea programelor zilnice ale canalului Minimax) este posibil sa se inchidă, intrucat "AMC intenționează să înceteze operarea și difuzarea canalului respectiv, cu începere de la 1 ianuarie 2016 sau în jurul acestei date, având în vedere extinderea la 24 de ore a difuzării zilnice a canalului Minimax", conform unei inștiințări trimise de către AMC Networks Central Europe diversilor operatori care difuzează acest canal.

Televiziunea C8 s-a lansat în România pe 5 mai 2014, dupa ce a primit doua licente de emisie prin satelit de la Consiliul pentru Radio și Televiziune din Cehia, una pentru Romania si una pentru Republica Cehă și Slovacia, pentru o perioada de 12 ani. C8 inlocuia programele televiziunii Animax CE ( inclusiv pentru Romania ), care se inchisese pe 1 aprilie 2014.

In grila de programe ale televiziunii C8 există producții despre bucătărie si chiar special dedicate pentru Romania, dar si filme si seriale.


12 comentarii despre subiectul „Televiziunea C8 România se închide ?”:
Anonim

Poate face program separat astfel incat si programul C8 sa emita 24 de ore din 24!!!

Cristy

da se inchide !

Anonim

mai degraba e varianta ca se inchide in Romania, cam asa se intelege, sansa e mica sa fie lansat ca si canal de 24 ore la noi

Anonim

De ce sa se inchida ?!...Ce avem de pierdut sau de castigat ?!...Daca avea audienta e ok, desi intervalul de emisie era mic. Raman surprins de de faptul ca avea emisiuni despre bucataria romaneasca , exceptand filmele. Stiu ca un canal destinat copiilor si tinerilor.

Anonim

Se inchide deoarece timpul de emisie e preluat de Minimax.

Anonim

Numai reluari la infinit. Mai bine Minimax !

Anonim

Pacat de acest canal. Copii sigur nu se vor uita la Minimax noaptea. Pentru mine a fost o combinatie buna Minimax/C8.
satmanian

Anonim

Pacat de Animax si acum si de C8!A fost o combinatie buna Minimax/Animax si Minimax/C8!Ar trebui sa cerem separat de minimax aceste canale tv sa fie amandoua difuzate!Unul noaptea si altul Ziua!

Anonim

Haideti Romania!Curaj!
Cerem sa puna amandoua canalele Animax si C8 la un loc!Unul ziua altul noaptea!Ca sa fim toti fericiti!Bine?

Unknown

@Anonim

Da! Pot face canalul Animax (24 de ore) și canalul C8 (bloc Megamax), dar întâi să contactat Sony Pictures Television (Animax) și AMC Networks International Central Europe (C8).

Anonim

Nu se va mai face nici un Animax. A fost închis. Nici măcar C 8 România nu mai există. Degeaba cereți ceva ce nu mai există. Oricum comentariul de mai sus văd că e din 2015.

Unknown

pai chestia e ca Animax a fost închis și C8 TV la fel deci cam asta e situația singurul lucru ar fi sa faceți propriul canal TV

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile