marți, 19 ianuarie 2016

Compania IMG deține drepturile de televizare pentru Premier League 2016-2018 în România

În primul rând, aceasta este o stire din ultima lună a anului trecut, dar astazi un coleg de hobby mi-a atras atentia asupra acestui comunicat. In al doilea rand, am decis sa prezentăm informatia si pe HD Satelit, pentru cei care sunt interesati despre acest subiect.

Pe 7 decembrie 2015, IMG, o companie implicata global in domeniul mass-media, al sportului, evenimentelor și modei, a anuntat ca a obtinut drepturile pentru transmisiunile în direct și pentru clipurile digitale din Premier League, in 14 teritorii din Europa Centrală și de Est si din Asia Centrală, pentru perioada 2016-2018.

Noul acord este valabil în nu mai puțin de 27 de piețe, inclusiv Romania si Republica Moldova, precum si in Armenia, Belarus, Bosnia, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Georgia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Afganistan, Azerbaidjan, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan.

Richard Scudamore, președinte executiv al Premier League, a declarat la acel moment: "Compania IMG este actualul titular al drepturilor Premier League si suntem foarte încântați că a ales din nou să investească în competitia noastră. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu ei pentru a distribui cel mai bun conținut din Premier League catre telespectatorii nostri din Europa Centrală și de Est și din Asia Centrală. "

Victor Blundell, SVP, IMG Media, a declarat: "Premier League este cea mai interesanta ligă din lume si suntem încantati să oferim competitia în direct pentru televiziunile din aceste regiuni".

Michael Mellor, șef la departamentul de fotbal al IMG Media, a declarat: "Suntem bucuroși să continuam relația noastră cu Premier League, care datează de peste 20 de ani și care a fost întotdeauna o parte importantă a portofoliului nostru de drepturi din lumea fotbalului. Premier League continuă să ofere printre cele mai căutate drepturi de transmisie."

Compania IMG operează în diverse țări, unde reprezinta si administreaza in fiecare an unele dintre cele mai mari cifre din lumea sportului și a modei, inclusiv si mii de evenimente in direct. Conform companiei, este cel mai mare producător independent de lume și distribuitor de mass-media din lumea sportului. În 2014, IMG a fost achiziționat de WME, o agentie de top in divertismentul mondial, pentru a forma WME | IMG.


2 comentarii despre subiectul „Compania IMG deține drepturile de televizare pentru Premier League 2016-2018 în România”:
Anonim

Cel bine ar fi, să se facă un post de televizor, care să poarte numele de FOOTBALL TV, şi să transmitsă doar fotbal, şi doar fotbal de calitate. Să aibe mai multe canale, ca să ne poate transmite toate meciurile,
care se joacă în acelaşi interval de timp. Să transmită meciurile din:

01.) FIFA WORLD CUP
02.) FIFA CONFEDERATIONS CUP
03.) FIFA CLUB WORLD CUP
04.) UEFA EURO
05.) UEFA CHAMPIONS LEAGUE
06.) UEFA EUROPA LEAGUE
07.) UEFA SUPER CUP
08.) PREMIER LEAGUE
09.) FA CUP
10.) CAPITAL ONE CUP
11.) COMMUNITY SHIELD
12.) PRIMERA DIVISION
13.) COPA DEL REY
14.) SUPERCOPA DE ESPANA
15.) BUNDESLIGA
16.) DFB POKAL
17.) DFB SUPERCUP
18.) SERIE A
19.) COPPA ITALIA
20.) SUPER COPPA ITALIANA
21.) LIGUE 1
22.) COUPE DE FRANCE
23.) COUPE DE LA LIGUE
24.) TROPHÉE DES CHAMPIONS

Anonim

Pana in august cand va incepe un nou sezon din Premier League mai este mult abia prin iunie-iulie vom stii cinevaa dadifuza pana in 2018 drepturiile BPL pentru Romania pana atunci totul ramne la stadiul de zvonn

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile