luni, 4 ianuarie 2016

FilmBox Extra HD prin satelitul Thor 6 ( 0,8 Vest ), pentru UPC DTH România ( Focus Sat ), Ungaria, Slovenia si Cehia

Televiziunea FilmBox Extra HD, ce apartine de SPI, a fost introdusa in grila de canale a UPC DTH ( Freesat in Slovenia si Cehia si UPC Direct in Ungaria ) de pe satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest ( satelit utilizat si de Focus Sat si Digi TV Romania ), pe frecventa 12034, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, avand ca norme de criptare Irdeto, Cryptoworks, NagraVision cu CAID 1815 si Conax cu CAID 0B02. Sunetul este original in AC3, precum si in maghiara si ceha. Exista un PID de subitrarea in limba română.

Tot astazi, SPI a schimbat satelitul de distributie pentru canalele sale, mutand televiziunile din portofoliu de pe AMOS 3 de la 4 grade Vest pe Eutelsat 16A de 16 grade est, pe frecventa 11283, polarizare verticala, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, criptat in Conax. In acest pachet de pe 16 grade Est sunt incluse televiziuni precum FilmBox Extra HD, Docubox HD, FAST&FUN Box HD, EroXXX HD, Filmbox Arthouse si altele, fiind probabil destinate preluarii de catre diversi furnizori de televiziune cu plata si pentru posibilitatea de simulcrypt cu operatori DTH care utilizeaza acest satelit ( de exemplu serviciul bulgar Mtel sau slovacii de la Antik Sat ). Distributia este acum realizată de TAG Broadcasting al Telekom Austria Group.

UPDATE 5 ianuarie 2015: FilmBox Extra HD de pe aceasta frecvență are acum efectiv subtitrare in limba română. Deja este vizionabil in pachetul Filmbox sau Complet de la Focus Sat Romania.


13 comentarii despre subiectul „FilmBox Extra HD prin satelitul Thor 6 ( 0,8 Vest ), pentru UPC DTH România ( Focus Sat ), Ungaria, Slovenia si Cehia”:
Anonim

Ar trebui ca filmbox sa puna la dispozitie si restul posturilor din portofoliu cat si accesul la filmbox live. 10 lei pentru cateva posturi cu aceleasi filme care se repeta nu mi se pare acceptabil

Anonim

Este bine de stiut,La un canal tv distribuit prin satelit este criptat semnalul audio-video nu si subtitrarea sau paginile de teletext

Anonim

PE DIGI SATELIT VOR FI CÂNDVA ?????

Anonim

bravo lor ca adauga canale noi, iar rds-rcs, nici macar sa adauge in grila tnt cu program non stop . in schimb sunt 8 canale digi degeaba locale care preiau exact acelasi lucru de pe digi24 central.

Anonim

Confirm ca s-a introdus, are calitatea imaginii foarte buna.
Limbi HU, CZ, EN. Subtitrare apare RO insa nu se transmite.

HD Satelit România

@ Pentru al doilea anonim: multumesc pentru confirmarea că subtitrarea DVB nu este niciodată criptata pe niciun canal, este o informatie foarte interesantă. Am observat subtitrări afișate peste multe canale criptate ( efectiv era afișată doar subtitrarea, fara imagine ), dar sincer nu stiam că e o regula în 100% din cazuri. Deci probabil dacă nu este afisata subtitrarea, desi are PID, probabil că nu exista ( deocamdată ) efectiv la acest canal.

Vali

Subtitrarea este functionala acum.

Unknown

in curand se relanseaza tele 7 abc dacaputeti venii cu detalii despre acest canal...acum se vad doar promo uri si muzica..se vede on line pana cand obtine licenta..

Anonim

Detalii se pot obtine doar daca se depune dosar la CNA, pana atunci ramane la stadiul de hobby tv online.

Anonim

Pe situl Focus Sat in pachetul Filmbox se pare ca este introdus Filmbox Extra HD.Intrebarea este daca abonatii cu decodoare SD pot receptiona acest post?

Anonim

Receptoarele SD nu receptioneaza canale cu rezolutie HD.

Anonim

De parca posturile care sunt in Hd nu ar putea introduce si pe decodoarele SD singura diferenta fiind vizionarea acelor posturi in format Sd pentru abonatii care au astfel de decodoare ,si in Hd pentru cei care au decodoare Hd.

Anonim

Receptoarele SD nu inteleg standardul DVB-S2 si nici codecul MPEG 4 si nici rezolutie HD, deci tehnic nu se poate. Se poate doar converti la retransmisie rezolutia in SD si sa fie comprimat cu codec MPEG2 si transmis separat, dar in aceasta situatie nu ar fi nicio diferenta fata de versiunea SD, doar ca ar scrie HD la sigla, fiind de fapt tot SD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile