vineri, 8 ianuarie 2016

Internet de la RCS RDS: Reduceri preț abonamente fixe și doua noi pachete mobile

RCS - RDS a redus pretul abonamentului de internet pentru clienti noi, la serviciile de internet de 300MB, 500 MB si 1000 MB, acestea avand acum preturi de 29 lei ( anterior 39 lei ), 39 lei ( anterior 45 lei ) si respectiv 45 lei ( anterior 55 lei), pentru persoanele fizice.

Oferta se adreseaza si clientilor existenti, daca vor solicita schimbarea tipului de serviciu din prezent sau daca prelugesc contractul Digi Net cu 1 sau 2 ani.

RCS RDS a lansat si pachetele Digi Net Mobil Activ ( 10 lei lunar, cu 5 GB in 3G si 10 GB in 4G) si Digi Net Mobil Activ Plus ( 20 lei lunar, cu 10 GB in 3G si 20 GB in 4G). Aceste pachete se pot contracta pe o perioada de 1 sau 2 ani de catre clientii persoane fizice care au deja abonament de internet fix sau mobil. Pentru Digi Net Mobil este necesar un modem USB si un SIM. Modemul USB 3G este oferit gratuit in custodie, iar modemul USB 4G in chirie cu 5 lei lunar.

Cei care nu au contractat niciun serviciu Digi vor plati 15 lei lunar pentru Digi Net Mobil Activ si 25 lei lunar pentru Digi Net Mobil Activ Plus, 5 lei lunar pentru modemul USB 3G in chirie si 10 lei lunar pentru cel USB 4G, tot in chirie.

Toate preturile mentionate anterior au TVA inclusa.

Traficul 4G poate sa fie consumat in aceasta retea, iar daca sunt folosite ambeele retele, atunci se poate consuma 5 -10 GB in 3G ( in functie de pachetul contractat ), iar diferenta pana la 10 GB sau 20 GB se poate consuma in 4G. Dupa consumarea traficul inclus, internetul va functiona in continuare, dar la viteze diminuate.


70 de comentarii despre subiectul „Internet de la RCS RDS: Reduceri preț abonamente fixe și doua noi pachete mobile”:
Anonim

Cei care au fiberlink 100 ce va fi ramine tot 29Ron ?

Anonim

Cred ca ideea e sa treaca lumea la 300 MB la acelasi pret si in timp sa se desfinteze abonamentul de 100 MB. Daca treci la 300 MB de la 100 MB, vei plati tot 29 lei, deci nu mai are rost sa ramai pe 100 MB.

Anonim

daca migrez de la fbl 300 la cel de 500 beneficiez de oferta redusa adica tot 39 ron pt 500 ?

Anonim

Da, beneficiezi.

Anonim

Multumesc

Anonim

Aveti grija ca va trebui sa platiti pentru stickul de date 10 RON ( cei care-l aveti ).
Pana acum era gratuit la anumite abonamente.

Anonim

Pana la urma s-a redus tva-ul si la abonamentul de 100mb tot 29ron e nu?

Anonim

Aceste reduceri nu au legatura cu reducerea TVA, ca de exemplu de la 39 lei la 29 lei este reducere de 10 lei, adica de aproximativ 25%, iar TVA-ul a fost redus doar cu 4%.

Unknown

Dacă am abonamentul cu 1000 fiberlink se aplica?
Pot aplica on-line pur schimbare?

Unknown

am trecut la pachetu de 300 din 26/10/2015 si inca nu ma sunat nimeni recomand cu caldura promtitudine maxima clint rds de 10 ani restu va las pe voi sa decideti daca vreti sa fiti dezamagiti

Anonim

Pai tva-ul a fost redus cu 4% dar pe site au afusat in continuare ( Digi Net Fiberlink 100 - ABONAMENT LUNAR 29,00 Lei cu TVA ) Sa inteleg ca tva-ul a fost redus si abonamentul a crescut?

Anonim

constantin cirdei, cum ai trecut la acel abonament ? prin ce metoda? ai facut cerere ? ai inregistrat-o ? deja platesti noul abonament ? sau cum ? astept raspuns, poate pot sa te ajut cu o sugerstie, dar sunt necesare detalii clare. Eu am solicitat in Digicare trecerea cu cerere inregistrata si in 6 zile au efectuat schimbarea.

Anonim

Florin Muntean, se aplica si pentru abonament de 1000, dar trebuie sa prelungesti abonamentul cu minim 1 an, asta daca nu deja l-ai prelungit mai devreme deja, cel putin asa cred.

Anonim

La abonament de 100 mb nu sunt reduceri de pret ca la celelalte. Sunt reduceri la celelate, iar pentru cel de 100 MB "reducerea" consta in upgrade gratuit, la acelasi pret, la abonament de 300 MB, daca faci cerere si prelungesti contractul. Sper ca acum ai inteles.

Anonim

Modificarea se poate face doar la sediu, unde mergi si semnezi modificarea si prelungirea de contract, nu merge sa faci prin telefon sau de acasa prin Digicare, nu mai asteptati degeaba. Poate daca binevoiesc instalatorii sa vina acasa la tine cu cntractul, dar nu cred ca aveti norocul asta. Daca nu ai fost la sediu sa semnezi, poti sa astepti si pana la anul si la multi ani. E vorba de o firma, de niste contracte, nu de intelegere intre prieteni la telefon.

Anonim

Abonamentul de 100 MB va veni in factura pentru februarie la pretul de 28,06 RON, nu de 29 lei, veti vedea.

Anonim

Si cei care au doar Fiberlink Popular de 20Mbps???
Ce faceci cu noi, ne lasati sa ne curga balele dupa internet de (cel putin) 100Mbps???

Anonim

La abonamentul popular depinde de tipul de conexiune, daca e prin EOC nu cred ca o sa mareasca viteza, mai de mult am incercat la un prieten sa ma conectez cu user-ul meu de FB500, dar mai mult de 50Mbit/s n-a mers.

Anonim

E clar ca in zonele unde nu au fibra optica nu poti sa te abonezi la pachetele superioare de internet, indiferent cate cereri ai face, pana nu isi extind reteaua cu fibra in acea localitate. Probabil sunt si situatii in care au achizitionat provideri mai mici locali si nu au modernizat inca reteaua. Asa a fost si la mine in sat la Telekom, de cand au cumparat firma de aici si pana au bagat fibra au trecut mai multi ani. Nu stiu cum e la RCS, dar probabil si la voi e la fel, va veti putea abona la viteze mari doar dupa ce exista retea de fibra optica, e logic.

Anonim

eu am 100 mbps si pretul 29 lei

Anonim

Pai treci la 300 MB, ca tot 29 lei este si vei avea viteza de 3 ori mai mare la acelasi pret. Asta e reducerea la cei cu 29 lei, e foarte simplu.

Anonim

Pentru 4G modemul este modelul ZTE MF90 :

http://www.ztedevice.com/product/Mobile_Hotspot/6712c639-c861-412b-8f4d-db6836995e3d.html

Anonim

Pai ce sa-nteleg cresc abonamentele, cresc si vitezele si TVA 20% deloc? Au marit viteza ca sa faca la loc pretul la abonamente. Asa o sa faca si pe cablu, mai baga ceva la pozitia 51 in digital (in locul la BBC E) si s-a dus pe brazda reducerea de TVA

Anonim

N-ai inteles nimic. :)

Anonim

Lasa omul, ca e suparat ca nu i-au scazut 90 bani la abonamentul de 29 lei si au mai avut si tupeul sa ii ofere net de 3 ori mai rapid la acelasi pret...

Anonim

Chiar asa, trecand cu vederea ca netu e de 3 ori mai rapid, unde-s aia 94 de bani?

Aurel

Nimic in afaceri nu este moaca sau ieftin, doar pare a fi mai ieftin...netu ala nu ti-l ofera mai ieftin din moment ce te pune sa reinnoiesti contractual cu 12/24 luni. In felu acesta in 12/24 luni ei ca firma poate sa faca ce vor cu tine ca abonat, poate sati opreasca netul si cablu cand vor ei sub pretestul ca au reparatii pe traseu sau sati scoata programe de pe cablu fara sa te abge in seama daca le mai vrei sau nu...programe care costa bani la abonamnetul de cablu...si exemplele pot continua.


Intrebarea mea este urmatoarea? daca raman pe fiber300 luna urmatoare o sa platesc 29 lei cu reducere de 10 lei? sau trebuie sa semnez reinnoire contract cu ei pe 12/24 luni ca sa-mi reduca abonamentul

Anonim

Iar nu ai inteles nimic.... Sa imi spui adresa, sa iti trimit eu aia 94 de bani pe un 2 ani in avans, ca sa poti dormi linistit. Acum, daca lasam flameul la o parte, sa imi spun si eu punctul de vedere:
- reducerea TVA nu este obligatoriu sa se regaseasca in preturile tuturor abonamentelor sau chiar la nici unul dintre acestea, la niciun provider. Este o optiune a providerului, magazinului, firmei etc, nu este prevazuta de lege decat reducerea TVA, nu si a preturilor.
- nu scrie niciunde ca va exista reducere de 10 lei la abonamentul de 29 lei, ci doar optiunea sa treci la abonament de 3 ori mai rapid, la acelasi pret de 29 lei. Reducerile sunt la celelate tipuri de abonamente de internet, respectiv de 300, 500 si 1000. Daca si acum te prefaci ca nu ai inteles informatiile, eu abandonez ideea de a explica.

nick

nu are rost sa va certati
exista si reducerea de TVA in pret la factura
probabil antevorbitorul tau fie nu e abonat rcs fie nu are cont digicare sa vada noua factura pe ianuarie care are deja reducerea tva
conform noii mele facturi pe luna ianuarie exista reducerea
doar ca nu sunt afisate pe site dar la factura e scazut
mai jos e o imagine din factura mea in privinta netului de la rcs
acesta e scazut de la 45 lei la 43,55 lei deci cu reducere tva
chiar daca pe site scrie 45 lei in factura pe ianuarie e pretul scazut
poza mai jos

http://oi64.tinypic.com/e8n6n5.jpg

Aurel

Eu daca acum platesc 39 la fiber300 luna viitoare o sa platesc automat 29 lei? sau trebuie facuta reinnoire de contract la ei in caserie fara aceasta reinnoire platind in continuare 39 lei ca si pana acum? pe contul digicare aveam optiune sa trec la abonament superior in aceiasi bani da' vad ca au scos optiunea.

Anonim

Frate, eu nu inteleg cum nu intelegi, ca scrie clar in stire.

*** Oferta se adreseaza si clientilor existenti, daca vor solicita schimbarea tipului de serviciu din prezent sau DACA PRELUNGESC contractul Digi Net cu 1 sau 2 ani. ***

Mergi la casierie, doar asa se face prelungirea, cu semnare personala prelungire contract, ti-am mai explicat cineva mai sus. Nu merge prin telefon sau din Digicare, ci DOAR LA CASIERIE, cu prezenta personala, ca e vorba de un contract.

Fara aceasta prelungire NU BENEFICIEZI AUTOMAT DE REDUCERE de la 39 la 29 lei, este o OFERTA DE FIDELIZARE, nu o reducere moca la toata lumea, ci doar la cei care vor sa ramana in continuare minim inca un an la RCS.

Aurel

Gata s-a rezolvat, am sunat la call-center, am dat datele de identiificare abonat si am cerut ori reducerea abonamentului f300 ori sa ma treca la f500 si m-au recomandat trecerea la fiber500. Este aiurea sa stai la coada in agentie sa ceri ceva banal in timp ce lansezi servicii online de genul digicare si telephonic call-center cu inregistrare convorbire

Anonim

Confirm,am sunat si eu si sa trec de la fiberlink300 la fiberlink500 si ma punea sa platesc stikul 10 lei in plus,adica 39+10+49 lei.
Asa ca l-am lasat la fel.

Anonim spunea..
Aveti grija ca va trebui sa platiti pentru stickul de date 10 RON ( cei care-l aveti ).
Pana acum era gratuit la anumite abonamente.
08 ianuarie, 2016

Anonim

E avantajos doar pentru cei care nu au stick, cum sunt eu :) Deci trebuie sa merg la sediu sau sa sun ? Mersi.

Anonim

cu alte cuvinte s-a ieftinit si nu prea abonamnetul. mare parte din client aveau stickul acela de internet si daca vor marire... ia marirea si nu este...au ieftinit chipurile abonamentul da' nu mai dai gratis stickul

Liviu

Nu prea au ieftinit nimic, am fost ieri la ei in agentie sa cer trecerea de la fb300 la fb500 si miau spus ca ma mai costa in plus 10 lei ca am si stick de internet mobil si ca ala nu mai este oferit gratuit la fb300 fb500 si fb1000
o mare tzeapa data de rcs-rds clientilor, nu exista nici o ieftinire in realitate. am renuntat la stick si am ramas la fb300 cu 29 lei. oricum reziliez contractual cu ei peste 12 luni ca se anunta "vremuri rele" si pe partea de programe prin cablutv si satelit

Anonim

Nu e nicio teapa, doar ca nu s-a ieftin si pentru cei care au stick 4G, ca la aia cu stick 3G tot gratis este stickul si deci s-a ieftinit, dar nici nu s-a scumpit per total, daca prelungesti si ai stick 4G. Pentru mine, care nu am stikul, ca am net prin fibra ( nu am nevoie de stick, ce sa fac cu el, am wireless de la routerul RCS ), pentru mine s-a ieftinit, tocmai am prelungit contractul.

Dinu

Sa o crezi tu, internetul mobil pe stick nu mai este gratuit la FB300 FB500 si FB1000. azi m-am interesat la ei in agentie. Referitor la stickuri 4G mai ai de asteptat, abia se preiau primele comenzi
De fapt reducerea nu prea exista, au anulat sticul ala gratuit si au renuntat la 10 lei

Anonim

Iar nu ai inteles. Este gratuit stickul, DACA este 3G. Daca e 4G, nu e gratuit. Dar daca e 3G, este gratuit. Mai intereaza-te o data.

Anonim

ce faceti frate cu stickurile astea, va plimbati cu laptopul prin oras ? :))) ca acasa oricum nu ai ce face cu el, acasa ai net pe fibra optica. nu va ajunge o tableta sau un telefon mobil prin oras ? lol, ce oameni conectati

sau poate va trebuie pentru vreun vecin sau vreo ruda care n-are net si faceti voi o fapta buna pentru a imparti conexiunea, oferindu-le un stick ? ca atunci mai e de inteles

Bogdan

pe siteul lor stickul de internet mobil fie el 3G sau 4G nu mai este gratuit la fb 300, 500 si 1000. costa 10 lei in plus daca ai net fix de la ei si 15 lei daca nai sericiul de internet fix activ

Anonim

Bogdane, m-am uitat pe site si se pare ca nu ai dreptate: stickul 3G este GRATUIT. Asa scrie pe siteul lor : "Opteaza pentru modemul USB 3G si il poti primi IN CUSTODIE daca esti abonat sau te abonezi la Digi TV, Digi Net sau Digi Mobil."

http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink?t=internet-mobil-stick&id_pachet=15&pas=echipamente

Si o imagine de pe acel link din siteul RCS, in care am subliniat CUSTODIE si pretul de 0 lei, adica ZERO LEI:

http://oi67.tinypic.com/bhzhv8.jpg

Deci cred ca e incheiata discutia depsre faptul ca stickul 3G nu ar fi gratuit, deoarece am mentionat mai sus dovezi clare.

Goos

Eu unul nu am nevoie de stick, am 3 telefoane cu Android pe care fac oricand hotspot mobil, deci am fost bucuros sa trec de la 100 MB/s la 300 MB/s la acelasi pret (29 lei).
Plus ca la Fiberlink 300 ai si DigiPlay gratis.
Cei care sunt intr-un caz similar cu al meu ar fi chiar fraieri sa nu faca trecerea.

Bogdan

Nu te mai contra atat ca link-ul dat de tine este nul nu apare nici o optiune pe internet mobil, iar linkul correct este

http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink?t=internet-mobil-stick

Si cea mai clara dovada este la sediu la ei daca te duci, NU MAI SUNT GRATUITE costa 10 lei pe luna daca ai net fix de la RCS sau 15 lei daca nu...iar cand aduc echipamente 4G o sa distribuie stickuri cu viteza de 4G
100% discount este chiria modemului la asta faci confuzie (asa cum exista 100% discount la primul echipament de cablu digital da' tot platesti abonament), au bagat abonament (inainte daca erai abonat la net fix nu plateau abonament) ...banuiesc ca pretul de 15 lei daca nu esti abonat la ei include abonamentul (10lei)+ chiria (5lei)
Poza aia care ai postato este de pe vechea pagina net a companiei care intre timp s-a modificat

Andrei

Confirm cele de mai sus, innternetul mobil nu mai este gratuit, au bagat abonament si costa 10 lei ca am fiberlink 300, gratuita este chiria modemului USB. Am fost ieri in agentie sa modific contractul de la 39 lei la 29 lei pentru fiber300 si nu am putut pentru ca mi-au bagat perioada contractuala 24 luni pentru ambele servicii din data in care am ridicat stickul iar ca bani ajung tot acolo 29 lei abonament fiber300 + 10 lei abonament stick internet. Pe facturile urmatoare o sa apara separate abonamentul la internet mobil

Pentru Goos, ce faci daca iti pica netul fix in zona si calculatorul nu are placa wireless? Nu cred ca poti prinde net prin telefon pe cablu USB si-n plus traficul de roaming pe stck peste 100MB nu se contorizeaza ca pe smartphone. Am un Allview P5Life si nu am reusit sa conectez netul prin usb la telefon. Pana acum stickul ma ajutat de 2 ori ca aveau avarie in zona

Anonim

Bogdan Andrei, esti chiar comic... chiar si in linkul dat de tine scrie ca e gratuit modemul 3G :)))))))))))) . Asa scrie : "modem USB 3G cu discount de 100% al chiriei lunare". Daca nu intelegi ce inseamna "DISCOUNT 100%", cred ca nu prea are rost sa continui discutia ...

Deci acesta e linkul tau:

http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink?t=internet-mobil-stick

Si poza mai jos a acelui asa zis "nou" link aratat de tine, in care am subliniat din nou, ca poate nu vrei sa vezi, dar vad altii :)))

http://oi68.tinypic.com/igjh4g.jpg

Anonim

voi faceti confuzie
sint doua lucruri diferite
internetu fix chiar ca sa ieftinit deja am facut cerere de reducere cu prelungire pe 1 an la casierie
sticu 3 g e tot fara bani chiar ma intrebat fata aia daca vreau
sticu 4 g e cu bani
oricum mie numi trebuie stic deasta ca am cartela de net de la ei degeaba data nici un ban in oferta pentru tel
ma bucur ca a redus abonamentu la netu fix ca oricum eu de la digi nu plecam in ani urmatorii ca e cel mai tare net pe cablu optic nu mia picat niciodata si am 2 ani de cand sint la ei

Andrei

Confuzi "discount chirie" cu pret "abonament"
http://www.rcs-rds.ro/internet-digi-net/fiberlink?t=internet-mobil-stick
Daca nu stii sa citesti ce sa-ti fac.
Nu sunt Bogdan, am confirmat doar ce a scris el si altii de dinaintea lui. In paranoia ta de persoane duble ai sa crezi ca sunt si Dinu si Liviu si inca un Anonim.
NU MAI INDUCE LUMEA IN EROARE cu linkuri si poze false de pe vremea cand nu bagasera noile tarife pe site.
Esti ca ala din bancul cu soferul pe contrasens, se duc oamenii in agetie, confirma ca internetul mobil costa 10 lei si tu o tii pe a ta ca este gratuit.
Pentru ultimul anonim du-te in agentie si spunele ca vrei sa renunti la stick sa vezi ce-ti vor spune ... ca are aceeasi perioada contractuala cu internetul fix si nu poti renunta la el (stick) iar cererea de reducere nu ai semnato ca nu ai cum, pretul final fiind tot acela

Andrei

http://oi67.tinypic.com/bhzhv8.jpg si http://oi68.tinypic.com/igjh4g.jpg (citeste ce scrie deasupra la ce ai subliniat) una este chiria si alta custodia

Anonim

E chiar mai simplu de atat: internetul fix intr-adevar are pret redus, internetul mobil cu stick cred ca e mult mai scump.

Oricum, nu stiu cum era inainte la internetul mobil cu stick si nici nu ma intereseaza, ca nu imi trebuie si nu folosesc. Deci eu internet mobil nu folosesc, iar pentru mine ieftinerea la internetul fix a venit la... fix ! Poate sa il scumpeasca si de 10 ori pe cel cu stick, prea putin imi pasa. Pe mine ma intereseaza internetul fix si e super ca l-au ieftin si confirm asta !

Dar eu nu voi cere ieftinirea la net, ci voi cere astazi trecerea gratuita la acelasi pret de la net de 500 mb la net de 1000 mb !

Anonim

Bogdan Andrei, nu e nici o poza falsa, e facuta acum, chiar azi. Tu nu dai click pe link sa vezi ca in link scrie exact ce e in poza? Nicio problema, dau altii click, asa ca degeaba te lupti cu morile de vant si te adancesti in aceeasi argumentatie fara sens, cand oricine poate accesa acele linkuri, inclusiv cel postat de tine si sa vada conformitatea dintre pozele mele si ce scrie in link.... loooollll.....

Anonim

Sau poate nu m-am facut inteles. Eu nu spun ca netul mobil e gratis, eu atat vreau sa spun: ca stickul 3G e gratuit, deoarece tu ai spus mai sus ca stickul 3G nu ar fi gratuit.
Daca vrei sa continui discutia, am urmatoarea rugaminte: eu am inteles ce spui tu, ca netul mobil costa acum si sunt de acord cu asta, tu esti de acord cu mine ca stickul 3G e in continuare GRATIS, adica NU TREBUIE SA PLATESTI PENTRU EL ? Da sau nu ? ESTE GRATIS STICKUL 3G ? Astept raspuns.

Anonim

a facut cineva cerere de reducere de la 39 la 29 lei la fiberlink 500 ? se face prin telefon sau trebuie sa merg la ei ? multumesc daca stie cineva exact

Anonim

Din moment ce-ti cere 10 lei abonamentul la internet mobil si sa dus discountul (includea abonament + chiria) ce rost mai are chiria ? Va ciondaniti aiurea "ia chiria nu-i chiria" :)). Iar la cei care de la FB300 in sus aveau stick moaca tot atat o sa plateasca cu aceasta "ieftinire". Nu poti renunta la stick ca sa platesti cu 10 lei mai ieftin, au bagat si o sa apara pe facturile urmatoare abonamente separate cu perioada contractuala incepand din clipa in care ati ridicat stickul

Anonim

@Bogdan Andrei Liviu si care mai esti, deci inteleg ca nu accepti ideea ca stickul 3G e gratuit si iti este greu sa recunosti cu un simplu DA ca e gratuit stickul 3G si ca reducerile sunt la internet fix, NU sunt la internet mobil, deoarece internetul mobil s-a scumpit si nu contrazice nimeni asta. E diferenta intre internet fix si mobil, sper ca o intelegi. Nu stiu care sunt interesele tale, dar nici nu ma intereseaza, e treaba ta, succes. Eu am incheiat discutia. Este ultimul meu comentariu pe acest subiect, te las sa iti desfasori propaganda linisit.

@Anonim, mergi la sediu, e mai sigur asa pentru a beneficia de reducerea de 10 lei la internetul fix de 500.

Anonim

rcs nu face modificari de contract fara acceptul clientului cum fac alte firme, daca nu va convine o modificare, se poate renunta la contract
dar mie nu mia venit pe noua factura pe ianuarie nimic separat si nu stiu de unde stie cineva ce va fi in viitor in facturile pe februarie martie si asa mai departe cum a zis cineva mai sus ca stie

Anonim

mie mia venit factura totala pe luna asta cu 3,1 ron mai mica si nam facut nici o cerere
e eroare sau de ce ?

Anonim

ooo nuuuu face modificari, da' chestia cu internetul mobil, dat moaca si acum se plateste cum se numeste? nu modificare la contract fara acordul tau? cand am luat sticul de internet nu mi-au spus ca am perioada contractuala iar acum ca sa trec la 29 lei fb300 nu pot ca am si sticul pe 24 luni...asta cum se numeste???? nu cumva modificare clauza contractuala fara acordul meu?

Anonim

Reducerea din factura ta pe ianuarie nu are legatura cu stirea asta, reducerea aceea de 3 lei apare deoarece s-a redus TVA.

Bogdan

N-am ce sa recunosc, stickul nu este gratuit din moment ce mi-au bagat abonament la el, iar "discountul la chiria de 100 %" este ca si NULA din moment ce au renuntat la "custodie" si au bagat "abonament".
Aceeasi magarie o fac daca treci la televiziunea digitala, specifica ca ai "discount de 100% la primul echipament" da' de fapt platesti diferenta de la abonamentul analogic la digital.
La RCS&RDS absolut NIMIC nu este GRATIS. In afara de calitatea internetului (cat o mai exista si aceasta) pe partea de cablu tv sunt varza (ai peste 10 programe canale marca digi), la telefonie mobile cum iesi din localitate ai intrat in roamning Vodafone iar internetul mobil din 21Mbps daca ai 6-7Mbps deja te poti considera norocos. Sunt zone in tara asta in care ei promoveaza servicii si echipamente 4G si n-au acoperire 4G si exemplele pot continua.

Anonim

ai dreptul sa renunti la contract, daca nu esti de acord, nu trunchia comentariul meu

eu nu am spus ca rcs nu face modificari la contract, ci am spus clar ca "rcs nu face modificari de contract FARA ACCEPTUL CLIENTULUI", deci rcs nu face modificari la contract fara sa iti ofere posibilitatea sa renunti, deci daca nu iti dai acceptul tacit de a continua contractul

daca nu vrei sa renunti, e treaba ta, dar ai aceasta posibilitate

Anonim

eu am net de 1GB si nu am putut sa trecut la 2 GB ca nu e, dar am facut prelungirea pe un an la casierie cu reducere de 10 lei lunar
foarte buna reducerea, voi economisi 120 lei intr-un an mai ales ca sunt extrem de multumit de netul digi prin fibra, e de departe cel mai bun net fix din romania si spun asta fara niciun fel de dubiu deoarece am fost abonat cam la toti ceilati

Anonim

bine mersi deci zici ca mai bine sa merg la ei sa fac cerere

Anonim

Daca trec de la 100 la 300 imi schimba aparatula cela negru ?

Anonim

Daca ai deja fibra optica, nu cred ca iti schimba acel dispozitiv, dar este posibil sa iti conecteze mai multe fire la cablul de net, la amebele capete, daca ai cablu cu 8 fire. Daca cablul UTP cu doar 4 fire, va trebuie schimbat cablul cu unul cu 8 fire. De asemenea, va trebuie schimbat routerul, daca nu ai router de 1 GB si ai doar router cu 100 MB. Daca nu au routere pe stoc, iti va schimba acel dispozitiv negru cu unul cu router in el, daca al tau nu are deja router si e doar mediaconvertor, dar in aceasta ultima situatie nu iti vor da inca un router in plus, ca va avea acel aparat router inclus.

mradu

Pentru cei care nu inteleg ce s-a modificat: ab de Fb300, de exemplu, este acum 29 lei, fata de 39 lei. Dar, acum stickul are abonament 10 lei, daca il vrei-- inainte era inclus gatuit in ab de 39 de lei. A ramas la fel custodia pt stickul 3G, este gratis=custodie! Pentru cei care vor 4G prin stick, vor mai olati 5lei pe luna custodia=chirie. Daca vreti sa treceti la noile abonamente semnati pe 1 sau 2 ani o prelungire!
Concluzie: pt detinatorii de stikuri nimic nu s-a ieftinit per total! Chiar daca a scazut tva-uk. Acum insa, aveti posibilitatea sa inchiriati stick 4G pe bani si sa va bucurati de zeci de giga! Afacerea Rcs este fidelizarea bazei de clienti internet fix, sa nu migreze la alte retele in urmatorii 2 ani!

Unknown

La abonamentul F300 imi puteti spune ce model de modem wireless voi primi ...sunt client nou si am uitat sa intreb cand am facut contractul...zilele astea urmeaza sa vina sa imi monteze cablu cu fibra optica.Multumesc anticipat!!

Anonim

Nu e standard... Daca ai deja un media convertor optic fara router wireless inclus, iti vor aduce probabil un ZXHN H298N sau similar. Daca nu ai mediaconvertor, probabil il vor aduce un media convertor cu router wireless inclus. Daca ai deja un media convertor optic cu router wireless inclus, probabil nu vor mai aduce nimic.

Anonim

Am întrebare la rcs rds dacă dorești sa te abonezi la internet fix e obligatoriu sa te abonezi și la cablu TV și ce lățime de banda supoarta infrastructura FTTH

Anonim

RCS ofera internet pana la 1 GB/secunda. Cred ca trebui sa te abonezi la minim 2 servicii, dar mai bine intreaba la relatii clienti.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile