luni, 11 ianuarie 2016

Modificare sigle Pro Tv, licențe Magic Tv si Rock Tv si alte noutăți în ședința CNA din 12 ianuarie 2016

Pe ordinea de zi a sedintei din 12 ianuarie 2016 a Consiliului National al Audiovizualului se afla cateva puncte interesante, dintre care amintim:

- Solicitare prelungire licența audiovizuală din partea S.C. PRO TV SRL pentru difuzarea pe satelit a serviciului de programe Acasă TV cu modificare licenţă.

- Solicitare licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice din partea S.C. KISS TV MUSIC SRL pentru posturile Magic TV şi Rock TV din Bucureşti

- S.C. UPC ROMÂNIA SRL a solicitat un acord prealabil modificare acţionariat

- S.C. PRO TV SRL a solicitat modificare sigle Pro TV


UPDATE 12 ianuarie 2016:

- Magic Tv si Rock Tv au primit licente de emisie si vor emite probabil din aceasta primavara sau cel mai tarziu pana la vara, la nivel national. Cele doua televiziuni vor fi sustinute financiar prin publicitate, iar investita initiala in echipamente este de 30.000 euro. Grupul grecesc Antenna Group este in discutii cu principalii furnziori de servicii tv cu plata din Romania, pentru introducerea acestor canale in grile.

- Siglele Pro Tv si Protv HD vor fi unele alb negru semitransparente, dar asemanatoare ca design cu cele actuale, iar postul va avea si un nou pachet grafic, realizat in interiorul companiei. Sigla pentru versiunea High Definition va include si literele HD.

- Licenta Acasa Tv a fost prelungita cu 9 ani. Televiziunea va difuza si productii de la companii ale compania din alte tari, dar posibil si productii indiene si turcesti. Se are in vedere si revenirea productiile romanesti noi, daca economia si bugetul va permite realizarea acestora.

UPDATE 16 ianuarie 2016: Sigla Pro Tv a fost deja schimbată.


12 comentarii despre subiectul „Modificare sigle Pro Tv, licențe Magic Tv si Rock Tv si alte noutăți în ședința CNA din 12 ianuarie 2016”:
cristina

E bine ca se lanseaza Magic Tv pentru iubitorii de gen. Ceva soft nu strica.

Anonim

Sa vedem daca obtine licenta...

Unknown

ROCK TV! Daaaaaaa!!!

Unknown

se relanseaza si tele 7 in primavara se poate sa oferiti detalii despre acest canal hd satelit?

HD Satelit România

Din păcate nu am detalii despre o posibilă relansare a Tele7 Abc, dar va fi necesara solicitare de licenta la CNA pentru emisie prin cablu sau satelit si atunci va fi confirmat acest zvon.

Anonim

buna

Anonim

Ar fi loc pentru Magic TV si Rock TV pentru ca nu avem posturi de genul doar VH1 sau VH1 Classic, ar fi loc sa vedem ce o sa iasa dar parca vad ca nu o sa fie in grila DIGI pentru ca atunci ii ia din telespectatori lui DIGI.

flutur

pai nu este de mirare ca magic tv bulgaresc merge la liber cu the voice pe doi sateliti la 39grade unde este dolce tv si la 16 grade cu freesat tv,dar nu imi dau seama bulgaria cu o populatie de 7milioane circa au mai multe programe la liber decat noi la vreo 20 si ceva milioane poulatie,oare au capital mai bun avand in vetere si utilizatori?nu prea cred este o politica a transmisiei la liber

Vali

Astept Magic tv pe satelit. Postul bulgaresc il receptionez deja si astept ca si cel romanesc sa fie la aceleasi standarde

Anonim

Televiziunile Magic Tv si Rock TV se vor lansa in curand la INES si UPC. Exista negocieri pentru a intra siin grila altor operatori.

Anonim

Rock Tv si Magic Tv au primit de la CNA autorizarea de studio şi vor transmite in SD si HD. Versiuni ale acestor canale ( in SD si sau HD ) vor fi incluse in curand in grilele de programe ale Orange, UPC si Ines Group.

Anonim

Pe 2 septembrie 2016 are loc lansarea oficiala.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile