miercuri, 6 ianuarie 2016

Netflix s-a lansat global. Poate fi accesat din România.

La discursul de inaugurare al CES de astăzi, Reed Hastings a anunțat că Netflix a fost lansat în 130 de țări, inclusiv Rusia, India, și Coreea de Sud. Este o extindere masivă a acoperirii companiei, doar China fiind excepția notabilă pe piețele majore.

Pentru a crea cont pentru Romania, accesati pagina urmatoare:

https://www.netflix.com/ro/

Momentul a fost catalogat ca "nasterea unei rețele de televiziune la nivel mondial".

Netflix a investit foarte mult în conținut în ultimii trei ani si va produce noi sezoane ale unor seriale, dar va adauga si noi productii in biblioteca video. Compania are sediul in Los Gatos, California si a anuntase de ceva timp extinderea globala in cursul anului 2016.

1. Pe pagina principala esti invitat sa testezi acest serviciu VOD gratuit pentru o lună.

2. Am dat click pe butonul de culoare roșie si am fost redirectionat catre o pagina care contine tarifele pentru cele trei planuri de abonament: Basic ( 7.99 euro ), Standard ( 9,99 euro ) si Premium (11,99 euro). Desi in adresa din bara web a browserului este afisata ca selectată limba română (https://www.netflix.com/getstarted?locale=en-RO ), textele din pagina Netflix pentru Romania sunt (inca) in limba engleza.

Vizionarea HD este disponibila incepand cu abonamentul Standard, iar productiile 4K Ultra HD sunt disponibile doar in abonamentul Premium. In versiunea Basic, vizionarea este permisa doar in rezolutie SD si pe maxim un dispozitiv in acelasi timp, in versiunea Standard este permisa vizonarea pe doua dispozitive simultan, iar in versiunea Premium, pe maxim patru dispozitive simultan. Toate cele trei tipuri de planuri tarifare permit renuntarea oricand la abonament, dar si vizionarea pe laptop, telefon, tableta si televizor ( pentru ultimele trei tipuri de dispozitive, probabil este conditionată de existenta aplicatiei dedicate pentru respectivul dispozitiv ). Numarul de vizionari ale filmelor, serialelor si a altor productii de televiziune disponibile in biblioteca video este nelimitat. Toate cele trei planuri tarifare au o perioada de testare gratuita timp de o luna.

3. Sub aceasta prezentare a planurilor tarifare se poate crea un cont, fiind necesara introducerea emailului dvs. si alegerea unei parole formata din minim 4 si maxim 50 caractere. Am introdus un email si am ales parola, apoi am apasat pe butonul albastru "Register".

4. Am fost redirectionat catre pagina de alegere a metodei de plata. Daca tot e gratis, am ales versiunea de abonament Premium ( exista un buton "edit" pentru aceasta schimbare ). Se mentionează că deocamdată nu voi efectua nicio plata si că voi fi anuntat din timp cand urmeaza sa platesc, adică aproximativ peste o luna.

5. Am ales metoda de plata preferata  ( in cazul meu prin card bancar ). Se poate plati si prin Paypal. Am completat datele mele personale si am apasat butonul "Start membership".

6. Am primit mesaj de bun venit la Netflix ( sigur nu a fost efectuata nici o plata, deoarece nu am bani pe acest card  :) ). Sunt anuntat că deja pot beneficia de serviciile Netflix, prin intermediul acestui cont. A apasat butonul "Continue".

7. In continuare sunt intrebat pe ce dispozitive voi utiliza Netflix. Am selectat ce am dorit si am apasat pe butonul "Continue".

8.  Sunt intrebat cine foloseste contul meu Netflix, probabil pentru ca fiecare utilzator diferit sa primeasca sugestii de vizionare diferite. Este completat automat primul camp cu numele meu. Am apasat pe butonul "Continue".

9. Sunt rugat sa aleg trei productii care imi plac. Am selectat trei filme din cadrul listei afisate si am apasat pe butonul "Continue".

10. Am fost redirectionat catre o pagina in care sunt intrebat cine vizioneaza, adica eu, copiii sau altii. Am ales numele meu.

11. In sfarsit, am ajuns la lista cu filme si seriale.

12. Sa alegem un film. Redarea incepe in cateva secunde. Deocamdata, nu exista subtitrari in limba româna ( sau nu le-am gasit eu ), dar este posibil sa fie adaugate in viitor, cam astfel se deduce din intentiile precizate in comunicatul Netflix.

Am selectat subtitrare in limba engleza.

13. Nu am gasit productiile 4K Ultra HD, sau poate nu se activeaza redarea Ultra HD decat pe monitoarele care au aceasta capacitate.

Le uram succes si subtitrare in limba română, cat mai curand ! Bun venit in Romania, Netflix !



Mai jos gasiti comunicatul oficial:

Netflix este acum disponibil în peste 190 de țări

Netflix a lansat serviciul său la nivel mondial, oferind simultan serviciul in peste 130 noi țări din întreaga lume. Compania a facut anuntul in timpul unui discurs al co-fondatorului și directorului executiv Reed Hastings la CES 2016.

"Astăzi asistăm la nașterea unei noi rețele la nivel mondial ", a spus Hastings. "Cu aceasta lansare, consumatorii din intreaga lume - de la Singapore la Sankt Petersburg, de la San Francisco la Sao Paulo - vor putea să se bucure de emisiuni TV și filme în același timp. Cu ajutorul Internetului, oferim consumatorilor puterea de a viziona continutul ori de câte ori doresc, oriunde și pe orice dispozitiv. "

Pentru un tarif lunar, membrii din întreaga lume vor putea să se bucure de seriale originale Neflix, inclusiv Daredevil și Jessica Jones, Narcos, Sense 8, Grace și Frankie, Marco Polo, precum și un catalog de emisiuni TV licențiate și filme. În 2016, compania intentioneaza sa lanseze 31 noi productii și noi serii originale, filme artistice originale și documentare, o gamă largă de stand-up comedy si 30 serii speciale pentru copii - disponibile în același timp membrilor de pretutindeni.

În mare măsură productiile sunt disponibile în limba engleză, în cele mai multe dintre țările unde a fost lansat astazi. Netflix a adaugat tot astazi limbile arabă, coreeană, chineza simplificată și tradițională, la cele 17 limbi deja existente.

"Începând de astăzi, vom asculta și vom învăța, adaugand treptat mai multe limbi, mai mult conținut și mai multe moduri de a interactiona cu Netflix,", a spus Hastings. "Asteptam cu nerăbdare sa aducem povești mari de peste tot în lume pentru oamenii din intreaga lume."

Netflix nu este încă disponibil în China, deși compania continuă să exploreze opțiunile pentru furnizarea serviciului. De asemenea, nu va fi disponibil în Crimeea, Coreea de Nord și Siria din cauza restricțiilor guvernamentale.

Netflix a lansat serviciul său de streaming în 2007, apoi serviciul s-a extins la nivel global, în primul rând în Canada, apoi în America Latină, Europa, Australia, Noua Zeelandă și Japonia.

Netflix este disponibil pe aproape orice dispozitiv care are o conexiune la Internet, inclusiv computere personale, tablete, smartphone-uri, televizoare smart și console de jocuri, și în mod automat ofera cea mai buna calitate de streaming bazată pe lățimea de bandă de internet disponibilă. Multe titluri, inclusiv serii Netflix originale și filme, sunt disponibile in format high-definition cu Dolby Digital Plus si sunet surround 5.1 și unele în Ultra HD 4K. Tehnologii avansate de recomandare cu mai multe profiluri de utilizator ajuta membrii sa descopere divertismentul care le place.

Încercați Netflix gratuit timp de o luna, accesand www.netflix.com.

Despre Netflix

Netflix are peste 70 de milioane de membri în peste 190 de țări care au un timp de vizionare cumulat de peste 125 de milioane de ore de continut in fiecare zi, inclusiv seriale originale, documentare și filme artistice. Membrii Netflix pot viziona cat de multe productii doresc, oricând, oriunde, pe aproape orice ecran conectat la Internet. Membrii pot reda, pune pauză sau relua vizionarea, toate acestea fiind oferite fără publicitate.

Netflix pentru iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/netflix/id363590051?mt=8
Netflix pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netflix.mediaclient


Comenzi speciale de tip shortcut, inclusiv pentru incarcare subtitrare in limba româna, gasiti AICI.

UPDATE 22 ianuarie 2016: Imagini din aplicatia Netflix pentru televizoare LG din 2012 cu Netcast găsiți AICI.


26 de comentarii despre subiectul „Netflix s-a lansat global. Poate fi accesat din România.”:
CsMisi

Confirm. Nu am putut descarca aplicatia de Playstation 4 de pe PSN Romania, insa am descarcat de pe PSN Store UK si merge si din utilizatorul din Romania

mradu

preturile nu sunt adaptate pietei romanesti! sa le uram succes!

bogdan

Din pacate faa subtitrare in romana

Anonim

mi se pare ca sunt filme slabute. Nu apar seriale gen The Simpsons, Modern Family, The Big Bang Theory dar nici cele vechi ca MASH. Din ce am vazut nu se merita.

Anonim

Au de azi aplicati si pe smart tv de la lg

Anonim

Salut HDSatelit,

Ai idee cum se activeaza aplicatia NetFlix pe TV LG seria LM ?

Mersi

HD Satelit România

Probabil in prima faza trebuie sa te inregistrezi, devenind membru Netflix, deci sa iti faci cont, urmand pasii din articol. Dar eu inca nu am gasit pe televizor LM din 2012 aplicatie Netflix.

Anonim

Confirm pe TV LG cu WebOS model 2014 si pe Apple TV 4. E un bug pe LG WebOS, nu poti sa introduci username-ul dar apesi pe butonul cu "recent used" si poti sa iti selectezi adresa de mail de pe contul LG. Am testat filme 4K cu sunet 5.1. E ok !

Anonim

confirm aici si pe nvidia shield pro.
Functioneaza perfect.

Anonim

Am găsit soluție până la urma pentru TV LG seria LM (2012). Meniu - Opțiuni - Setare Smart TV - alegi țara UK și o să apara în aplicațiile Premium.

P.S. Cu tara setata pe UK funcționează și HBO GO, dar nu și Voyo.

Probabil în viitor o să fie adăugată aplicația Netflix și în store-ul pt România (asta dacă se mai ocupă cineva de updateuri pentru seriile din 2012)
Spor!

Anonim

Pe Samsung Smart Tv nu este

Anonim

Vizionarea 4k este disponibilă doar pe device-urile compatibile ultra hd:))

Anonim

Specific americanilor, lanseaza servicii intr-o tara si uita subtitrarea sau dublarea in limba oficiala a tarii respective, de parca toti suntem obligati sa invatam engleza

Anonim

Cu siguranta vor fi si subtitrari, ca altfel nu ar avea rost sa se aboneze doar cei care stiu engleza, probabil un procent foarte mic din populatia Romaniei. Vedem in cateva luni, deocamdata e gratis, am facut si eu cont, merge foarte bine.

Anonim

Ati testat in HD ce rezoluție este? 720p/1080i/1080p ? Pe tv cu info.

Alexyss

Nici pe smart tv Sharp seria LC40 din 2015 inca nu este Netflix in apps.

Anonim

Probabil rezolutia si calitatea e adaptiva, asa se intelege, in functie de rezolutie minotorului / televizorului si de viteza la net.

Anonim

si la mine functioneaza foarte bine NETFLIX ROMANIA.Sigur se va introduce in viitor si subtitrare in limba romana, dar asa cum e acum cu subtitrare si audio in engleza si franceza este bininisor, sunt si cunoscatori de limba franceza si germana(etnici germani din Romania, cati or ma fi ramas), nu mai vorbesc de limba spaniola.

admin

la punctul 14 este de vina monitorul, poti citi mai multe aici: http://romaniasoft.ro/continutul-uhd-devine-si-mai-accesibil-la-nivel-global-in-2016/

Anonim

Netflix se găsește în samsung app pentru posesorii de tv samsung

adriano7622

Pentru posesorii samsung smart tv aplicația Netflix se găsește în samsung app .

adriano7622

Am pus foto pe forumul Softpedia (adriano7622)

Anonim

Pe chromecast 2 merge: hbo go, seenow, viki, localcast si binenteles netflix.

Alexyss

Pentru cei ce au ca, si mine televizoare smart Sharp din generatia 2015 luna aceasta se va face un nou update de software ce va elimina unele buguri existente in versiunea actuala si va fi inclus si Netflix.

Anonim

La fel si la LG cu Netcast, de exemplu la modele 2012 smart, va fi update pentru Netflix pana la sfarsitul lunii.

Unknown

La tv Lg seria lm620 a aparut netflix la rubrica "premium"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile