luni, 4 ianuarie 2016

Wi-Fi HaLow va oferi acoperire cu semnal de două ori mai bună

Wi-Fi Alliance a anuntat aprobarea unei soluții Wi-Fi cu consum redus de energie: Wi-Fi HaLow este denumirea produselor care vor incorpora tehnologia IEEE 802.11ah*. Wi-Fi HaLow operează în frecvențe mai mici de 1GHz, oferind o acoperire mai buna si o penetrare mai eficienta a peretilor cladirilor.


Wi-Fi HaLow va permite o varietate de noi utilizari pentru locuinte inteligente, conectare autovehicule, asistență medicală digitală, precum și in domeniile industrial, de vanzari, agricultură și medii Smart City.

Wi-Fi HaLow extinde Wi-Fi în banda de 900 MHz, care permite conectivitatea cu consum redus de energie pentru aplicații, senzori pentru usi si iluminat și alte dispozitive si echipamente smart conectabile la rețeaua Wi-Fi.

Wi-Fi HaLow este aproape de doua ori mai eficient in acoperirea cu semnal decat actualul Wi-Fi și va oferi o conexiune mai robustă în medii dificile, avand capacitatea de a penetra mai usor pereți sau alte obstacole. Wi-Fi HaLow va adopta in general protocoalele actuale Wi-Fi, dar va oferi si interoperabilitatea intrte diversi producatori, o securitate mai buna si o configurare simpla.

*Detalii tehnice despre IEEE 802.11ah gasiti pe Wikipedia:
https://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11ah.


Un comentariu despre subiectul „Wi-Fi HaLow va oferi acoperire cu semnal de două ori mai bună”:
mradu

pe frecventa de 900 MHz nu emite gsm-ul?!

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (403) Focus Sat (218) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (68) Orange (173) Telekom (257) UPC (229) Vodafone (46)