joi, 4 februarie 2016

Discovery HD Showcase și Animal Planet HD, pe o frecvență suplimentară a Thor 6, pentru UPC DTH ?

Doua noi pozitii de canale, pentru televiziunea Discovery HD Showcase si Animal Planet HD au aparut pe inca o frecventa de pe satelitul Thor 6, pentru UPC DTH. Momentan exista doar pozitiile, nu si transmisii efective a celor doua canale.

Datele de receptie pentru aceste pozitii suplimentare a Discovery HD Showcase si Animal Planet HD sunt: frecventa 11843, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK, provider UPC Direct.

In acest moment, clientii UPC DTH primesc semnalul Discovery HD Showcase prin Telenor Satellite Broadcasting. Este posibil ca noile poziții ale celor două televiziuni să fie de rezervă, deoarece încă nu s-a incheiat un nou acord de continuare a distribuției televiziunilor Discovery prin Canal Digital, detinut de Telenor.

UPDATE 11 februarie 2016: Operatorii mentionați din Norvegia au încheiat un acord cu Discovery.


6 comentarii despre subiectul „Discovery HD Showcase și Animal Planet HD, pe o frecvență suplimentară a Thor 6, pentru UPC DTH ?”:
Anonim

Noua frecventa este pentru Focus Sat pentru ca Telenor a scos toate posturile Discovery din grila Canal Digital

Anonim

Incet da' sigur dispar si de pe satelit posturile Discovery in mai toata Europa

Anonim

Pai satelit in Europa nu inseamna doar Canal Digital si Digi Tv. Mai sunt alti zeci de provideri care au DTH in Europa prin satelit. Cu 2 sau fara 2 provideri, nu se schimba nimic procentual, raportand la zecile de provideri prin satelit.

Anonim

Stati linistiti ca nu sunt distribuitori doar Canal Digital, sunt o gramada de alti distribuitori si Discovery nu va disparea niciodata. Au productii noi cu buget mare si sunt foarte urmarite.

Anonim

Nu inteleg de ce Canal Digital scoate canalele Discovery din grila? Nu au nici o alta optiune ca de exemplu Digi. Sau vor numai divertisment si filme pentru abonati.

Anonim

Dupa 10 zile de pauza ,Canal Digital a reintrodus canalele Discovery.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile