joi, 18 februarie 2016

Premier League la Eurosport România, până în 2019

Eurosport a prelungit cu încă 3 ani, până in anul 2019, contractul cu Premier League pentru drepturile exclusive de difuzare in România, prin televiziune si in mediul digital - prin Eurosport Player - a meciurilor din aceasta comeptitie. Noua perioada de valabilitate a acordului pentru cele trei sezoane incepe din 2016-2017.

Peter Hutton, CEO al Europort, a precizat că in țara noastra este deja recunoscut intersul pentru fotbal, televiziunea mentionata oferind partidele din English Premier League inca din anul 2013.

Cele mai importante meciuri din fiecare etapa a Premier League vor fi difuzate in direct si in exclusivitate prin televiziunea Eurosport 1, aceste transmisiuni fiind completate cu rezumate ample, programe dedicate acestei competitiii, dar si reluari. Fanii vor putea urmari toate meciurile prin Eurosport Player.

Victoria Davies, VP Country Manager CEE la Discovery Networks CEEMEA a amintit de asemenea achizitia anterioara a drepturilor tv pentru Jocurile Olimpice 2018-2024 si prelungirea acordului pentru drepturile de difuzare ale Campionatul Mondial de Superbike până în 2019. Europsport mai transmite in direct competitii din Bundesliga, tenis de Roland Garros, US Open si Australian Open, ciclism ( de exemplu Turul Franţei, Giro şi Vuelta), dar si sporturi de iarna ( nouă campionate mondiale, opt cupe mondiale şi cinci campionate europene), precum si alte competitii sportive.


11 comentarii despre subiectul „Premier League la Eurosport România, până în 2019”:
Anonim

Fain iarasi nu osa vedem Premier league in format HD

Anonim

Poate lanseaza versiunea Eurosport Premier League in HD...

Anonim

În cadrul conferinţei de presă, oficialii Eurosport au precizat că intenţionează să transmită meciurile din Premier League în format HD şi că iau în calcul un parteneriat cu Telekom.

Anonim

De unde stii ca au zis in conferinta asa ceva?

Anonim

Transmiteti in HD! Dati campionatul Poloniei in HD si Premier League in SD ?

Anonim

Inainte de 1989 stateam cu antena de N metri sa prindem meciuri de la bulgari sau rusi iar acum facem nazuri ca nu-i HD

detrax

Inainte de Revolutie nu aveam nici internet, dar se pare ca acum il folosesti. Renunta la el, daca vrei sa traiesti cu tehnologia de dinainte de Revolutie. Sunt alte timpuri, alte tehnlogii, acum sa vezi programe HD e ceva normal. Cum iti doreai inainte sa vezi emisiuni color si nu alb-negru, acum iti doresti sa vezi HD, nu SD.

Anonim

buna. vad ca multi nu sunt multumiti ca eurosport nu transmite Premier League in HD, este farte simplu si fara costuri suplimentare, o petie la ei, sa transmita pe progamul eurosport 2 hd meciurile si nu pe cel de ....sd.

nick

Nu se poate asa ceva, din cauza Europsort 1 HD si Eurosport 2 HD Romania au program comun pentru mai multe tari, iar Eurosport nu a achizitionat Premier League pentru toate acele tari, deci nu poate sa transmita acele meciuri pe canale dedicate si pentru alte tari in care nu are drept de retransmisie a Premier league. De aceea a creat un canal SD separat pentru Romania, in care anumite programe sunt inlocuite cu meciurile din Premier League. Singura solutie pentru a transmite in HD pentru Romania meciurile din Premier League este un canal HD dedicat pentru Romania, separat pentru aceste meciuri, similar cu Eurosport Premier League SD pentru Romania, care are program diferit de Eurosport 1 SD Romania.

Anonim

La noi stim ca Digi are cei mai multi clienti atat pe cablu cat si pe satelit sa vedem din 1 ianuarie 2017 vor reiinoi contractul cu Eurosport deoarece stim ca in urma cu 2 ani au vrut sa elimine din grila.Atunci doar dupa ce au preluat cei de la Eurosport Premier League au semnat contractul cei de la Digi.Intretimp stim ca Eurosport a fost cumparat de Discovery Networks ramane de vazut daca se impaca cei doi parti .Spun ca fapt deoarece s-ar putea sa nu avem ocazia sa vedem aceste posturi,chiar daca va fi lansat Eurosport Ro HD daca Digi nu ajunge la un acord cu cei de la Discovery.Sincer ar fi bine sa avem aceste posturi in continuare la Digi ,si de ce nu cu aceasta ocazie sa fie reintroduse si pachetul Discovery integral asa cum aveam inainte in grila .

Kalman2007

Digi nu mai are cei mai multi abonati pe satelit de ceva timp. Telekom are cei mai multi (peste 1 milion pe cand Digi a coborat sub 800 de mii). :) Doar pe cablu are RDS cei mai multi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile