vineri, 19 februarie 2016

TecTime Tv HD, în direct prin Youtube și HbbTV

Televiziunea TecTime Tv a inceput sa transmita in teste in format HD in direct, prin flux video pe Youtube. De asemenea, va fi receptionabila si prin tehnologia HbbTv, din 22 februarie 2016. Este posibil ca transmisia standard liniară prin satelit sa fie oprită.

Aceasta este o televiziune de stiri mass-media, sateliți și tehnologie, denumita pana in 16 septembrie 2013 ca Dr. Dish TV. Tec Time TV este dedicata consumatorilor finali, acei telespectatori care sunt interesați de tehnologie multimedia pentru acasă si momentan emite prin satelitul Astra 1L (19.2 ° E), frecvența 12.574 GHz, Polarizare Orizontală, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK, MPEG-4, SD, FTA .

TecTime Tv este singurul post de televiziune dedicat pasionatilor receptiei prin satelit si noutătilor multimedia ( receivere satelit, televizoare, lansări de satelit, antene de receptie, tehnologii HD, 3D, GPS etc ). Emisiunile DrDish tratează subiecte din recepția de televiziune digitală prin satelit, internet, cablu, precum și alte subiecte conexe, dar oferă și asistență privind utilizarea tehnologiilor aferente pentru telespectatorii care trimit intrebări.

Fondator si redactor-sef al DrDish TV este Christian Mass-Protzen, avand numele de nastere Christian Mass, dar este cunoscut in toata lumea ca "Doctor Dish". Televiziunea ofera și documentare, review-uri si emisiuni despre receptia prin satelit și informațiile despre produse cum ar fi receptoarele de satelit, difuzate de mai multe ori pe zi ( mai multe detalii despre aceasta televiziune gasiti AICI ).


UPDATE 20 iulie 2016: Televiziunea TecTime TV va fi din nou transmisă prin satelit. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 10 ianuarie 2016: TecTime Tv a încetat din nou emisia prin satelit. Detalii găsiți AICI.


6 comentarii despre subiectul „TecTime Tv HD, în direct prin Youtube și HbbTV”:
CsMisi

Daca inceteaza transmisia prin satelit cum o sa receptionam prin HBBTV? Nu este serviciul HBBTV legat de un serviciu liniear de unde trebuie sa incepi accessul ca si la un teletext?

DTH Fan

Probabil inceteaza distributia video prin acea frecventa, dar va ramane indicativul pentru scanare si va aparea numele canalului la scanare si vor fi transmise datele HbbTV pentru conectarea prin internet la fluxul HD al canalului, dar nu va mai exista fluxul video SD propriu-zis prin satelit.

Anonim

Prin HbbTv prin satelit va fi transmis un fel de website care contine si playerul video, dar emisia liniara propriu zisa SD nu va mai fi transmisa prin satelit, ci o vei primi de pe net. Televizorul trebuie conectat la internet. Probail astfel au costuri mult mai mici de transmisie si nu mai ocupa banda prin satelit, o idee foarte buna.

Kalman2007

O veste buna :D Dispun si eu de HBB si majoritatea posturilor nemtesti ofera servicii tot prin HBB, evident e nevoie de internet. Chiar si posturile regionale/locale au HBB, posturile din Romania inca nici nu au auzit de asa ceva.

Kalman2007

https://www.facebook.com/TectimeTV/
Am citit pe aici cateva comentarii. Deci va ramane pe frecventa actuala dar va fi transmis ca un stream (evident HD) printr-un Mediathek (asa au o gramada de canale locale / regionale prin Astra). Echipa de la Tectime sustine ca au facut un sondaj si 92% din cei care urmaresc acest post detin deja un televizor smart, set top box, mediaplayer sau alte dispozitive cu functia HBB. Bineinteles vor oferi TecTime TV si prin Amazon Fire TV unde exista deja aplicatie. In acest mod evident vor oferi si emisiunile (asa cum o fac aproape toate posturile nemtesti) care pot fi revazute oricand (asa am revazut de ex. The Voice of Germany pe Pro 7 ca evident ofera si ei HBB cu emisiuni, stiri, jocuri etc.). Tot din anunt reiese ca asa o sa reduca si costurile si vor investi in alte productii + studio si desigur o sa fie mai multa interactivitate ceea ce nu se poate cu o transmisie lineara. De asemenea in curand o sa fie disponibil si prin anumite portaluri, pe televizoarele LG etc. Asa sustin cei de la TecTime.
Deci ma gandesc ca luni o sa activeze functia de HBB, o sa-l testez si poate revin si cu niste imagini.

Kalman2007

Deci au activat desigur HBB pe frecventa actuala unde apare o imagine fixa cu mentiunea sa conectam televizorul (sau alte dispozitive) la net ca streamul porneste automat.

http://i.imgur.com/0BWzkRz.jpg

http://i.imgur.com/chKrvqn.jpg

http://i.imgur.com/8Wlg2yg.jpg

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile