luni, 15 februarie 2016

Telekom Romania a solicitat și a primit licențe satelit pentru Dolce Sport 3, 4, 5 și 6

S.C. Telekom România Communications SA a solicitat Consiliului National al Audiovizualului acordarea de licente audiovizuale pentru difuzarea pe satelit a televiziunilor Dolce Sport 3, Dolce Sport 4, Dolce Sport 5 şi Dolce Sport 6.

De asemenea, Telekom a solictat şi modificarea licenţelor audiovizuale acordate anterior pentru difuzarea pe satelit pentru televiziunile Dolce Sport 1 şi Dolce Sport 2.

Aceste solicitări vor fi discuta in şedinţa CNA de marți, 16 februarie 2016, de la ora 10.00.

UPDATE 16 februarie 2016: Telekom România a primit licentele pentru televiziunile Dolce Sport 3, Dolce Sport 4, Dolce Sport 5 şi Dolce Sport 6.


14 comentarii despre subiectul „Telekom Romania a solicitat și a primit licențe satelit pentru Dolce Sport 3, 4, 5 și 6”:
Anonim

Din luna septembrie se zvonea despre cele 2 canale in plus Dolce Sport 5 si 6. Aceste canale vor suplimenta in principiu Campionatul European de fotbal.

Anonim

Si la ce foloseste Dolce Sport 4 si 5 la Campionatul European de Fotbal?

Gazeta din Calafat

Normal,nici pe Dolce 3 şi 4 nu ai ce să vezi toată săptămâna,doar sâmbăta şi duminica, când transmit fotbal pe aceste canale !

Anonim

Dupa parerea mea eu zic ca vor lua Premier League pentru ca daca vor lua tot pachetul Premier League atuncea sambata si duminica si mai ales vineri ca din sezonul 2016-2019 se va juca si vinerea si incepand de vineri pana luni vor fii foarte solicitate

Anonim

Precis au vreun as in mâneca altfel nu ar dori să lanseze si alte posturi sportive.Mai ales că de anul viitor nu mai transmit turnee de tenis timp de 5 ani.C.E de fotbal ce este transmis este in perioada 10 iunie-10 iulie eventual din toamnă preliminariile C.M de fotbal,si celelalte competitii pentru care au drept de retransmisie.Seria A,si campionatul francez nu pot să transmită.Vom vedea din toamnă.

Anonim

Buna preliminalire pentru campionat mondila nu pot sa tranzmita pentru ca e la Digisport eu raman la parere pentru premier league

Anonim

Poate vor ajunge la o intelegere cu Digi, Serie A si Ligue versus Champions League si Europa League.

Anonim

Nu uitati ca se negociaza asiduu si pentru Budesliga... Pentru ca si acolo incepe un nou contract...

Anonim

Anonim contractul cu Bundesliga expira in vara anului viitor adica 2017 da si eu cred asta ca credca tot ce e posibil pe plan fodbal vor cumpara si cine stie si poate campionatul mondial din 2018

Anonim

Sezonul 2016-2017 din Bundesliga va fi pe Eurosport2:
http://www.epfl-europeanleagues.com/dfl_eurosport_partnership.htm

tarcan92

Dolce si eurosport au drepturile pentru budesliga pana in 2017

Anonim

cand se vor deschide noile canale tv?

Anonim

Anul acesta, probabil pana in toamna.

Unknown

Aveti idee daca pe dolce sport 5si 6 vor fi transmise si meciuri din RO?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile