sâmbătă, 5 martie 2016

Canalele AXN vor avea o nouă identitate vizuală în diverse țări din Europa Centrală

Sony Pictures Television ( SPT ) a anuntat schimbarea identitatii vizuale a canalelor AXN, inclusiv a siglelor, in mai multe tari din Europa Centrala. Schimbarea va avea loc pe 17 martie 2016 in Cehia, Slovacia si Ungaria si pe 23 martie 2016 in Polonia.  Nu a fost precizata expres o astfel de actiune si in Romania, dar nu este exclusă in viitor, deoarece intentia SPT este de a schimba siglele acestor televiziuni in intreaga lume.

"Cu toate că AXN rămâne o alegere naturala pentru telespectatorii care caută acțiune, vom îmbogăți programele noastre cu productii pline de intrigi și de emoții reale. Schimbarea pachetului grafic este in rezonanța cu o abordare nouă a grilei de programe, care corespunde mai bine nevoilor telespectatorilor, prin intermediul televiziunii liniare AXN, a internetului și a retelelor social media", a declarat John Rossiter, CEO al SPT Networks Europa Centrală. John Rossiter este director general al operatiunilor SPT în întreaga regiune a Europei Centrale, avand sediul regional in Budapesta, de unde gestionează si birourile din Varșovia, Praga, București și Zagreb. John supraveghează dezvoltarea televiziunilor in regiune, inclusiv pentru AXN, AXN White, AXN White, AXN Spin si pentru două servicii digitale. Mandatul său acoperă mai multe teritorii, printre care Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia și Macedonia.

Vor fi schimbate siglele si pachetul grafic al televiziunilor mentionate, precum si pentru serviciile AXN Now. Noul logo utilizeaza un font in stil avangardist, proiectat de catre departamentul de marketing SPT Networks din Spania. In logo este inclusă si o piramidă, identificată în mod tradițional cu misterul și puterea.

Schimbarea de identificare vizuală a televiziunilor si serviciilor AXN pune în evidență principalele caracteristici, cum ar fi emoția si intriga: "AXN este asociat cu energie, acțiune, pasiune și emoție. Am fost capabili să valorificăm puterea latentă a acestor caracteristici. Acum noi o utilizăm pentru a încuraja spectatorii să descopere in această primăvară ceva cu adevarat interesant", a precizat Maurizio Vitale, vicepresedinte de marketing al SPT Networks, care este responsabil pentru procesul de rebranding AXN în întreaga lume.

Cu prilejul acestor schimbări, SPT Networks Europa Centrală a pregatit de asemenea o aplicație mobilă specială pentru serviciile AXN, care va fi disponibilă din luna martie pentru utilizatorii de telefoane cu sistem de operare Android din Ungaria, Polonia și România. Aplicatia va oferi telespectatorilor o mai mare libertate în accesarea conținutului oferit de canalele AXN, cum ar fi știri, fotografii, avanpremiere și video. De asemenea, aceasta aplicatie va facilita comunicarea directă cu publicul în social media.

UPDATE 9 martie 2016: Schimbarile vor avea loc si Romania, din 17 martie 2016.


5 comentarii despre subiectul „Canalele AXN vor avea o nouă identitate vizuală în diverse țări din Europa Centrală”:
Anonim

de fapt,am vazut un promo in pauza unui serial ce anunta ca din 17 martie se va petrece si in romania

Anonim

Da in spania am vazut deja :) noul logo frumos :D

Anonim

de toata jena noul logo vad ca exista o obsesie generala sa strice tot cei de la sony. Pe ce pun mana tot distrug, cred ca au angajat cei mai slabi experti pe grafica. Cum arata acum sigla axn la noi este foarte ok. sper sa ramana asa.

F.G.

:) Mie mi se pare foarte moderna si foarte tare noua sigla. Deja la spanioli e de mult noua sigla, mie chiar imi place. Si sa spun de ce mi se pare mai tare, ca mie nu imi place sa scriu sloganuri fara motivare: mi se pare ca are un design mai dinamic, mai SF si mai simplu, asa cum e trendul actual. E vorba pana la urma de gusturi...

cosmin87

S-a confirmat azi si in Romania !

https://www.youtube.com/watch?v=g6Pfi9EB5OA

Data este chiar 17 martie !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile