vineri, 25 martie 2016

RCS-RDS: Extraopțiunile HBO ( 12,58 lei ) și HBO MaxPak ( 13,55 lei )

In acelasi timp cu anuntarea oficiala a introducerii televiziunilor HBO2 si HBO 3 in grilele RCS-RDS ( satelit si cablu tv digital), compania a comunicat si preturile extraoptiunilor care includ aceste doua canale.

Extraoptiunea HBO include televiziunile HBO, HBO HD, HBO2, HBO3 si HBO3 HD, la pretul de 12,58 lei lunar (TVA inclus),

Extraoptiunea HBO MaxPak include televiziunile HBO, HBO HD, HBO2, HBO3, HBO3 HD, Cinemax si Cinemax HD, la pretul de 13,55 lei lunar (TVA inclus).

Diferenta dintre Extraoptiunea HBO si Extraoptiunea HBO MaxPak constă in canalul Cinemax ( SD si HD), inclus doar in pahetul MaxPak.

Aceaste extraoptiuni se pot activa in orice magazin sau punct de prezenta RCS-RDS sau prin apel telefonic la serviciul de relatii cu clientii ( 031 400 4414 in Bucuresti sau 03XX 400 414 in restul Romaniei, unde XX este prefixul judetului ).


9 comentarii despre subiectul „RCS-RDS: Extraopțiunile HBO ( 12,58 lei ) și HBO MaxPak ( 13,55 lei ) ”:
Anonim

Dar Hbo 2 hd de ce nu l-au bagat?Au filme bune.

Anonim

Pe HBO 2 HD sunt aceleasi filme ca pe HBO 2. Diferenta e rezolutia.

Anonim

Corect, de ce hbo 2 nu-i hd?

Anonim

Poate pentru ca ar fi costat cu 1 leu mai mult pachetul HBO.

cosmin87

Poate il baga in viitor, se aude ca din vara. Eu unul as fi preferat sa faca pachetul HBO SD si pachetul HBO HD, cel HBO SD cu HBO, HBO 2, HBO 3 si Cinemax, iar pachetul HBO HD sa aiba HBO HD, HBO2 HD, HBO 3 HD si Cinemax HD. Cinemax 2 HD numa intereseaza , ca au tot filmele de pe Cinemax, cu o zi intarziere. Cel SD ar fi meritat 13 lei, celalat pachet HD ar fi meritat 16 lei.

Anonim

Ar fi bine sa intre si HD, dar e OK si asa. La UPC pachetul Maxpack (HBO-urile+Cinemax) e 30 de lei. La RDS e 13,5. O diferenta enorma. Deci merita. Daca intra si HBO2 HD chiar sunt cei mai tari.

Anonim

La UPC Maxpak costă 20 de lei și nu 30. 30 costă doar dacă vrei și HBO GO http://www.upc.ro/televiziune/canale-tv/pachete-suplimentare/maxpak/

Anonim

La RDS HBO GO ni-l da in aceaiasi bani

Anonim

Multa lume disperata, de ce nu este (inca) HBO 2 in HD? O sa fie, poate si Cinemax 2 HD, dar diferenta este ca pretul spune totul. La RDS cel putin, majoritatea abonatilor vor totul si ieftin, nu ca nu ar fi acum.. Uitati-va ce preturi sunt la abonamente si ce puteti cumpara cu 23-25 de lei si ganditi-va ca e pomana

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile