miercuri, 9 martie 2016

Seagate va lansa un SSD cu transfer de 10GB/s

Seagate Technology a anunțat că a finalizat o unitate de productie a celui mai rapid solid-state drive (SSD), cu performanța de transfer de 10 GB/s ( gigabiți pe secundă ). Unitatea corespunde specificatiilor Open Compute Project (OCP), ceea ce va contribui la reducerea consumului și a costurilor asociate în mod tradițional cu acest nivel de performanță, fiind ideală pentru centrele de date care doresc să adopte cea mai rapidă tehnologie, cu cele mai noi standarde.

"Seagate a rescris în mod eficient normele de performanta cu aceasta ultima unitate SSD si se angajează să furnizeze întregul spectru de tehnologii pentru satisfacerea nevoilor diverselor organizații, astfel încât acestea să poată beneficia de performanta, inclusiv pentru aplicații in cloud sau de afaceri, îmbunătățind accesul rapid la informații", au precizat reprezentantii Seagate.

Tehnologia unitatii va elimina blocajelor informaționale si va functiona cu orice sistem care acceptă protocolul Non-Volatile Memory Express (NVMe), care a fost dezvoltat de către Seagate și alți furnizori pentru a înlocui standardele Serial AT Attachment (SATA). NVMe ajută la reducerea straturilor de comenzi, utilizand un limbaj mai simplu si mai rapid între dispozitive.

Înca nu a fost precizat pretul acestei unitati SSD PCI-E 16x.


Niciun comentariu despre subiectul „Seagate va lansa un SSD cu transfer de 10GB/s”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile