joi, 10 martie 2016

Televiziunea M4 Sport, în grila RCS RDS România. UPDATE: A fost înlocuită cu M4 Sport Europe.

Televiziunea maghiara M4 Sport a fost introdusa in grila de televizine digitala prin cablu a RCS RDS. La mine inlocuieste exact MTV Romania, nu a mai fost necesara o rescanare, dar poate altii trebuie sa efectueaze o rescanare digitala completa. Receptia a fost realizata in Oltenia, prin intermediul unui televizor cu tuner DVB-C. Nu cunosc situatia pentru receptoarele oferite de catre RCS-RDS, daca a fost sau nu inclusa in grila receptionata de catre aceste STB-uri. Cert este ca semnalul televiziunii M4 Sport este transmis in reteaua de cablu digital a RCS RDS ( posibil in anumite zone, nu am cum sa verific in intreaga țară; de asemenea, posibil ca test) si se poate receptiona cu un televizor cu tuner DVB-C.


Televiziunea este detinută de MTVA, o asociere a serviciilor media publice de televiziune si radio din Ungaria si a fost lansata in vara anului trecut, ca urmare a unei reorganizari majore care a survenit începand cu 15 martie 2015. Televiziunea difuzeaza competitii sportive din Ungaria, dar si competitii internationale.

De mentionat, oarecum in legatura cu subiectul, că în data de 10.01.2016 societatea Sprijin pentru media şi Gestionare a activelor patrimoniale din Ungaria (MTVA, Budapesta) a transmis Autorizaţia Generală Temporară pentru retransmisia simultană, neschimbată şi integrală pe teritoriul României a canalelor M1, M2, M4, Duna, Duna World, înregistrată la CNA cu nr. 1800/22.02.2016. Prin aceasta, a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului din România că în perioada 1 ianuarie - 30 aprilie 2016, MTVA autorizează temporar operatorii de satelit, de reţele de tv prin protocol IP şi furnizorii de servicii media prin cablu, care desfăşoară în mod legal activitatea în România, să retransmită publicului, simultan, neschimbat şi integral, conţinutul serviciilor publice de televiziune din Ungaria, menţionate mai sus, care pot fi retransmise în mod legal în afara teritoriului Ungariei. Autorizaţia rămâne în vigoare cu efecte depline până în data de 30 aprilie 2016.

UPDATE 12 martie 2016: Incepand de ieri seară, televiziunea M4 Sport a fost înlocuită la RCS RDS cu M4 Sport Europe. Unele programe ale televiziunii afisează o imagine blocată pe un stop cadru, fără sunet.


62 de comentarii despre subiectul „Televiziunea M4 Sport, în grila RCS RDS România. UPDATE: A fost înlocuită cu M4 Sport Europe.”:
Anonim

Buna. televiziunea M4-sport este transmisa numai pe cablu digital *pe analogic in Timisoara nu l-au introdus. programul M4-sport se poate receptiona pe frecventa 364000, frecventa simbol 6901 si modulatie 64 QAM, pentru cei care nu receptioneaza sa-i de-a o scanare la respectiva frecventa...

karoly

Aseara a mers Chelsea Psg pe M4 la Rds in Timisoara. Multumesc Rds.

mradu

zau, inutila! nu puteau sa bage hd-uri!? unguresti si de sport sunt berechet!

anomi

@mradu: Te rog spune-ne ce posturi romanesti HD cu continut DE CALITATE mai lipsesc?

Eu consider ca e un pas important avand in vedere ca nu sunt alte posturi care transmit Formula1 de exemplu (cu exceptia dolce parca). sa nu uitam de jocurile olimpice anul acesta. nici asta nu stiu daca e transmis de alt post.

Anonim

Pe Dth când introduc sa avem si noi in grilă.Pe satelit vad că in Ungaria au ai varianta HD ar fi vine sa il introducă si la noi mai ales că sunt mai multe competiții pe care dorim să îl vizionam in format HD dacă tot avem televizoare si decodoare HD.Ar fi timpul să ofere astfel de posturi dacă tot dau receivere HD.Tehnologia avansează peste tot numai la noi staționează si asta este doar vina operatorilor.

Anonim

la rosiori de vede nu e

Unknown

poate cineva sa-mi spuna cineva daca pe rds (suceava) emite?

Anonim

Ce zau ma?Vezi CL si Campionatul European ...Bravo Digi...

Unknown

la next-gen, cand au transmis meciuri din UCL, a fost criptat...

Bogdan

in braila - galati nu se prinde postu acesta, cred ca este ceva zonal

Anonim

Pentru cei din Pitesti Craiova Mioveni postul M4 a fost ascuns nu il veti prinde oficial la nici o scanare.Pentru al receptiona trebuie sa aveti tv cu Dvbc cei cu receptoare nu este deocamdata ,cei cu tv-uri cu DVBC da ti la scanare la provaider alti si scanati toata grila

Unknown

yes, yes, yes, in sfarsit au bagat ceva apreciabil

Anonim

Pe satelit vad ca nu a aparut inca.

Unknown

in baia mare inca nu este

Unknown

in baia mare nu a aparut

Anonim

Pentru domni de la Suceava si Rosiori il prindeti doar cu tv-ul cu DVBC nu pe decodoare face- ti cum va explicat anonimul de la Pitesti si Craiova adica puneti pe tv la provaidar Alti si il veti receptiona o data cu M2 si alte posturi unguresti

Anonim

E varianta europeana a M4 SPORT majoritatea competiitiilor vor fii criptate e un bonus asa de vedere libera pana la sfarsitul lunii martie informatia o am de la call centerul Rcs-Rds

Anonim

@Unknown: F1 se transmite si pe Digisport. Vezi pe port.ro :)

Anonim

Anonim nu pana la sfarsitul lui martie ce pana la 30 aprilie da nici asta nu ii sigur ca poate se inteleg.

Anonim

Până nu apare pe situl oficial Rcs&Rds, sau pe pagina de facebook Digisport stirea in legătură cu Formula 1 ce urmează să fie transmis de Digisport informatia de pe port.ro nu trebuie considerată ca fiind una 100% sigură .

Anonim

Nu e varianta europeana. Am verificat emisiuni care apar blocati cu textul specific pe satelit fta E9 grade, care pe m4 digi se difuzeaza. Ar fi bine ca cei care spun informatii pe site sa verifice veridicitatea acestora nu sa vorbeasca aiurea.

Anonim

In Ploiesti se vede!!!multumim rcs rds!

Anonim

In Bucuresti M4 Sport frecventa 314.00 mhz modulare 64 QAM rata simbol 6900.rds cablu digital

Myrel

In Ilfov,nu este.

Anonim

Pentru cei interesati de M4 Sport acesta va rămâne si după data de 30 aprilie pe cablu deoarece sau înțeles ambele parti pentru redifuzarea postului dupa data de 30 aprilie. Urmează să fie introdus in scurt timp si pe satelit aici urmând sa fie introdus ambele variante. Sursa relatii clienți Digi tv.

Anonim

E deja ecran negru la RDS :)

Anonim

@Anonim
Pentru cei interesati de M4 Sport acesta va rămâne si după data de 30 aprilie pe cablu deoarece sau înțeles ambele parti pentru redifuzarea postului dupa data de 30 aprilie. Urmează să fie introdus in scurt timp si pe satelit aici urmând sa fie introdus ambele variante. Sursa relatii clienți Digi tv.

Au schimbat deja și la RDS cu M4 Sport Europe care evident este criptată în timpul anumitor competiții. Nu apare carton dar se blochează imaginea.

RedmaxCatalin

In locul MTV-ului la mine nu se vedea nimic, am dat o scanare automata, am gasit postul dar are imagini blocate cand sub logo scrie ''ELO'', nu stiu ungureste, probabil inseamna direct.

Anonim

deci vom vedea formula 1 la digisport anul asta daca nu credeti uitativa aici la articolo asta http://www.ecronicar.ro/2016/02/unde-vedem-formula-1-la-televizor-in-2016/ o sa vedeti aici lista ca dolcesport si digisport vor transmite.formula1 sezonul 2016-2017 in romania

Anonim

E varianta M4 Sport Europe asa ca adio f1 Campionatul European Champions League

vali

Am gasit programul insa e M4 sport europe.. si e inghetata imaginea

vali

Si stau in Alexandria

RedmaxCatalin

Acum s-a deblocat imaginea, e interviu cu un pusti, probabil ca atunci cand incepe vreo transmisie sportiva iar se blocheaza, si da e M4 Sport Europe, cel putin asa arata la mine.

Anonim

@anonimul de mai sus se știe deja că F1 o să fie la Digisport dar și pe Dolcesport

vali

Deci un program introdus degeaba...

RedmaxCatalin

@Valentin Haita
Sunt de aceeasi parere, dar poate in regiunile cu maghiari e la liber, totusi degeaba daca l-au inlocuit cu M4 Sport Europe, inteleg ca e modest canalul.

Anonim

si la rosiori de vede a bagat postul stie cineva daca e bagat

vali

@ redMax - Nu cred..Asa este peste tot.. N-avea rost sa scoata un program accesibil tuturor si sa bage un program doar pentru anumite minoritati..Probabil l-au scos deoarece s-a facut tam tam prin presa..Prin gandul am citit un articol despre cum M4 Sport ar v fi incalcat nu stiu ce drepturi..si am inteles ca si Telekom vor protesta deoarece ei au drepturile pentru Ch.League pentru Romania

vali

@ red Max .. Problema nu e ca ar fi modest.. Ci ca ar fi criptat..

RedmaxCatalin

Poate nu ramane asa, vad ca se blocheaza nu la unele transmisii ci la toate, pai au bagat canal de sport sa vad interviuri si reclame?

Anonim

Problema e alta.C.N.A daca stia ca Telecom are competitii la care are exclusivitate nu trebuia sa accepte propunerea celor de la M.T.V.A .Daca totusi a acceptat si a inregistrat solicitarea celor de la M.T.V.A cu nr:1800/ 22.02.2016 care spune clar ca toti operatorii da cablu si satelit pot retransmite posturile integral spun integral cea ce inseamna fara sa codeze la un moment dat pana in data de 30 aprilie 2016 atunci acest lucru ar trebui respectat.In mod normal daca cele 5 posturi care sunt lasate la liber si pot fi introduse fara costuri suplimentare de toti operatorii de cablu ar trebuie sa fie introduse ,si nu ignorate de operatori.Degeaba vor cei de la Telecom sa se judece cu cei de la M.T.V.A sau cu operatorii de cablu ca nu au caz de castig.Aici daca vor sa gaseasca totusi un vinovat acela este CNA -ul care a acceptat solicitarea celor de la M.T.V.A.

Anonim

CNA nu are nicio treaba, CNA nu are putere asupra licentelor obtinute de televiziuni in alte tari. Cei de la CNA au dreptul doar sa ia la cunostiinta in acest caz, nu sa aprobe sau sa respinga. I se trimite o instiintare si publica pe situl lor ca au luat la cunostiinta.

Johnnel_Galati

Pe TV-ul personal LG merge, dar nu il detecteaza nici-un fel de receiver digital: Humax Digi+C (SD), Humax Digi+C HD (1), Kaon N1600 HD. La Humax daca dau scanare manuala pe 386 MHz il gaseste dar il pune pe Canalul 0 si merg doar programele din pachetul digital de pe aceeasi frecventa (386 MHz), restul programelor nu mai apar. Ciudat este ca celelalte programe de pe aceesi frecventa (Pro TV SD, Pro Cinema etc - vreo 10 programe in total ) apar, dar nu si M4 Sport. Nu ma interesa in mod special, ba din contra, dar... doar asa... e ciudat.

Anonim

depinde de regiune... in unele regiuni merge doar pe tv cu tuner DVB-C, in altele merge si pe receptor, in altele pe niciunul... oricum, l-au schimbat aseara cu M4 Sport Europe, care blocheaza imaginea la competitiile sportive in care au alte televiziuni exclusivitate in Romania.

romel

Pai nu înțeleg ce vrea Telekom sa ma abonez cumva la cablu la ei ca sa vad meciurile europene sa ma lase în pace Telekom la ce preturi au de te doare capul chiar dacă eei pastile bravo RCS în sfârșit ceva care e de apreciat

Unknown

În Slatina, M4 Sport Europe merge (cu imaginea înghețată) cu decodor Humax DIGI+C HD având coordonatele (parcurgând pașii: SETĂRI > INSTALARE > PAROLA > CĂUTARE MANUALĂ)
Frecvență (khz) - 362000
Coeficient simbol - 6900
Constelație - 64 QAM
Căutare rețea - Oprit. Menționez că la scanarea automată nu apare, vechea problemă cu zerourile a decodoarelor descrisă și de Johnnel_Galați.

Anonim

@Romel, Telekom nu a intreprins nimic impotriva RCS, ci doar a atras atentia, iar probabil RCS a considerat ca e bine sa il inlocuiasca apoi cu versiunea Europe pentru a nu exista probleme viitoare. Oricum, a stat asa o zi, nu e nicio problema, poate sa fie considerat test, mai ales ca in general pe reisaivare nu a aparut decat prin unele zone, se prindea mai mult pe tv cu tuner DVBC.

In plus, nu e exclus chiar aiba loc o intelege intre RCS si Telekom in privinta acestor meciuri, mai ales ca se poarta in ultimul timp astfel de aliante.

Nelu

in Hunedoara e mai mult blocat M4 Sport

Unknown

Salut, sunt din Bucuesti iar acest post mi-a inlocuit canalul de muzica MTV. Cum as putea sa-l pun la loc fara sa-mi dau peste cap grila de programe ??? Multumesc

detrax

Nu ai cum, MTV Romania nu mai e in grila RCS:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2016/03/mtv-romania-iese-din-grilele-rcs-rds.html

Anonim

Un comentariu mai sus spuna ca cica m4 sport va fii si dupa 30 apriliea apoi in aceasi zii deja au inlocuit cu m4 sport Europe anonim nu stiu de unde ai aflat ca m4 sport va fii necriptat si dupa data de 30 aprilie de unde stii asta???????

Anonim

Ce a spus respectivul a spus bine. Scrie chiar si mai sus o instiintare trimisa la CNA in care se arata ca pana pe 30 aprilie aceste programe maghiare au oferit dreptul de a fi difuzate in Romania de orice operator. Nu are legatura aceasta data cu faptul ca a inlocuit RCS M4 Sport cu M4 Sport Europe, omul s-a ghidat dupa acea instiintare. Daca RCS nu vrea sa beneficieze de acest drept, deoarece e prevazator si nu vrea sa incalce drepturile exclusive ale altor televiziuni, pana se lamureste situatia, asta e alta decizie.

Anonim

Canalul e slabut se poate prinde online a avut meciuri CL si Prelim. Camp. European , in rest slabut, daca il si bruiaza la meciuri egal cu 0

marynboy

Daca imi dati poze,scoateti acest canal!S-au ati vrut sa verificati reactia noastra?Mai bine moldova 1 decat M4 sport eurpe!

Anonim

Formula 1 este la DIGI 100%. au anuntat pe fb acum 5 min

Anonim

Merge si la Baia Mare, pacat ca e M4 Sport Europe, si cred ca F1 v-a fi criptat.

Anonim

la resit nu sevede M4 SPORT de ce ?

Anonim

ieri seara de la ora 21 si in timpul meciului din C.L. bayern - juve postul a fost blocat si s-a vazut doar o imagine ! :(

Anonim

M4 Sport(EUROPA) Due to copyright reasons the actual program is being transmitted to Hungary only. Szerzoi jogi korlatozas miatt jelenlegi musorunk kizarolag Magyarorszag teruleten lathato.

Anonim

m4 sport la braila nu este introdus pe rcs rds pe nici o grila pecand va multumesc

Marius din Timisoara

buna. azi, la Timisoara nu se mai vede M4 SPORT, stiti cumva de ce ?, l-au scos cumva din grila......

Marius din Timisoara

foarte interesant...am 2 cam-uri la unul se vede la celalalt îi scos/sters,....deci nu-i scos/sters programul, o sa fac o scanare ... o zi buna

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile