sâmbătă, 2 aprilie 2016

Englezii vor viziona Formula 1 în 4K Ultra HD

Formula 1 a debutat în anul 1950 și este cea mai prestigioasă si cea mai populară competiție de curse cu motor din lume. În 2015, competitia a fost vizionată de peste 400 de milioane de telespectatori din peste 200 de teritorii.

Sky a confirmat oficial că din anul 2017 va difuza cursele de Formula 1 și in 4K Ultra High Definition. Transmisiile 4K vor fi livrate prin noul serviciu Sky Q. Acesta este deja disponibil, dar nu va fi utilizat pentru servicii UHD decât din această vară.

În acest moment, singurul difuzor de servicii tv cu plată din Marea Britanie care ofera conținut 4K din lumea sportului este BT Sport, aproximativ un eveniment în fiecare week-end. Sky precizeaza însă că "Sky Sports va fi casa Formulei 1 in Marea Britanie si Irlanda, intre anii 2019 - 2024".

Compania nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibile transmisii 4K si prin alte medii, de exemplu printr-o versiune Ultra HD a propriei televiziuni Sky Sports F1, care in prezent emite in HD.

Sky este o companie de divertisment de top din Europa, care ofera servicii pentru 21 milioane de abonați din cinci țări ( Marea Britanie, Irlanda, Germania, Austria și Italia ) si are venituri anuale de peste 11 miliarde lire sterline, fiind in Europa unul dintre principalii investitori în conținut de televiziune, cu un buget dedicat pentru programe de peste 4,9 miliarde lire sterline. Grupul are 30.000 de angajati și este listat la Bursa din Londra (SKY).


Niciun comentariu despre subiectul „Englezii vor viziona Formula 1 în 4K Ultra HD”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile