joi, 5 mai 2016

Câți abonați avea Telekom România la 31 martie 2016 ?

Deutsche Telekom a prezentat rezultatele sale financiare in Europa la sfarsitului primului trimestru al anului 2016. Referitor la Telekom Romania, informatiile sunt urmatoarele:

Clienti mobil - 5.934.000, o scădere de 1.0%, comparativ cu sfarsitul anului 2015

Conexiuni fixe de rețea - 2.055.000, o scădere de 1.7 %, comparativ cu sfarsitul anului 2015

Conexiuni broadband - 1.204.000, o crestere de 1.5%, comparativ cu sfarsitul anului 2015.

Comparativ cu 1 an mai devreme, a crescut cu 629% numarul de clienti 4G, iar traficul de date 4G a crescut cu 780%. 93% din telefoanele vandute au fost de tip smartphone. Clientii postpaid reprezinta 29% din baza totala de clienti ai Telekom Romania Mobile Communications ( fostul Cosmote ).

Numarul de clienti tv: 1.449.000, o crestere de 2,5%, comparativ cu un an mai devreme. Cea mai mare rata de crestere a veniturilor din servicii de televiziune cu plata au avut-o in ultimul an abonamentele tv prin protocol IP. Nu a fost prezentat un numar de clienti individualizat separat pentru DTH, tv prin protocol IP si cablu tv. Veniturile din serviciile tv au scazut cu 1%, comparativ cu 1 an mai devreme.

Numarul de clienti la internet broadband a fost de 1.195.000, in scadere cu 1,8%, comparativ cu sfarsitul primului trimestru al anului 2015.


8 comentarii despre subiectul „Câți abonați avea Telekom România la 31 martie 2016 ?”:
Anonim

de fapt procentele in paranteza reprezinta valori negative, adica au scazut numarul de utilizatori mobili cu 60 mii (1 %) si utilizatorii de net fix cu 31 mii (1,7%) fata de finalul anului 2015. la aceeasi perioada de raportare a crescut numarul utilizaotrilor de net mobil cu 18 mii, adica 1,5%.

Anonim

Ar trebui sa introducă mai multe canale hd pe satelit ca sunt foarte putine degeaba au risaicer hd pe dth ca sunt foarte putine canale hd. Dintre toti operatorii de televiziune net si tv orange are cel mai mare nr de canale hd. Trezirea Telekom tv nu mai dormiti cu dth si introduceti cit mai multe canale hd.

Anonim

Da , per general Telekom a inregistrat un recul , si cred ca v-a continua , datorita faptului ca sunt foarte scumpi , cam la toate. Poate vor face ceva cu parteneriatul cu Orange , altfel slabe sanse. E ciudat totusi cs dupa rebranduirea Cosmote in Telekom au luat-o in jos la numarul de clienti , cel putin pe telefonia mobila.

Anonim

canale care trebuie sa fie hd nat geo sau nat geo wild grila hd foarte slaba

Anonim

De ce nu intra Romance TV pe Telekom?

Anonim

Pai la care altii a intrat ?

Anonim

telekom satelit prezinta depozite in hd si nat geo in sd

Iulian Arvat

Probabil ca la telefonia mobila vor mai pierde ceva clienti care vor trece in tabara RDS. Nu prea se merita sa-ti faci abonament de mobil la Telekom decat la pachet cu celelalte servicii si sa prinzi o promotie buna.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile