luni, 16 mai 2016

EURO 2016 la PRO TV

Televiziunea PRO TV a achiziționat drepturile de difuzare tv in Romania pentru toate meciurile echipei naționala de fotbal, precum si pentru cel mai important meci din fiecare zi, cel de la ora 22:00.

Aceste meciuri din campionatul european vor fi transmise in perioada 10 iunie - 10 iulie 2016 pe Pro Tv, dar si pe Voyo.ro.

Primul meci transmis de PRO TV va fi chiar cel de deschidere, pe Stade de France, impotriva echipei Frantei, țara gazdă a competitiei. Vor urma meciurile nationalei din Grupa A impotriva Elvetiei ( 15 iunie, de la ora 19:00 ) si Albaniei ( 19 iunie, de la ora 22:00 ) si desigur cele mai importante 23 de meciuri din cele 23 de zile.

Pro Tv este prima televiziune comercială din România cu acoperire natională care transmite turneul final european, primul campionat cu 24 de țări.


11 comentarii despre subiectul „EURO 2016 la PRO TV”:
Anonim

Era culmea ca dupa 8 ani in care Romania nu a participat la EURO sa nu vedem partidele Romaniei.

Anonim

dolce da toate meciurile !

Anonim

Da, dar Dolce nu are acoperire nationala, adica nu e la toti operatorii, asa cum e Pro Tv. Vrei sa imi fac abonament la Dolce pe 2 ani ca sa vad 3 meciuri ale nationalei si care vor mai fi daca trece de grupe ? Ca altele nu ma intereseaza, poate doar finala.

Anonim

Nu-i nevoie să-ți faci abonament la Dolce pe 2 ani, ci pentru o lună la Dolce Sport 3,19€/lună (T.V.A. inclusă) cu acces prin PC, telefon și tabletă: https://www.telekomtv.ro/

Anonim

I-a afectat Pro Tv-ul pe cei de la Dolce. Cate sperante isi faceau ca vor avea noi abonati.

Anonim

Eu vreau pe tv in HD, nu ma uit la meciuri pe tableta, telefon sau PC. Ar fi timpul ca Telekom sa isi faca aplicatie si pentru smart tv si atunci da, ma abonez. Pana atunci nu, nu ma abonez...

Anonim

Da,se pare ca zvonurile din feb-martie s-au adeverit,pro tv are acoprire nationala,ca-tv si satelit cam pe la toti opratorii,buna miscarea celor de la rds-rcs

Bogdan

Atata tam-tam cu Euro acesta si nationala Romaniei n-am mai vazut. Ce credeti ca o sa vedeti la acest campionat cand o sa joace Romania? 11 jucatori care stau in poarta si se roaga pentru un egal cu echipa adversa, nestiind nici ei ce cauta la Euro2016?

Anonim

Bogdan, ce treaba ai tu cu preferitele altora ? Eu de exemplu mai voi uita pe Pro Tv la aceste meciuri fiindca este echipa Romaniei si ma simt mandru ca joaca la Euro 2016. Simplul fapt s-au calificat si este deja o performanta. In niciun caz nu ma uit la fotbal pentru spectacol. Prefer un joc FIFA pe Playstation 4 daca vreau sa ma bucur de spectacol. Asa ca discuta despre subiect si nu despre preferintele mele, ca eu nu mi-am permis sa discut despre preferintele tale.

Bogdan

O sa fim de rasul lumii la euro2016. S-au calificat dintr-o eroare ca eram in grupa cea mai slaba. Nici celor din nationala nu le vine sa creada ca trebuie sa participe la Euro. "Mandria" zic sa o pastram daca "intradevar" joaca "bravii nostrii tricolori".
Nu stiu cine ti-a luat in calcul preferintele tale, mi-am exprimat doar parerea fara sa ma intereseze deloc preferintele tale si... asa o sa fie...iar ne facem de ras in Europa

Anonim

Un mare avantaj pentru RCS, UPC, Focus Sat, Digi Tv si alti cablisti care transmit PRO Tv si mai ales Pro Tv HD, un dezavantaj pentru Telekom, care a investit sume mari de bani in drepturile pentru acest campionat. Ca de obicei, castiga cei care asteapta mai mult.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile