miercuri, 15 iunie 2016

Cinethronix va începe emisia în data de 20 iunie 2016

Cinethronix va incepe emisia in data de 20 iunie 2016, ora 8:00. Cablistii din toată tara interesati de retransmiterea singurului post TV de filme documentare produse integral in Romania pot solicita avizul de retransmisie, postul fiind liber la retransmisie, la adresa cinethronix@gmail.com.

Grila de programe va cuprinde, în afara filmelor difuzate de sine stătător sau în serial (26 de minute per episod), documentare tematice care vor fi inserate în cadrul unor emisiuni generice, precum: "Cadre de memorie" (cu specific memorialistic şi turistic), "Dacica" (etnogeneza poporului român), "Călătorie în timp" (despre evenimentele istorice naţionale cu importanţă socială şi culturală), "Scurt Metraj" (eseuri cinematografice pe teme ştiinţifice, istorice, culturale), "Retronom" (o trecere în revistă a unor conflagraţii autohtone sau europene, cu impact major în evoluţia istorică naţională şi continentală), "Vintage" (monografii ale unor localităţi, teatre, cinematografe celebre), "Selfie PTV" (o serie de scurtmetraje cu oameni care la prima vedere par simpli, dar au pasiuni extraordinare sau perfomanţe în domenii inedite), "Edificii", "Artefacte", "Portret în pixeli" (biografii ale unor personalităţi autohtone), "Lecţie deschisă" şi "After school" (programe dedicate elevilor şi liceenilor elaborate pe baza programei şcolare şi care vine ca o completare în imagini a informaţiilor predate la cursuri), "Premiera de sâmbătă/ duminică" (filme documentare din diverse domenii, difuzate în premieră), a precizat pentru HD Satelit directorul Cinethronix, Cosmin Nicolescu, Membru al Academiei Europene de Film ( EFA Berlin) si membru laureat al Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din România ( APTR).

Pe 8 martie 2016, CNA a acordat Licenta Audiovizuală nr. TV-C 807/08.03.2016 televiziunii CINETHRONIX, prima televiziune de film documentar românesc. Aria de emisie a televiziunii CINETHRONIX este natională. Licenta acordata de CNA este una regionala, pentru Municipiul Bucuresti si judetele Constanta, Ilfov, Ialomita, Buzau, Dambotiva si Teleorman. Postul Cinethronix poate fi retransmis de toti operatorii de cablu de pe teritoriul Romaniei. De asemenea, CINETHRONIX detine si o licenta internatională pentru Bulgaria, în zonele cu vorbitori de limba romana, care va fi extinsa pentru întreaga diaspora.

 
Websiteul Cinethronix îl găsiti AICI.


26 de comentarii despre subiectul „Cinethronix va începe emisia în data de 20 iunie 2016”:
Anonim

era necesar un astfel de post tv in Romania, sper sa il preia cat mai multi cablisti

Paul

o sa fie tranmis la RCS pe pozitia libera 50 in digital

Unknown

Sper sa emiteti si la cei de la UPC!

Anonim

atentie Paul ce comentezi, unii o iau de buna si pornesc discutii pe diferite forumuri cu comentariile pe care le citesc aici, daca iti vine sa crezi !?

Paul

problema lor ce comenteaza, incepand din toamna toate posturile lipsa cerute de clienti in grila RCS vor fi intr-o extraoptiune undeva la 2-3 euro iar programul ala o sa fie fix la pozitia 50. eu nu sunt inscris pe forumuri si nu-mi pierd timpul cu asa ceva si ce am scris stiu din "surse sigure"

Ady

Pe cand o televiziune cu filme doar romanesti?

Anonim

Domnule Paul tot pe acest sait a-ti scris legat de un serial de pe AMC ca acest post va intra la RCS impreuna cu TNT 24/24 si HBO 2 din Iulie acum spuneti ca din toamna vedeti ca incepeti sa va contraziceti.Sursele dvs nu v-au anuntat nimic legat de DTH Digi vor fi aceste posturi pe DTH sau vor inchide DTH ?Va intreb ca au anuntat sefi RCS ca nu vor mai dezvolta DTH.Mar interesa sa raspundeti la acest mesaj daca stiti ceva legat de DTH-ul Digi.Respectele mele.

Paul

Domnule Anonim, nu-mi pierd timpul cu forumurile. Tot ce am scris se va adeveri cat de curand pe bani in extraoptiune. Ramane sa vedem cati din acesti doritori INSCRISI si la petitii online se vor abona pe bani separati din abonamentul de baza la programele lor favorite. O zi buna doresc la toata lumea. PS - o sa dispara BBC Earth, ca unii aveati dileme cum o sa fie Cinethronix pe pozitia 50.

Anonim

Nu aveți nevoie de editori imagine?

Anonim

Paule, parca ziceai ca zboara Viasat. :)))

Anonim

Unde e liber 50 la RCS??? E BBC Earth...!!!

Anonim

Contractul dintre Viasat-uri si RCS expira pe 31 iulie asta daca RCS nu a ajuns deja la o noua intelegere cu ei Docmai ce a explicat asa zisul Paul ca BBC EARTH va fi mutat de pe acea pozitie si va intra Cinethonix. Nu cred nimic din ce spune domnul Paul sper sa ma insel dar nu cred

Anonim

Iata ca suntem pe 20 si acest post nu este in grila RCS pe pozitia 50 asa cum a spus domnul Paul.

Anonim

Unde a spus "domnul Paul" ca intra la RCS pe 20 iunie 2016 ? Tu confunzi data de lansare cu faptul ca va intra la RCS candva, cum zice acest Paul, care nu a specificat ca intra la RCS aceasta televiziune din ziua de lansare ?

Danny B.

Sa lansat pana la urma? Unde se poate receptiona? Este saltat pe satelit sau un ip tv?

Anonim

În Bucureşti va emite cu ajutorul societăţilor de cablu Star Design I&E SRL şi Tennet Telecom SRL, iar în celelalte localităţi, prin intermediul altor societăţi, precum: Intersat SRL, GMG Computers SRL, Danmark Comp SRL, Oanţă SRL, TV Sat 2002 SRL, Lidas Prod SRL. Sursa: http://forum.softpedia.com/topic/1059909-cinethronix-va-incepe-emisia-in-data-de-20-iunie-2016/page__st__18

Anonim

Pana acum nu sa primit nici o solicitare de la RCS sau UPC pentru a distribui acest post in grilele celor doi mari operatori asa ca domnule Paul nu mai dezinforma .Iar ceea ce spui in legatura cu pachete extra la Digi a fost o propunere data de un membru in consiliu director care nu a fost aprobata de consilu.Digi dupa parerea mea va ramane o socetate catv lou cost spun asta deoarece doar 40% sau poate mai putin au extra optiunile deja existent adica extra 1 si sau HBO asa ca im-i vine greu sa cred ca se va mai face un pachet suplimentar .AMC HBO 2 TNT 24/24 in locul altor posturi tv cum ar fi Viasat care daca nu au incheiat deja un nou acord vor disparea dupa 1 septembrie sau in proportie de 90% in lcul Eurosporturi-lor care au contract pana la 31 decembrie 2016

Constantin

... si pentru care exista posibilitatea de a prelungi contractul, asa cum s-a mai intamplat si in trecut. Nu esti tu Nostradamus sa prezici viitorul. Ca daca ai fi, te-as ruga sa imi spui si mie numerele la extragerile de duminica. Daca nu, scuteste-ma cu "lou cost"-ul tau.

Apropo, care e legatura dintre Eurosportul cu Cinethronix ? Ca nu inteleg de ce deviati discutia cu comentarii nascute din imaginatie sau dorinte ascunse despre Eurosport si RCS.

Anonim

Domnule Costantin da-mi voie sa i-ti raspund civilizat.1 In comentariul meu am spus in primele randuri despre cinethronix nu are rost sa repet .2 Nu sunt Nostradamus.3 Daca dumnata i-mi arati o firma de Catv cu preturile mai mici decat RCS atunci i-mi retrag cuvintele cu low cost-ul.4 Legat de Eurosport atunci cand sa prelungit contractul cele doua posturi erau patronate de francezi dupa care la 2-3 luni au fost cumparate de americani de la Discovery si mai mult ca sigur le vor spune celor de la RCS daca vor sa aiba in grila eurosportul va trebui sa introduca si postul discovery in baza ,ia-o ca o parere personala,eu unu i-mi doresc discovery inapoi in grila dar nu cred.Sper ca te-am lamurit cu stima si respect Andrei

Anonim

Cred ca cinetronix asta o sa fie un post de nisha bagat pe la societatile de cablu de cartier. Am auzit si eu la caserie ca o sa revina posturile Discovery si o sa bage in grila AMC si TNT non-stop. Om vedea, nu stiu ce sa mai cred despre aceasta societate RCS

Constantin

Anonim, caseriile nu sunt surse de informare despre noutati la operatori :) Cei de la casierii afla ultimii, de obicei intotdeauna la cateva zile / saptamani dupa ce afla clientii informati, de exemplu cei care citesc forumuri, siteuri etc.. Daca sursa ta sunt casieriile, mai bine pastreaza pentru tine zvonurile :))

Anonim

e urcat pe satelit undeva ?

Anonim

Socetatile din capitala il preiau prin fibra optica direct de la sursa cele din restu tari cred ca de pe net stiu ca avea pe sait o sectiune de live

Anonim

prima data va emite la Telecom!!!!

Anonim

A intrat pe Nextgen impreuna cu Discovery Science HD !

Anonim

CINETHRONIX a intrat si la mai multi operatori mici, dar si la Seenow:

Telecom Conect – jud. Călărași, Fiberdata ZYX – jud. Mehedinți, GMB – jud. Constanța, Tennet Telecom – Mun. București și jud. Dâmbovița, Media Sud – Jud. Teleorman și Giurgiu, Mitnet Telecom – Mun. București și jud. Ilfov, Danmark Company – jud. Ialomița, Ariatel – Jud. Călărași.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile