joi, 23 iunie 2016

Comedy Central România și AMC România au obținut licențe de emisie

Consiliul pentru Radio și Televiziune din Cehia a acordat companiei MTV NETWORKS licența pentru difuzarea televiziunii Comedy Central prin satelit în limba română, iar companiei AMC Networks Central Europe Ltd. o licență pentru programul de televiziune AMC ROMÂNIA, tot prin satelit.

Licenta Comedy Central este acordata pentru difuzarea programelor de televiziune prin satelit pe o perioada de 12 ani, sub denumirea de "Comedy Central", un program de televiziune axat pe producții si spectacole de comedie americane. Teritoriul unde urmeaza să fie difuzat în totalitate sau în mare parte este România, iar limba principală este limba română. Intervalul de emisie este de 24 de ore pe zi.

Consiliul ceh a acordat companiei AMC Networks Central Europe Ltd cu sediul în Praga licență pentru a opera difuzarea programelor de televiziune prin satelit pe o perioada de 12 ani, cu identificare nume canal: AMC CHANNEL ROMÂNIA, avand in grila filme de cinema clasic și de televiziune din toate genurile, în special produse în SUA. Lista țărilor al căror teritoriu urmează să fie difuzat în întregime sau în principal canalul: România si Moldova. Limba de difuzare principală: limba română, cu transmisie 24 ore pe zi.

Consiliul ceh va informa autoritatea de reglementare din România că pe teritoriu țării noastre vor putea emite aceste doua televiziuni.

Anterior, si televiziunea Paramount Channel a obținut licență cehă pentru o versiune difuzată doar în limba română.

UPDATE 13 iulie 2016: AMC Networks Central Europe ne-a anuntat că din 16 august AMC Romania va fi transmis prin feed separat. In grila pentru perioada 16 - 31 august au intervenit modificari orare.


2 comentarii despre subiectul „Comedy Central România și AMC România au obținut licențe de emisie”:
Anonim

Comedy Central e un pic mai bun decat versiunea Extra, asa e la straini, sper ca la noi sa fie la fel.

Anonim

Unul e Comedy Central Extra si alt ceva este Comedy Central sunt 2 posturi tv care au acelasi profil si sunt distribuite de aceeasi firma MTV NETWORK.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile