joi, 23 iunie 2016

Liberty Global va oferi acces pan-european la spoturile Wifi ale operatorilor săi ?

Telenet ( companie detinuta in Belgia de către Liberty Global, ce operează de asemenea si UPC in Romania, dar si alti furnizori de servicii in diverse teritorii ) permite clienților să se conecteze la internet folosind hotspoturi Wifi din alte țări decat Belgia, anunță membrii forumului userbase.be.

Printre furnizorii externi de hotspot-uri WiFi la care abonatii Telenet se pot conecta se număra si UPC România, dar si operatori din Olanda, Elveția, Austria, Germania, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Slovacia si Irlanda.

Acesta posibilitate de conectare este evidentiata din informațiile actualizate privind aplicația Telenet Mobile si care este utilizabilă doar de către clienții cu cartelă SIM Telenet în telefon.

Acești clienți se pot conecta la internet cand se deplaseaza in țările mentionate, folosind datele de conectare furnizate in cont de catre Telenet, mai precizeaza membrii forumului userbase.be.


6 comentarii despre subiectul „Liberty Global va oferi acces pan-european la spoturile Wifi ale operatorilor săi ?”:
Anonim

Da, acum când se promovează "Bye Bye WiFi", UPC vine cu oferta de WiFi gratuit. Mersi, dar... nu mai avem nevoie.

Eugen

Nu mai ai tu nevoie, eu am. UPC probabil are in plan cu totul altceva, un wifi la nivel european, o idee inedita, cel putin pentru mine.

Anonim

Foarte slabā Viteza de net de la upc fata de RCS-RDS !

Bogdan

Ideea este foarte buna, daca esti abonat UPC Romania sa poti sa ai wi-fi in alte tari europene

Bogdan

Pentru Anonim de mai sus ... dpdv al stabilitatii in timp a conexiunii mie personal mi se pare mai buna conexiunea la UPC in sensul ca la un dowload mai mare luat direct din browser de 2-3 giga se dowloadeaza cu viteza constanta acel continut nu ca la RDS unde viteza variaza simtitor de la mare la mic pe durata downloadului.
In schimb pe partea de upload RDS-ul sta mai bine.... cat o mai sta si nu limiteaza si ei viteza de upload ca sa reduca efectele pirateriei prin torenti.

Anonim

wi-fi-ul e mult mai raspandit si mai accesibil, netul pe mobil e doar mai scump.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile