joi, 9 iunie 2016

Netflix va avea subtitrări în limba română

Deocamdata Neflix nu are subtitrari in română la productiile din biblioteca video, insa un reprezentat al companie ( prezent in Bucuresti la ICEEfest si citat de Pagina de media ) a anuntat ca platforma de video streaming va oferi subtirari pana la sfarsitul anului.

Joris Evers, Vice president and Head of Communications, Europe al Netflix ( disponibil din 6 ianuarie în 130 de țări, inclusiv in Romania ) a explicat că respectiva data calendaristică nu a fost de fapt o lansare propiu-zisă si că intelege dezamăgirea cauzată de lipsa subtitrarilor, fiind conștient de această problemă.

Reprezentantul Netflix a mai precizat ca nu sunt publice datele despre numarul abonatilor din Romania si nici din Europa, dar a explicat că desi țara noastră este momentan o piață mică, peste 50% dintre cei care s-au inscris pentru prima luna gratuita au ramas abonati. Compania mai preconizeaza că in anul 2023 o treime dintre români vor avea Netflix, iar un pas important va fi faptul că până la sfarsitul acestui an productiile de pe Netflix vor avea subtitrari in limba română si că va incepe promovarea prin publicitate locala.

Netflix nu are angajati in Romania si a precizat ca probabil nu va face angajari nici in viitor in țara noastră.


Niciun comentariu despre subiectul „Netflix va avea subtitrări în limba română”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile