joi, 30 iunie 2016

Orange a cumpărat Sun Communications, cel mai mare operator tv cu plată din Republica Moldova

Orange Moldova a anunțat că a cumpărat  in proportie de 100% capitalul social al companiei Sun Communications, cel mai mare operator de cablu din Republica Moldova dupa numarul de abonati. Achizitia va oferi operatorului Orange posibilitatea de a lansa servicii convergente, incluzând internet fix si telefonie fixă.

Sun Communications ofera servicii in Chişinău, Bălţi şi Cahul sub marca Sun Tv. Oferta tv include, potrivit websiteului companiei, 167 de canale, dintre care 18 canale HD, Sun Communications avand peste 100.000 abonati. Compania ofera de asemenea si servicii de internet ( maxim 300 Mbps ) si voce prin IP ( VOIP ) pentru peste 38.000 clienti.

Pretul achizitiei nu a fost precizat, iar tranzactia va fi supusa aprobării Consiliului Concurenţei.


2 comentarii despre subiectul „Orange a cumpărat Sun Communications, cel mai mare operator tv cu plată din Republica Moldova”:
Anonim

M-am uitat de curiozitate să văd şi eu ce canale au. Aproape toate sunt în rusă, iar basarabenii se complac în continuare în doctrină comunistă de la "Mama Rusia". Acesta este motivul pentru care românii de peste Prut cred că sunt doar moldoveni, iar România cu canale tv atractive, care te fac să nu mai schimbi pe ruşi, ar trebui să înceapă adevărata deşteptare naţională.

Bogdan

La ce grila au, majoritatea posturi dublate in eng/rus, trag concluzia ca tot rusificati or sa ramana mult timp de acum incolo cetatenii moldoveni (ca doar ei vorbesc limba moldoveneasca, nu limba romana)

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile