miercuri, 29 iunie 2016

Televiziunea NatureVisionTV, distribuită la nivel mondial de SPI International

SPI International ( compania care opererază si canalele tv Filmbox) a adăugat NatureVisionTV in oferta sa de televiziuni distribuite la nivel mondial.

NatureVisionTV este o televiziune cu emisie 24/7 care difuzeaza peisaje din natura, filmate in jurul lumii in 4K si HD, combinate cu sunete naturale și de multe ori cu muzică relaxantă.

"Nu exista prezentatori sau voce care sa distragă atenția. Telespectatorii pot viziona peisaje uimitoare, iar rezultatul este pură relaxare. Din moment ce programele nu includ moderatori sau comentarii, canalul NatureVisionTV este cu adevărat universal. In plus, NatureVisionTV HD oferă sunet Dolby 5.1. Deoarece SPI distribuie canale tematice pe cinci continente, așteaptăm cu nerăbdare extinderea ofertei actuale la nivel mondial și distribuția globală a acestui canal unic", explică SPI.


6 comentarii despre subiectul „Televiziunea NatureVisionTV, distribuită la nivel mondial de SPI International”:
Anonim

Cum se poate receptiona ? Satelit, frecvente?

Anonim

Super stire!!!

Anonim

Este distribuita si redistribuita prin internet, deocamdata pentru persoane fizice, contracost:

https://naturevisiontv.com/membership-account/membership-checkout/

In viitor va fi preluata si redistribuita si prin satelit si cablu, daca va exista interes de la diversi operatori. Daca nu va exista interes, nu va fi transmisa prin satelit sau cablu ori IPTV. Mingea este in terenul operatorilor, la nivel mondial, disponibilitatea pentru redistributie fiind probabil inclusiv in Romania. E vreun operator din Romania interesat ?

Anonim

Are si UPC-ul un program asemanator cu peisaje din natura da' este in versiune SD

Anonim

la televizoarelele SMART TV 1080 daca ai YOUTOUBE DACA DAI SA CAUTE ---IMAGINI DIN NATURA--- sigur nu mai ai nevoie de acest program tv sant transmise videoclipuri din orice ti-ai dori la o calitate ,,nu crezi ca exista asemenea imagini extraordinare,,HD 1080 SI INSOTITE DE O MUZICA SUPER.......incercati sigur o sa va placa..VIZIONARE PLACUTA.

Anonim

E prea complicat, din cauza ca e necesar televizor smart, conexiune la internet, cautare de diverse videoclipuri. Plus ca nu toti au televizoare smart sau unii nici internet. E mai simplu sa schimbi din telecomanda cand vrei sa vezi ceva relaxant, nu sa te chinui sa cauti videoclipuri pentru relaxare si sa obtii efectul invers relaxarii. Eu prefer acest canal, sper sa fie introdus la vreun cablist din Romania, e mult mai simplu asa.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile