luni, 11 iulie 2016

Discovery Science HD și Cinethronix, în grila Nextgen

Două televiziuni de documentare au fost introduse la Nextgen, Discovery Science HD și Cinethronix fiind incluse oficial in grila de cablu digital a operatorului.

Discovery Science este o rețea de televiziuni care vizează mai multe țări europene. Lansată inițial ca Discovery Sci-Trek ( o televiziune axata pe science-fiction), Discovery Science difuzează acum în principal programe despre spațiul cosmic, despre tehnologie și știință si este distribuită in Europa, Africa și Orientul Mijlociu prin satelit, cablu, tv prin protocol IP si alte medii de transmisie. Ambele versiuni (SD si HD ) dedicate pentru țara noastră includ în distributie subtitrare in limba română.

Cinethronix este o televiziune de documentare românești si a inceput emisia de curând. Grila de programe include ( în afara filmelor difuzate de sine stătător sau în serial, cate 26 de minute per episod) documentare tematice care sunt inserate în cadrul unor emisiuni generice, precum "Cadre de memorie" (cu specific memorialistic şi turistic), "Dacica" (etnogeneza poporului român), "Călătorie în timp" (despre evenimentele istorice naţionale cu importanţă socială şi culturală) si altele.


4 comentarii despre subiectul „Discovery Science HD și Cinethronix, în grila Nextgen”:
alexdonc

Mulțumim frumos pentru info. Nu știți cumva pe ce frecvență au intrat cele două?

Anonim

frecventele difera de la o localitate la alta...

Anonim

la mine sunt pe frecventa 650, 256 QAM, SR 6875.

Anonim

La Upc cand vor intra?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile