marți, 12 iulie 2016

Fear The Walking Dead revine la AMC din 22 august 2016

A doua parte a sezonului doi din "Fear The Walking Dead" va avea premiera exclusiv pe AMC Global în peste 125 de țări, luni 22 august de la ora 4:00 - simultan cu premiera din SUA- și în reluare în aceeași zi în primetime, anunță compania într-un comunicat remis către HD Satelit.

Producătorii executivi ai "Fear the Walking Dead" sunt: showrunner-ul Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și David Alpert, iar din distribuție fac parte Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Ruben Blades în rolul lui Daniel,Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris și Colman Domingo în rolul lui Strand. Pe măsură ce ne îmbarcăm la a doua jumătate a sezonului doi, familiile Clark/Manawa, Salazar și Strand se destramă. Evenimentele care au avut loc pe vasul Abigail au dus personajele noastre în derivă. Acum ei trebuie să-și creeze propriile căi de supraviețuire. Alicia se luptă cu refuzul lui Madison de a-i da drumul lui Nick, în timp ce Travis încearcă să-l protejeze pe Chris de întunericul apocaliptic care amenință să-l consume. Strand e pierdut în doliu, iar puterea trecutului întunecat al lui Daniel a făcut-o pe Ofelia să-și piardă speranța că vor supraviețui și că își vor putea reclădi viețile.

Astăzi intre orele 17-19 va avea loc pe pagina de eveniment creata pe facebookul AMC Romania un interviu live cu vedetele Fear The Walking Dead, Alycia Debnam Carey si Colman Domingo. Le puteti adresa o intrebare urmata de #FearTWD (preferabil in limba engleza) si vedetele va pot raspunde. Linkul evenimentului il regasiti AICI.


3 comentarii despre subiectul „Fear The Walking Dead revine la AMC din 22 august 2016”:
Sile

Pana-n august o sa fie si la RCS

Anonim

Poți să-l aștepți mult și bine. De când MGM a devenit AMC s-a tot zvonit și tot nu a intrat la RDS :)

Unknown

si la RCS-RDS cand va fi ?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile