vineri, 15 iulie 2016

Acord pe termen lung între SES și japonezi pentru distribuția în Europa a televiziunii NHK WORLD TV HD

Operatorul de sateliți SES a anunțat printr-un comunicat de presă semnarea acordului pe termen lung cu Japan International Broadcasting Inc ( distribuitor oficial ) pentru a difuza în High Definition (HD) în toată Europa ( necriptat 24 de ore pe zi ) televiziunea de știri în limba engleză a postului public de televiziune din Japonia.


Transmisia NHK WORLD TV în HD a început in teste de piață prin intermediul satelitului ASTRA 1KR de la 19,2 grade Est înca de acum 1 an, iar canalul in definitie standard este difuzat in continuare, pentru a permite o tranziție lină de la SD la calitate HD. Televiziunea este deja inclusa in grilele din receptoarele platformelor Sky Deutschland, HD+ si Canalsat.


Numărul de locuinte din Europa in care este prezent un televizor HD s-a triplat în ultimii cinci ani, iar 78% dintre europenii care beneficiaza de comunicații prin satelit HD receptioneaza canale tv prin satelitii SES. În Europa, numărul de canale HD difuzate de SES a crescut cu peste 30% în ultimii trei ani, ajungând la aproape 700 de canale.


"O mai bună calitate a imaginii este fără îndoială foarte importantă pentru publicul european", a precizat Yoshihiko Shimizu, Presedinte si CEO al Japan International Broadcasting Inc.


Parametrii de recepție pentru NHK WORLD TV prin Astra 1KR (19.2 grade Est) sunt: frecventa 11229 MHz, polarizare verticală, DVB-S2 8PSK, MPEG-4, SR 22000, FEC 2/3, necriptat.


7 comentarii despre subiectul „Acord pe termen lung între SES și japonezi pentru distribuția în Europa a televiziunii NHK WORLD TV HD”:
Adi Ilea

Upc canal tv?

Anonim

Ce intrebi, Adi? Ca nu inteleg...

Anonim

Este prezenta,in format HD de un an pe 19.2 est,fta.

HDSatelit Romania

A fost, dar in teste. De abia acum e oficial acordul semnat:

http://www.ses.com/4233325/news/2016/22346999

Iulian

NHK World TV HD este transmis de ceva vreme necriptat pe Astra 2G Europe, 28.2 Est, 11225 V, DVB-S2/8PSK
MPEG-4, 23000 2/3

HDSatelit Romania

Așa este, dar au fost teste de piață, pentru a se studia interesul european pentru acest canal. De abia acum a fost semnat acordul pe termen lung pentru distribuirea acestei televiziuni japoneze in Europa. Am schimbat titlul, pentru a nu aparea confuzii.

Kalman2007

The SD channel is currently simulcast to allow for a smooth transition from SD to HD quality.

Deci se va renunța la versiunea SD și asta e de bine.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (418) Focus Sat (220) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (69) Orange (174) Telekom (262) UPC (230) Vodafone (47)