marți, 26 iulie 2016

Sky Germania va lansa o televiziune premium Ultra HD si un receptor Sky+ UHD

Sky a realizat in anul 2012 prima producție în Ultra HD și de atunci testele au continuat cu obiectivul clar de a aduce tehnologia 4K in ofertele sale. Fotbalul si filmele vor fi prezente in casele abonatilor prin intermediul televiziunii Sky Ultra HD si printr-un nou receptor Ultra HD Sky+, din această toamnă, prin satelit si prin cablu tv.

Noua televiziune va difuza in rezolutie 4K meciuri din Liga Campionilor si Bundesliga si există negocieri intense pentru drepturi de difuzare a unor concerte, productii cinematografice, seriale, documentare si alte tipuri de continut Ultra HD. Operatarul DTH Sky Germania oferă serviciile sale de televiziune cu plată prin sateliții SES Astra de la pozitia orbitală 19,2 grade Est.


5 comentarii despre subiectul „Sky Germania va lansa o televiziune premium Ultra HD si un receptor Sky+ UHD”:
Anonim

Incet incet incep televiziunile sa treaca la 4k asa cum au facut acum cativa ani cand treceau la full HD.Bine ,doar 1080i.S-ar putea ca nici 4k-ul asta sa nu fie curat 2160p.Dar tot e ceva.Prin fibra nu este problema sa transmita 2160p,problema apare deocamdata la latimea de banda pe satelit,bitrate-ul mare .De aceea zic ca nu va fi curat 4k.Vor fi folosite codecuri suplimentare pentru a scadea latimea de banda,in detrimentul trunchierii imaginii,ceva gen 1080i.

Eugen

Este deja utilizat codecul HEVC, care e cu cateva zeci de procente mai eficient decat MPEG4.

Giony

Este posibil sa facem si noi , românii , abonament la Sky din Germania pentru canalul UHD ce-l va lansa din toamnă ?

Anonim

Tehnic e semnal suficient, practic nu stiu daca românii pot face abonament la acest operator. Dar si in acest caz se mai gasesc solutii, de exemplu un amic din Germania, faci abonamentul pe numele lui...

Unknown

Merge si fara ca acum accepta plata prin paypal.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile