miercuri, 10 august 2016

iNES IPTV: Magic Tv HD si Rock Tv HD în grilă, plus o televiziune 4K Ultra HD în curând

iNES GROUP a anunțat in decembrie 2015 că a efectuat cu succes teste de transmisie 4K Ultra HD in propria rețea și că noua tehnologie va fi disponibila pentru clienti companiei in cursul acestui an.

O nouă imagine teaser anunță acum pe pagina de Facebook a companiei : "Pregătește-te pentru experienta tv 4K UHD. În curand, prima dată în România". Asadar, iNES va fi primul furnizor de servicii tv cu plată din România* care va include in grilă o televiziune 4K ( *prin satelit sunt deja disponibile in România, in mod gratuit, câteva televiziuni 4K ).


De asemenea, e de remarcat includerea in grila de programe, conform websiteului companiei, a noilor televiziuni muzicale românesti Magic Tv HD si Rock Tv HD. Nu este specificat dacă sunt teste sau au inceput emisia oficial, cert e că sunt incluse in grila din oferta comercială afisată pe website.6 comentarii despre subiectul „iNES IPTV: Magic Tv HD si Rock Tv HD în grilă, plus o televiziune 4K Ultra HD în curând”:
Anonim

Bravo lor . O firma care se respecta.

Anonim

Si 60 de euro FARA TVA cel mai ieftin abonament si doar 1 decodor, daca mai vrei unul costa 12 euro :)! La asa pret grila este slabuta rau.

Anonim

La Orange cand intra?

Anonim

pe site-ul companiei apare aceste posturi lipsa http://inesiptv.ro/main.php?module=articol&c=22

Eugen

Sunt acolo, doar ca nu le vezi tu... Dai click pe tabul PROGRAME HD, apoi vezi mai jos unde scrie MUZICA:

Muzica ( 7 )
Etno TV HD
MAGIC TV HD
MOOZ Dance TV HD
MTV LIVE HD
ROCK TV HD
Taraf TV HD
U Televiziune Interactiva HD

Anonim

S-au pus si poze pe softpedia, aria Ines IPTV cu posturile in cauza. Chiar sunt HD, siglele sunt la fel numai ca au TV in loc de FM.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (418) Focus Sat (220) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (69) Orange (174) Telekom (262) UPC (230) Vodafone (47)