marți, 9 august 2016

Prima emisiune românească la Eurosport: "Premier League Magazin"

Din 15 august 2016, Eurosport va transmite prima sa emisiune produsă la Bucuresti: talk-show-ul "Premier League Magazin" va fi difuzat pe Eurosport 1 de la ora 20:30, in prima zi a saptamanii si va dezbate subiecte de interes din etapele acestei competitii.

Primul program 100% local al Eurosport din Romania va avea o durata de 90 minute si va fi prezentat de fostul internațional de tineret, jurnalistul sportiv Dan Chilom, fondator și antrenor al Asociației Sportive care îi poartă numele. Vor fi analizate impreuna cu invitatii meciurile din campionatul englez de fotbal, desfasurate in timpul week-end-ului, dar si rivalitatile din cluburi sau istoria acestor echipe. Vor fi prezentate trasferurile si atmosfera de pe stadioane, precum si evolutia unor fotbalisti români in Premier League ( Florin Gardoş, Vlad Dragomir si Costel Pantilimon), dar si interviuri cu personalitati din lumea fotbalului englezesc.

Telespectatorii din România pot viziona la Eurosport partidele din Premier League încă din anul 2013, iar parteneriatul cu Premier League a fost prelungit la inceputul acestui an până in 2019.


9 comentarii despre subiectul „Prima emisiune românească la Eurosport: "Premier League Magazin"”:
Anonim

Au închiriat un studio de la Dolce Sport.

mad maxx

hd pe cand?

Anonim

In ce secol se ca putea urmari Premier League in format HD si in Romania ?

Anonim

Bagati Premier League in format HD si lasati povestile de 90 de minute deoparte.

Anonim

Emisiunea in HD si meciurile in SD! Nu cred ca mai e nevoie de comentarii, bineinteles doar de rau.

Anonim

Premier league în hd ? ar fi o stire bombă

Anonim

Acum cateva luni despre lucrul asta vorbeam si eu pe aici, faptul ca nu se transmite HD, am fost luat la rost imediat de niste destepti ca de ce imi permit sa comentez de HD cand Eurosport imi ofera meciurile gratis si alte chestii, jenanta atitudinea romanasilor... cum sa nu transmiti in HD in 2016 ???

Anonim

Eurosport a cumpărat drepturile TV pentru MotoGP din 2017 până în 2019

DTH Fan

https://hdsatelit.blogspot.ro/2016/11/motogp-2017-2019-exclusiv-la-eurosport.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile