miercuri, 3 august 2016

Turneele de la Wimbledon, exclusiv la Eurosport între 2017 – 2019

Eurosport a anunțat că a semnat un nou acord ( valabil pentru 3 ani ) prin care adaugă 15 țări la lista celor în care deja transmite turneul de la Wimbledon. Intre noile teritorii este inclusă acum si Romania, dar si Ungaria, Bulgaria, Servia, Suedia si altele.

Contractul include drepturi de televizare și digitale exclusive ( ca exceptie, in Marea Britanie difuzează doar finalele și rezumatele zilnice ) pentru turneele din perioada 2017 – 2019.

Astfel, Eurosport oferă in 25 de țări toate cele patru turnee de Grand Slam ( Australian Open, Roland Garros, Wimbledon și US Open ).

Parteneriatul extins cu The All England Club, Wimbledon, va permite televiziunii Eurosport să difuzeze în direct toate partidele din acest turneu, în alte 16 țări, pe lângă cele care deja beneficiau de aceste transmisiuni.

Până în 2014 Eurosport nu a avut drepturi de transmisie pentru Wimbledon, de abia în 2015 începand să difuzeze acest turneu în Belgia.

Eurosport va difuza din ediția 2017 toate meciurile prin intermediul canalelor sale și prin aplicația online Eurosport Player, inclusiv în România si Ungaria.

Eurosport va transmite în direct turneul de la Wimbledon, în exclusivitate în România si Ungaria, precum si în Albania, Bulgaria, Finlanda, Islanda, Norvegia si Suedia, mai precizează televiziunea menționată.


6 comentarii despre subiectul „Turneele de la Wimbledon, exclusiv la Eurosport între 2017 – 2019”:
Anonim

Deci nu va mai fii la Digi sport 2 wimbledonul sau va fii ln continuare la ei.

Bogdan

Atata tam-tam pentru unii/unele care alearga cu paletele dupa o mingiuta :-??. Mi se pare cel mai plictisitor sport posibil

Anonim

Cred ca se va putea vedea si la GIGI. Se laudau ca au cumparat toate transmisiile pe tenis feminin intre 2017-2021.

Laurentiu

Toate in afara celor de Grand Slam:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2015/10/tenis-feminin-la-digi-sport-2000.html

În exclusivitate pe canalele Digi Sport vor fi transmise peste 2000 meciuri de tenis pe sezon, intre anii 2017 - 2021, ce se vor incheia chiar cu Turneul Campioanelor, care va fi transmis tot in exclusivitate. Televiziunile detinute de RCS -RDS vor difuza in exclusivitate in aceasta perioada toate turneele din circuitul WTA, în afară de cele de Grand Slam.

Anonim

Evident ca RDS a renuntat la drepturi, ce surpriza...

Anonim

Nu a renuntat, a castigat Eurosport licitatia pentru drepturi exclusive, nu mai poate nimeni in Romania sa ia aceste drepturi, eventual poate doar prin intelegere cu Eurosport.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile