vineri, 23 septembrie 2016

Cazinoul din Constanța, într-un clip publicitar Sony - Video

Sony a realizat un clip publicitar pentru un nou model de televizor 4K HDR, in care "rolul" principal se pare că îl are... Cazinoul din Constanța. Avand sloganul "More brilliance. More beauty" ( "Mai multă stralucire. Mai multă frumusețe.", clipul va fi difuzat in diverse state europene.


Descrierea clipului este simplă: "Experimentați mai multă strălucire și frumusețe cu televizorul BRAVIA XD93 4K HDR de la Sony. Grație luminozitatii si contrastului incredibil, culorile sunt aduse la viață cu detalii 4K extraodinare."

Insa mult mai importantă este realizarea filmarilor pe faleza din zona Cazinoului de la Constanta si in interiorul acestuia, fiind o lecție estetică de promovare a turismului in România, chiar daca locatia filmarilor nu este precizata explicit ( doar intr-un cadru se observa "CAZINO", denumirea acestei cladiri istorice, inaugurata in anul 1910 si restaurata in anul 1934 si in 1986, dar acum aflata in paragină ).


Spre finalul videoclipului, peste Cazinoul din Constanta se revarsa o ploaie de sclipici...

Vizionare placută, inclusiv in 4K!


Niciun comentariu despre subiectul „Cazinoul din Constanța, într-un clip publicitar Sony - Video”:

Trimiteți un comentariu

  ☑ Am citit și accept Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare:

Cele mai citite articole în ultimele 7 zile

Cele mai citite articole în ultimele 30 zile

AKTA (51) Digi Mobil (39) Digi Tv (311) Focus Sat (215) FREESAT (22) iNES (16) Nextgen (68) Orange (173) Orange Tv (102) RCS-RDS (402) Telekom Romania (225) Telekom Tv (197) UPC (225) Vodafone (45)