miercuri, 14 septembrie 2016

Televiziunea Inedit TV, transmisă necriptat prin satelitul Thor 6 de la 0,8° Vest

Televiziunea românească Inedit TV este acum disponibilă necriptat prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest ( pozitie orbitala prin care sunt transmise si televiziunile din grila DTH-urilor Digi Tv si Focus Sat ).

Inedit Tv este difuzată in MPEG-4 (H.264 / AVC) cu modulatie DVB-S2, fiind necesar pentru receptie un dispozitiv compatibil ( de exemplu receptor HD sau televizor cu tuner DVB-S2), chiar daca televiziunea dedicata folclorului romanesc este transmisă in rezolutie SD. Bitrate-ul video este de aproximativ 840kb/s, iar cel audio de 128kb/s.

Parametrii tehnici de receptie pentru Inedit TV prin Thor 6 sunt: frecvență 11881, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK, FTA.


8 comentarii despre subiectul „Televiziunea Inedit TV, transmisă necriptat prin satelitul Thor 6 de la 0,8° Vest”:
Anonim

acest program ar fi trebuit sa fie transmis si de rds,pe cablu digital.. parca obligatoriu, dar ii doare.... undeva, de mai bine de doua luni la rds (Timisoara) apare, serviciu nevalid..., cel putin de atata timp am observat...

Anonim

SI LA RESITA ESTE LA FEL TOT DE VRO 2 LUNI

Anonim

Inedit Tv nu va mai fii retransmis de Rcs-rds pe frecventa Inedit tv va fi Isaura tv din luna octombrie 2016

Anonim

de unde stii

Anonim

Din cate teste am facut eu de curan Inedit tv emitea pe hellas sat 2 la 39 este pe 14 Septembrie sa in tors inapoi pe Thor 6 la 1W FTA pe 11881V30000 DVB S2 MPG-4 (mentionez faptul ca Inedit tv la noi in Bucuresti se prinde in continoare pe digital cablu RDS. RCS)

Anonim

sunt abomat la rcs&rds sunt din piatra neamt am sonor dar nu am imagine scrie ca e este canal codat

Anonim

asa face si la mine, in Gorj, de multe luni.

Anonim

Nu prind inedit



Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile