sâmbătă, 15 octombrie 2016

Bollywood Tv, necodat prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest

Televiziunea Bollywood Tv este transmisa necriptat ( posibil temporar ) de acum aproximativ 10 zile prin satelitul Thor 6 de la pozitia orbitala 0,8 grade Vest. Nu stim cat timp va mai ramane necriptată aceasta televiziune, dar probabil este o veste bună pentru fanii producțiilor indiene, mai ales dca au antena orientată sau orientabilă spre satelitul prin care emit DTH-urile Digi Tv si Focus Sat.

Frecventa de receptie este 12456, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK, FTA.

Denumirea televiziunii este inspirata din termenul Bollywood, utilizat pentru industria cinematorgafică din Mumbai ( India ), ce include o mare parte din casele de filme în limba Hindu.

Bollywood este de asemenea si una dintre cele mai mari industrii de film din lume, în ceea ce privește numărul de persoane angajate și numărul de filme produse. Miliarde de bilete sunt vândute anual în cinematografele din întreaga lume. In aceste săli de spectacole se proiectează sute de noi productii lansate in fiecare an.

UPDATE 19 octombrie 2016: Televiziunea Bollywood Tv de pe aceasta frecvență a fost criptată.


4 comentarii despre subiectul „Bollywood Tv, necodat prin satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest”:
Anonim

asta inseamna ca se prinde si la digi tv ?

Anonim

Sa ajut cu o lamurire: cine are antena si receiver Digi Tv care permite scanarea manuala a frecventelor ( adica sa aiba in receptor softul vechi ), poate sa prinda acest canal, atat timp cat va ramane necodat. Cine are cu softul nou, nu poate, decat daca are propriul receptor digital, nu cel de la Digi Tv.

Daca e necodat nu inseamna ca va fi si la Digi Tv, ci doar ca e... necodat, deci ca se se poate receptiona de oricine are un receptor digital care poate scana manual frecvente sau alte frecvente decat cele de la Digi Tv.

Sper ca e utila aceasta informatie, probabil multi abonati Digi Tv nu prea inteleg asta, deorece nu au cunostiintele tehnice necesare.

Anonim

Pai crezi ca scrie pe aici vreun pasionat de receptie satelit, care nu are macar un receptor FTA HD de macar 125 de lei, ca asta de exemplu ?

http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=1197&category_id=0f26cf7a876a9194722717e7da192aba

Anonim

Da, cred asta, multi confunda calitatea de abonat la un DTH ce ofera un receptor blocat pe canalele din grila operatorului, cu "titulatura" de pasionat de receptie satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile