luni, 17 octombrie 2016

Cursele de drone, gata de start la Eurosport din noiembrie

- Componentă esențială a strategiei Eurosport de a prezenta un conținut inovator
- 70 de țări din Europa și din zona Asia-Pacific vor beneficia de transmisiunile DR1
- Eurosport va fi partenerul exclusiv pentru distribuția DR1

Din dorința de a oferi fanilor conținut nou și inovator, Eurosport ne anunță astăzi printr-un comunicat că a devenit partener cu DR1 Racing, competiția supremă a curselor de drone, și va distribui exclusiv materialele pentru difuzarea în 70 de țări din Europa, inclusiv România și zona Asia-Pacific.

Primul episod al concursului „DR1 Invitational”, din Los Angeles, va fi difuzat de canalul Eurosport1, marți 8 noiembrie 2016, la ora 24.00.

Cursele de drone sunt o competiție în care concurenții pilotează aparate de zbor teleghidate cu care încearcă să parcurgă complexe trasee cu obstacole într-un timp cât mai scurt. Transmisia curselor de drone este parte din strategia inovatoare Eurosport de a oferi un conținut contemporan și de a se adresa unui public mai variat cu o combinație de sporturi dintre cele mai atractive, prin intermediul tuturor platformelor sale.

Eurosport va transmite trei campionate adiționale în sezonul următor, inclusiv „DR1 Champions Series”, programat să debuteze în 2017 cu etape organizate în mari metropole de pe întreg globul, și „DR1 Micro Series”. Eurosport.com, cel mai accesat website de sport din Europa, va prezenta și competiții de mai mică anvergură, conținut video suplimentar cu imagini nedifuzate, selecțiuni din transmisiuni și interviuri cu unii dintre cei mai talentați și îndrăzneți piloți de drone din lume.

De asemenea, Eurosport va reprezenta DR1 în scopul sublicențierii drepturilor la nivel global (cu excepția SUA).

Vedete precum americanul Tommy „Ummagawd” Tabajia, britanicul Luke „BanniUK” Bannister și australianul Chad „FinalGlideAUS” Nowak sunt câțiva dintre cei mai buni piloți din lume ce au ridicat cursele de drone la un alt nivel. Campionatul „DR1 Champion’s Series” va aduce în competiție mai multe echipe de elită ale piloților de drone ce se vor înfrunta pe întreg globul pentru a câștiga titlul de Campioană Mondială.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Eurosport caută în permanență să inoveze. Noi credem în noile tehnologii, indiferent că este vorba de conținut în Realitate Virtuală inclus în transmisiunile noastre sau de inovațiile din sporturile noului val, acestea fiind un bun mijloc de a atrage fanii către sport. E fascinant să vedem creșterea continuă în popularitate a sporturilor electronice „eSports”, iar modul în care DR1 combină aceasta cu aspectele mai tradiționale ale întrecerii sportive crează un model de competiție incitant. Ne bucură să lucrăm cu DR1 și să oferim fanilor șansa de a urmări „întortocheatul traseu” al acestui captivant nou sport, prin intermediul tuturor platformelor Eurosport.”

Brad Foxhoven, CEO al DR1 Racing, a declarat: „Suntem încântați să prezentăm unei audiențe atât de vaste ca a Eurosport o competiție sportivă care combină atributele Formulei 1, NASCAR-ului și cele din eGaming.

Eurosport a arătat un interes real de a transmite cursele de drone nu doar pe canalele sale TV lineare, dar și de a juca un rol important în dezvoltarea acestui sport prin platformele sale digitale. Oportunitățile create de cursele de drone, atât din punct de vedere al înaltei performanțe cât și din cel al inovației, sunt nelimitate.”



Pentru mai multe informații despre DR1 Racing, vă rugăm accesați http://dr1racing.tv/

Despre Eurosport
Eurosport, destinația sportivă nr. 1 din Europa, reuneşte fanii şi sportivii în jurul celor mai importante evenimente sportive. Canalele sale, Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews, au în total 228 de milioane de abonaţi, din 93 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este destinaţia online nr.1 în Europa în materie de sport, cu până la 14 milioane de vizitatori unici în medie pe lună. Eurosport Player oferă acces nelimitat la cele mai importante competiţii sportive din calendar, este disponibil oricând, pe orice dispozitiv, în 52 de ţări. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi corporate.eurosport.com

Despre DR1 Racing
DR1 este o organizație de talie mondială dedicată curselor de drone ce combină cei mai buni piloți, cu drone de concurs și cu locații pentru a crea ligi de competiție de cel mai ridicat nivel. Cu sediul în Los Angeles, California, DR1 organizează, produce și televizează curse de drone pe întreg globul. Turneul „DR1 Invitational” a fost prima competiție de drone difuzată de o rețea de televiziune (canalele Discovery și Science Channels), cu streaming online pe Twitch.tv și cu implicarea unor sponsori cu mărci de renume, precum Mountain Dew, Doritos, Amp Energy, Air Hogs și Buffalo Wild Wings. Susținând cultura competițiilor de drone, deasemenea, DR1 produce seriile „Off the Radar digital” și programe transmise în live/streaming precum Drone Center, Flight Test, și Drone Tech, pe Twitch.tv. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.DR1Racing.tv


Un comentariu despre subiectul „Cursele de drone, gata de start la Eurosport din noiembrie”:
Anonim

Caut sponsor sa particip si eu... glumesc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile