vineri, 14 octombrie 2016

Funbox 4K și receptor Ultra HD la iNES

iNES a început să transmită în propria rețea televiziunea Ultra HD Funbox 4K. Operată de SPI International / Filmbox, televiziunea FunBox 4K a început să difuzeze noi producții în ultra înaltă rezoluție, respectiv opt episoade de "Royal Jewellers" și opera "Barbierul din Sevilla".

Operatorul iNES anunțase încă de anul trecut că va oferi în cursul acestui an televiziune 4K Ultra HD în propria rețea, prin conexiunile gigabit prin fibră optică ( GPON ). INES realizase deja la acel moment, cu succes, teste pentru distribuția de televiziune 4K.


11 comentarii despre subiectul „Funbox 4K și receptor Ultra HD la iNES”:
Anonim

Bravo lor ! Un operator care se respecta.

Anonim

4K este un standard provizoriu de trecere la 8K si o sa aibe acelasi succes cum a avut 3D-ul

Anonim

Da, dar va fi provizoriu vreo 20 de ani, iar abia apoi va fi utilizat la scara larga 8K, iar 4K avea soarta 3D-ului. :) In 20 de ani iti garantez ca vei schimba cel putin 3 televizoare, inclusiv unul 4K, deoarece nu vor mai exista doar FULL HD peste 20 ani.

Asa ca 4K nu e provizoriu, este viitorul pentru urmatoarea perioada de 20 de ani.

Anonim

Daca nu exista posturi sa emita real 4K pe cablu o sa ramai cu banii dati pe astfel de televizoare UHD...iar pe satelit sunt NUMAI straine si putine la numar. Nici macar posturi cu rezolutie reala full HD nu se transmit pe cablu in Romania, majoritatea avand macroblocuri si o rezolutie reala nici macar de HD Ready

Anonim

Exista in Romania un post 4K prin IPTV, la rezolutie 4K, dupa cum observi in imagini. In urmatorii 10 ani se vor lansa zeci de astfel de canale Ultra HD si poate chiar si un post romanesc 4K.

Anonim


Eu nici nu vreau posturi romanesti in 4K. Ce sa vad, talk-show-uri politice si emisiuni de cancan in 4K ? Daca as avea bani, in secunda urmatoare mi-as cumpara un televizor 4K de minim 55 inch, exact pentru canale straine si chiar pentru continut 4K, care abunda pe Youtube. Dar cat de curand voi strange banii necesari, deoarece eu cred ca merita din plin un televizor UHD, chiar si acum. Am vazut la un amic si am ramas impresionat. Cine nu vrea, sa nu isi ia. Eu vreau si nu imi este afectata decizia de parerea altora, care pot sa ramana la tv cu tub, daca asta doresc ei.

Anonim

Asta e, acceptati situatia. INES, un operator cu acoperire mica, da inca o lectie de inovatie si canale noi, ca de obicei, la majoritatea operatorilor mari. :)))))

Giony

Clubbing tv 4k 360 pe Hotbird (muzica - Franta)

HD Satelit România

Mulțumesc Giony, am anunțat AICI.

Anonim

inovatia costa.
4k nu isi are rostul cel putin anul asta pentru televiziuni.
pentru streaming da.

Anonim

Ines este intradevar un provider de continut cu acoperire mica.
Daca vrei in Bucuresti serviciile lor si nu au acoperire, mai trebuie sa platesti inca o taxa suplimentara lunara la netcity pentru beneficia de aceste servicii, desi acoperirea spune ca e valabil in tot Bucurestiul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile