marți, 18 octombrie 2016

Humor+, o nouă televiziune tematică de divertisment

Compania CEE Broadcasting Co. SRL Bucureşti ( care face parte din Av Investments Befektetesi KFT, detinuta de producatorul de filme Andrew Vajna ) a obtinut licenţă de emisie prin satelit pentru canalul tematic si de divertisment Humor+, ce va fi difuzat in Uniunea Europeană, Serbia si Ucraina.

Initial, lansarea va avea loc in Ungaria pe 30 octombrie 2016 ( conform DTV News ), iar ulterior in Romania ( posibil in aceasta toamnă, intr-un pachet separat, impreuna cu celelate 8 televiziuni ale companiei, ce au primit licenta in aceasta vara ), apoi in Croatia, Serbia, Slovacia si Ucraina.

Humor+ nu va difuza productii proprii, ci doar seriale si filme de comedie, precum si animatii si alte productii clasice sau in exclusivitate in premiera nationala, in Romania fiind transmise cu sunet original si subtitrare in limba română, iar in celelate teritorii cu dublaj audio. Pentru inceput vor fi prezente in grila de 24 ore seriale precum Familia Bundy, New Adventures Of Old Christine, Joey, Futurama, The Simpsons, American Dad si altele. In grila vor exista si alte seriale, de exemplu Son of Zorn ( lansat recent în SUA ), What I like about you, Arrested Development sau episoade noi din American Dad.

Publicul vizat este cel cu varsta de 18-54 ani sau chiar mai mult, iar investita este de 800.000 euro anual, sursele de finantare pentru Humor+ fiind completate de veniturile din publicitate si din distributie.

Conform companiei, negocierile cu furnizorul de servicii tv cu plata UPC ( in vederea distributiei acestor televiziuni ) au fost finalizate cu succes, CEE Broadcasting Co. SRL Bucureşti fiind in discutii si cu alti mari operatori ( trebuie sa reamintim că in acesta vară se precizase că exista deja un contract cu RCS & RDS pentru distributia acestor canele, dar care nu a fost implementat sau reconfirmat ). Transmisia prin satelit va fi criptata, distributia realizandu-se prin satelitul Amos 3 de la pozitia orbitala 4 grade Vest. Transportul semnalului până la statia de up-link Antena Hungaria va fi realizat de catre Ines Group prin fibra optică.


8 comentarii despre subiectul „Humor+, o nouă televiziune tematică de divertisment”:
Anonim

m-as bucura sa lanseaze televiziunile astea subtitrate dar parca presimt ca nu vor fi lansate niciodata in romania ci doar in ungaria iar tot ce au zis la cna a fost doar asa sa ia licentele de la noi :( vedem poate totusi le lanseaza cine stie

Kalman2007

@primul anonim: pentru România se va lansa mai târziu numai Humor+, în rest au fost deja lansate și se regăsesc numai în grila UPC (Ungaria). Nu contează că și-au luat aici licențele, sigur există un motiv bun pentru acest lucru (probabil financiar). Au mai fost cazuri de acest gen chiar și când vine vorba de posturi românești.

Anonim

ma referam la romania unde nu au fost lansate niciunul

Anonim

Buna ziua o rectificare la aceasta stire sau o completare.Acest post tv in Romania nu va intra in nici un pachet separat ci in baza.Va intra in pachet separat doar cel destinat maghiarilor inpreuna cu cele 8 posturi ce au obtinut licente in vara.Deci cel cu subtitrare va fi in baza.Asta a fost informatia primita de la un reprezentant al cee boardcasting.

Anonim

Canalul este binevenit in tara noastra! sunt singurul care se gandea la fostul canal A+(Anime+)

Anonim

http://humorplusz.hu/
Site-ul canalului

Myrel

Un nou canal pe reteaua RCS-RDS digital in Bucuresti si Ilfov ,Bucuresti Tv.

Scuze de offtopic.

Anonim

super fain va fi , este bine venit mai ales ca va fi si cu subtitrare in Romana , bravo si va concura cu Comedy Central Romania ( pare a fi de genul acesta ).

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile