miercuri, 12 octombrie 2016

Nou conținut Ultra HD pentru televiziunea Funbox 4K

Telespectatorii canalului Funbox 4K / UHD vor putea viziona conținut nou în ultra înaltă rezoluție. Operatorul acestei televiziuni ( SPI International / Filmbox ) a achizitionat drepturile internationale de difuzare pentru opt episoade de "Royal Jewellers" și pentru opera "Barbierul din Sevilla", toate în rezoluție 4K.

Seria "Royal Jewellers" include interviuri cu experți și artiști din lumea bijuteriilor, explorând lumea secretă a atelierelor și a celui mai cunoscut bijutier din lume.

"Bărbierul din Sevilla" este prima operă inregistrata in HDR. Opera a fost filmata la Teatro Regio din Torino, folosind opt camere.

"Bărbierul din Sevilla" este a doua inregistrare a unei opere în Ultra HD, pentru care SPI a achiziționat drepturi de difuzare prin intermediul televiziunii Funbox 4K / UHD. Anul trecut, compania a cumpărat drepturile de difuzare internaționala a înregistrarii în 4K a celebrei opere "La Boheme" de Giacomo Puccini.

Pe lângă noul conținut, Funbox 4K a schimbat luna trecuta si sigla.

Fun Box 4K este transmis necriptat in continuare prin satelitul Eutelsat Hot Bird 13B de la 13 °E, prin frecvența 10727, polarizare orizontala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK.

UPDATE 29 octombrie 2016: Televiziunea Funbox 4K, difuzată prin satelitul Hotbird 13B de la 13 grade Est, a fost criptată temporar în data de 28 octombrie 2016, în sistemul Viaccess 5.0. Dar de a doua zi, din 29 octombrie 2016, este din nou necriptată. Probabil se fac teste de criptare a transmisiei.

UPDATE 30 ianuarie 2017: Televiziunea Funbox 4K, difuzată prin satelitul Hotbird 13B de la 13 grade Est, a fost criptată din nou.


14 comentarii despre subiectul „Nou conținut Ultra HD pentru televiziunea Funbox 4K”:
Giony

UHD 1 preia imagini si de pe canalul NASA UHD .

Giony

Multe secvente din noul continut prezinta imagini 4k luate de pe videoclipuri de pe You Tube .

Anonim

Pai noul continut nu e inca difuzat. Va fi difuzat.

Giony

Noul continut este difuzat . Ne comunica acest lucru chiar HD SATELIT in articolul de mai sus . Am vizionat noul continut pe tv SUHD 48 JS 8500 . A mai aparut un nou canal 4k - 8500 TEST .

Giony

Nu ma refer la continutul pe care cei de la HD SATELIT Il mentioneaza ca fiind achizitionat , ci la materialul promo care il difuzau pana acum .

Anonim

Unele imagini promo pot sa fie disponibile si pe websiteuri online. Dar asta nu inseamna ca sunt preluate de pe internet si difuzate prin satelit, ci că unele sunt disponibile prin ambele medii de difuzare, adica si internet si satelit, fara ca satelitul sa le preia de pe internet. Calitatea oricum e mai buna prin satelit, este bitrate mult mai mare prin satelit, nu ar avea rost sa preia de pe internet cu bitrate mai mic si sa le difuzeze fara castig de calitate prin satelit. De exemplu cand vezi pe internet o emisiune care este si la tv, asta nu inseamna ca televiziunea respectiva a preluat emisiunea de pe internet, ci mai degraba si de obicei este invers.

Giony

Am inteles. Iti multumesc. Nu sunt o persoana cu vaste cunostinte in acest domeniu, ca voi, tinerii. Sunt o persoana cu foarte multe amintiri ( asa se numesc acum pensionarii ) sau, cum spunea un coleg, suntem in concediu. Desi am 72 de ani, ma pasioneaza televiziunea prin satelit, imaginea si muzica buna .

Giony

Chiar acum pe Funbox 4k se difuzeaza opera "La Boheme" de Giacomo Puccini (ora 22,00) .

Giony

Hd Satelit ne anunta cu ceva timp in urma de noul continut achizitionat de Funbox 4k . Iata ca in acest moment difuzeaza un film la rezolutie inalta .

Giony

Ii rog pe cei de la HD Satelit sa-mi spuna de ce filmuletul de pe HDR test 2 nu are sunet . Asa este difuzat filmuletul sau televizorul meu nu preia si sunetul ? Am un Samsung SUHD - Js 48 8500 . Multumesc .

HD Satelit România

La acel canal HDR de test de pe satelitul Astra 19,2 Est ( frecventa 10714 Orizontal SR 23500 FEC 3/4, DVB-S2 8PSK ) nu imi afiseaza PID de sunet, deci probabil ca nu are sunet. Oricum, si la mine doar imaginea este afisata, iar playerul de PC nu imi indică pista audio.

HD Satelit România

Faceti click AICI si se observa in imagine ca nu indica pista audio.

Giony

Multumesc mult si , mai ales , pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns .

Giony

FunBox 4k UHD , acum este criptat in Viaccess 5.0 pe Hotbird , 13 grade E .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile