marți, 25 octombrie 2016

Televiziunile pirat au cucerit spectrul digital terestru în sudul Spaniei

In sudul Spaniei, 66% dintre televiziunile emise in digital terestru în regiunea Andaluzia sunt ilegale, fiind transmise fara licență.

Consiliul Audiovizualului din Andalucia (CAA) a arătat că din 198 de televiziuni emise in regiune, 74 au licenta de emisie. Celelalte 124 de televiziuni pirat sunt receptionabile local în regiune, dar fără a avea o licență legală.

Numărul acestor televiziuni pirat a crescut de patru ori dupa migrarea la standardul digital, iar autoritatile locale nu au luat nicio masura împotriva acestora.

77% dintre televiziunile pirat sunt oferite de catre trei operatori importanti de servicii audiovizuale. Consiliul a recomandat administrațiilor locale să ia măsuri legale împotriva acestora, pentru a opri pirateria.

Toate aceste televiziuni pirat difuzează conținut de calitate slabă, in special cu așa-ziși "clarvazatori" (74% din grila de programe), conținut religios (10 %) și conținut pentru publicul adult (5%), restul grilei fiind completat cu publicitate.


Provincia Granada are cel mai mare număr de televiziuni pirat ( 24 de televiziuni ), urmată de Córdoba cu 21, Málaga cu 20 și Almeria cu 19.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunile pirat au cucerit spectrul digital terestru în sudul Spaniei”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor. Pentru discuții despre alte subiecte, utilizați funcția de căutare.


AKTA (52) Digi (418) Focus Sat (220) FREESAT (22) iNES (17) Nextgen (69) Orange (174) Telekom (262) UPC (230) Vodafone (47)