vineri, 11 noiembrie 2016

„Beowulf”, un nou serial în premieră națională, începe din noiembrie la FilmBox Premium

William Hurt și Kieran Bew sunt protagoniștii noului serial de la FilmBox Premium, „Beowulf: Întoarcerea în ținutul scutului”. Primele episoade vor fi difuzate în premieră, în România, începând din luna noiembrie, anunță Filmbox printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Seria, una dintre cele mai costisitoare producții ITV de până acum, cuprinde 12 episoade care spun o poveste fascinantă despre curaj, lăcomie, trădare și loialitate, prin ochii lui Beowulf (Kieran Bew), cel mai iubit erou al geților. Reluând poemul scris între secolele al VIII-lea și al X-lea, noul serial de la FilmBox Premium, este, de fapt, un western care are loc în Evul Mediu, în trecutul mitologic al Marii Britanii. După ce a petrecut mulți ani rătăcind ca războinic mercenar, Beowulf se întoarce în ținutul Herot, pentru a-și aduce omagiile regelui decedat, Hrothgar (William Hurt). Dar când Herot va fi atacat de monstrul Grendl, Beowulf nu are de ales decât să lupte pentru a salva regatul, câșigând pe parcurs și simpatia poporului și a familiei sale înstrăinate.

În rolul principal îl întâlnim pe Kieran Bew, cunoscut pentru prestația sa ca Alfonso în „Da Vinci’s Demons”. Actorul în vârstă de 36 de ani a fost alegerea firească pentru a îl interpreta pe Beowulf, el fiind fost campion de scrimă. Astfel, vedeta nu a folosit dubluri pentru scenele sale de luptă, chiar dacă în unele cazuri a suferit și accidentări. Întrebat ce părere are despre personajul pe care îl interpretează, Kieran a declarat: „Este eroul clasic, enigmatic, cu multe secrete, dar crede în onoare și în promisiunile făcute, ceea ce înseamnă ca are de luat multe decizii grele”.

Alături de Kieran Bew, în premiera de la FilmBox Premium ne întâlnim și cu laureatul Oscar, William Hurt care îi dă viață regelui Hrothgar. Scenaristul James Dormer („Outcast”, „Sinbad”), căruia i-a revenit sarcina de a-i propune lui Hurt să se alăture distribuției serialului, a mărturisit că nu i-a fost deloc greu să îl convingă pe actor să accepte propunerea, vedeta americană fiind deja un mare fan al lui Beowulf. „Cred că povești ca aceasta ne ajută să ne înțelegem viața, sensul adevărat al existenței. Eu însumi, ca artist, cred că nu este atât de important felul în care spunem poveștile, cât, mai ales, felul în care le trăim”, a declarat Hurt.

Din distribuția noului serial de la FilmBox Premium mai fac parte și alte nume cunoscute, precum Joanne Whalley („Wolf Hall”, „The Borgias”) în rolul reginei Rheda și Ed Speelers („Downton Abbey”) în rolul lui Slean, ambițiosul fiu al Rhedei. Începând cu 12 noiembrie, „Beowulf: Întoarcerea în ținutul Scutului” se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe FilmBox Premium.

DESPRE FILMBOX – Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.


Niciun comentariu despre subiectul „„Beowulf”, un nou serial în premieră națională, începe din noiembrie la FilmBox Premium ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile