miercuri, 23 noiembrie 2016

Care operatori vor introduce în grilă televiziunile Intact în HD?

Desi televiziunile Antena 1, Happy Channel, Antena Stars, Zu TV, Antena Internațional și Antena 3 vor emite in HD din 28 noiembrie 2016, încă nu au fost nominalizati furnizorii de servicii de televiziune cu plata prin satelit, tv prin protocol IP sau cablu care vor include aceste posturi tv in grilă.

Din informatiile de pana acum, Antena Group ar recomanda diversilor operatori preluarea semnalului de la sediul din Bulevardul Dimitrie Pompeiu, precum si prin intermediul Orange Tv DTH sau de la alti operatori care au efectuat deja preluarea ( iNES si TVSAT 2002 ).

Asadar, pana acum ar fi confirmate o companie de cablu tv ( TVSAT 2002 ), o companie cu televiziune tv prin protocol IP ( iNES ) si un DTH prin satelit ( Orange Tv ). Desigur, alti operatori urmează sa fie confirmati. Însă nu este confirmată deocamdată, nici macar prin zvonuri sau teste tehnice de receptie, o posibilă transmisie in HD a televiziunilor Intact prin satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade Est, prin care emit in prezent versiunile SD ale acestor posturi tv.

Intact precizeaza de asemenea pe pagina antenagroup.zendesk.com ( catre care fac trimitere prin link direct banerele de pe siteul antena1.ro ) că recepția posturilor TV în format HD se poate face cu "abonament care să vă permită recepția posturilor TV în format HD sau o antenă de recepție satelit din gama Focus, Dolce sau Orange TV". De mentionat totusi că nu este precizata data calendaristica a introducerii acestor canale la Focus si Dolce Telekom  ( după cum se observă si in imaginea de mai jos ) si nici daca intra in grilă doar Antena 1 HD sau si celelalte posturi. Asadar, sunt posibile mai multe variante.


De asemenea, din 28 noiembrie, cele 5 canale ale Intact vor fi transmise in HD prin Antena Play ( confirmat oficial ), care trece la o nouă identitate vizuala, cu culori vibrante, dedicate pentru publicul tânăr, trend accentuant mai ales de la introducerea in acest an a canalelor speciale Comedy Play și Cook&Play. Antena Play are peste 1 milion de conturi organice, 4.200.000 de vizualizări în 2015 pentru show-uri on demand și peste 100.000 de ore de conținut. Grupul Intact planuieste lansarea de noi canale speciale.

Tot si 28 noiembrie, Observatorul Antenei 1 va fi reînnoit cu o noua identitate vizuala, cu un pachet grafic dinamic, cu un nou slogan ("Vezi ce traiesti"), cu modificari majore ale conceptului editorial si ale platoului de emisie. Platoul de emisie se va intinde pe o suprafata de peste 400 mp, va include un ecran de 14,5 metri latime pe  2, 5 metri inaltime. Ecranul LED a fost furnizat de compania Uniluminare si are un pixel-pitch de 1,9 mm, fiind format din 144 de module ce includ un total de 8.294.400 de lampi SMD 3 in 1. Intact precizează că sunt folosite solutii tehnologice utilizate in prezent si de CNN, CNBC, RTL si alte), iar fonoizolația și tratamentul acustic a fost implementat de Pro Performance, o companie ce a realizat aceste proceduri si pentru Opera din Viena și pentru televiziunea publică din Austria ( ORF ).

UPDATE 28 noiembrie 2016: Ce operatori au introdus în grilă televiziuni Intact în HD ? Detalii găsiți AICI.


50 de comentarii despre subiectul „Care operatori vor introduce în grilă televiziunile Intact în HD?”:
Anonim

pai pe eutelsat16 nu transmit direct home nu ar trebui să fie acolo întâi HD ?

Anonim

Pai probabil ca pe 16 Est transmit SD, dar pentru HD erau costuri suplimentare, deci inca un transponder, asa ca probabil au preferat Orange DTH, ca tot le va transmite Orange in grila. Deocamdata nu e niciun test pe Eutelsat 16 Est si deja e tarziu, asa ca probabil nu vor fi pe Eutelsat pentru inceput. Poate ca pe viitor vor fi si pe Eutelsat. Ar fi bine.

Anonim

sperăm.. în loc să fie pe propriul lor transponder în HD de la 16°se agață de Orange

Anonim

Se agață de Orange pentru că au deja peste 300.000 de abonați. :) Deci e mai important.

Kalman2007

La Telekom intră sigur:

Toate cele 5 canale HD vor fi introduse pe tehnologiile I.P.TV si D.V.B.-C, adică, Telekom TV Interactiv si cablu digital, unde versiunile canalelor la definitie standard vor fi inlocuite de cele H.D., întrucât toți clienții beneficiază de receptoare H.D. Pe tehnologia D.T.H. (satelit) va fi introdus canalul Antena 1 HD.
La TV Interactiv vor fi disponibile incepand din 28 noiembrie, pe cablu digital vor fi introduse progresiv, in toate localitatile, incepand cu 28 noiembrie pana la data de 9 decembrie, iar pe satelit din 28/29 noiembrie.
La TV Interactiv si cablu digital canalele HD vor inlocui versiunile SD: Antena 1 HD la pozitia 115, Antena Stars HD la 113, Antena 3 HD la 253, Happy Channel HD la 406, ZU HD la 464. Pe satelit, Antena 1 HD va fi regasita la pozitia 110.

Anonim

Confirmat si la Telekom. sursa: http://www.paginademedia.ro/2016/11/unde-se-vor-vedea-antenele-hd-la-telekom

Unknown

Pe satelitul Eutelsat 16* Est ,sint codate,deci sanse mari de audienta nu prea au?

Anonim

acolo sunt preluate direct transponder lor de către freesat sânt decodate pentru cine are freesat.adica si ei😀

Anonim

La telecablu Adjud au fost introduse pe frecventa 294 mgh

Anonim

Apar si la Akta, conform paginademedia.ro

Anonim

La Akta va fi doar A1 HD dupa aceea pe parcurs vor fi si cele 4 posturi in functie de spatiu in retea

Anonim

http://www.paginademedia.ro/2016/11/unde-se-vor-vedea-antenele-hd-la-telekom
Intra si la Telekom... pe satelit ma gandeam la 2-3 canale...

Anonim

@Ultimul anonim: s-a postat deja și mai sus.

Anonim

Intra si la AKTA:
- Antena 1 HD in baza
- celelalte canale HD ale intact in pachetul HD

Anonim

si freesat au zis după ce i-am contactat ca va intra dor antena 1 în HD pentru început....

Anonim

la RCS & RDS si la UPC ?

Nicu

Sunt in negocieri, se vor afla mai multe dupa 28 noiembrie 2016. Pentru cine nu are rabdare, puteti intreba direct Intactul aici, mi-au raspuns si mie:

https://antenagroup.zendesk.com/hc/ro/requests/new

Anonim

Freesat Romania
To ********** Today at 12:17 PM
Buna ziua,

Puteti regasi in continuare pachetul Grupului Intact insa pentru moment nu in format HD.
Vom reveni cu alte informatii.

Va multumim.

Anonim

Din 28 octombrie 2016 la Orange Satelit intra in pachetul de baza toate canalele Intact in HD ( inclusiv Antena International HD ). Canalele SD vor fi scoase din grila Orange Tv Satelit. Pe cablu la Orange intra candva in luna decembrie 2016.

Anonim

Canalele vor fi in 16:9 pe versiunile HD si SD/

Anonim

Am uitat sa pun semnul intrebarii...

Anonim

Desigur ca vor fi 16:9 in versiunea HD si probabil si in SD.

Unknown

In reteaua de cablu RCS-RDS vor emite incepand din 28 noiembrie?

Anonim

Nu se stie. Trimite aici mesaj si vei afla:

https://antenagroup.zendesk.com/hc/ro/requests/new

Anonim

Am trimis mesaj la adresa aceea si am primit raspuns sa sun la RCS ca aia decid daca baga versiunile HD

Anonim

Pai pune si tu mesajul de raspuns, cu copy-paste, sa il vedem si noi. Ms.

Anonim

Si la UPC doar antena1 HD

Anonim

La UPC vor intra toate dar nu de mâine. Sursa: Relații cu Clienții.

Anonim

asteptam si la UPC DTH TOATE programele Intact HD

Anonim

Şi la rds dacă ar introduce antena1hd şi antena3hd ar fi ok

Unknown

Nu înțeleg ce negocieri ar tb purtate ca rds sa transmită in format hd posturile trustului intact in condițiile in care sa anunțat ca vor fi distribuite gratis

Anonim

nici la rds hunedoara nu sunt bagate canale Intact HD sau nu vor sa le bage in hd

sebastian.manoleasa

Orange transmite pe satelit in format HD.

Anonim

DIN PACATE A FOST INTRODUS A1HD LA TELEKOM PRIN SATELIT POZITIA 110 SI A FOST SCOS LOOK TV HD......O AIUREALA

Unknown

Am sunat la rds si mi sa spus ca inca nu au confirmarea ca posturile vor fi introduse,mi sa pus si o intrebare ridicula, daca vreau aceste posturi,si ca au facut o sesizare pe numele meu si in momentul cand si daca vor fi introduse posturile voi fi anuntat..

Anonim

Pai daca sunt gratis, nu inseamna ca sunt si obligatoriu de introdus.

Anonim

Cine e fan Antene in HD, poate sa schimbe operatorul, daca actualul operator nu le are in grila sau nu le va introduce in urmatoarele saptamani. Eu nu fac asta, ca nu sunt fan, dar fanii pot sa o faca. Sau pot sa se aboneze la Antena Play. Desigur, la Antena Play nu mai sunt gratis, fanii vor trebui sa plateasca.

T

dar pe satelit, la liber, sa poate prinde si cei care nu au abonamente, nu baga ? ---daca tot le dau gratis la toata lumea.......sau nu sunt bani de urcat pe satelit ?

cristidoro

Pentru Pitesti operatorul RDS nu stie cand intra posturile Intact in HD,iar raspunsul Intact Media este cel de mai jos:
Solicitarea dumneavoastră (74) a fost actualizată. Pentru a adăuga comentarii suplimentare, răspundeţi la acest e-mail.


Intact Media Group (Antena TV Group SA)
28 nov., 17:44 EET

Buna seara,

La aceasta intrebare va poate raspunde furnizorul dumneavoastra, pe care va recomandam sa il contactati. Trustul nostru a oferit gratuit semnalul HD pentru toate cele 5 canale, insa introducerea lor in grila este la latitudinea operatorilor de cablu. 

Va multumim,

Echipa de Comunicare

Anonim

Nu se poate gratis pe satelit, că satelitul se receptioneaza in toata Europa, iar drepturile de televizare pentru foarte multe productii si filme ( inclusiv coloana muzicala la emisiuni si promo-uri ) sunt cumparate doar pentru Romania.

Anonim

Negocierile cu RCS sunt legate de platforma satelit Digi TV, care nu e acoperita de reglementarile pentru must-carry iar trustul Intact cere bani pentru a permite RCS sa transmita posturile Intact pe satelit! RCS nu vrea sa preia canalele Intact HD pe cablu decat daca li se permite sa le transmita (fara pretentii financiare suplimentare) si pe satelit!

Anonim

Au pus această condiție cei de la Digi celor de la Intact ca vor introduce pe cablu doar dacă aceste posturi vor fi oferite gratuit fără costuri suplimentare si pentru satelit?De unde aceste informații anonim?

Anonim

Pai astia de la Telekom-Dolce de ce nu transmit in format HD A3, ZU, Happy si Antena Stars?!

RedBraker

Raspunsul este simplu, nu este loc. Nu este vorba de orgoliu. Pe un transponder intra 8 canale SD insa doar 2 sau 3 HD. Intr-adevar nu trebuie contract pentru a prelua noile posturi HD, insa firmele de cablu trebuie sa plateasca pentru noile frecvente sau sa scoata posturi care exista deja. La RCS&RDS este exclus sa se mareasca pretul abonamentului, asa ca, compania incearca sa ajunga la un compromis. Eu cred ca se va baga A1 HD, insa pentru celelalte sigur nu va fi loc. Probabil ca vor fi upscalate SD la fel ca Etno HD sau Taraf HD.

Goos

@Stefan Mironescu:
Asta cu transponderul e valabila la satelit, dar pe cablu RDS-ul poate introduce fara probleme mult mai multe posturi HD, nu trebuie sa plateasca la nimeni nimic, mai ales ca poate prelua semnalul gratuit. Deci nici cu locul pentru programe nici cu pretul abonamentului nu ar fi nici o problema.

Anonim

@Goos, pot sa faca asta, dar numai daca elimina un program de pe analogic si il transforma in digital, ca acum nu mai e loc nici pe cablu in digital, ca nu e infinit nici cablul coaxial, are limitate frecventele. Nu confunda fibra optica cu cablul care iese din mediaconvertorul optic si care are frecvente limitate pe tronsonul mediacovertor optic - televizor/receptor.

Problema e alta, cei care nu au introdus Antenele in HD au procedat astfel deoarece respectivii nu doresc sa le introduca. Un grup de televiziuni nu poate obliga o companie privata sa introduca posturile lor. Fiecare cablist are politica lui de firma si isi asuma posibila pierdere a unor clienti, desi destul de imporbabila in aceasta situatie. Iar daca la client nu ii convine situatia, deoarece e mare fan al Antenelor in HD, sa se mute la operatorii care au in grila Antenele in HD si cu asta am rezolvat situatia. Sau sa scoata bani din buzunnar si sa platesca Antena Play la Intact, daca sunt fani. Parerea mea e ca Antena Play trebuia sa fie gratuita pentru aceste 5 canale pe care le au ei in HD, macar pentru o jumatate de an, sa se promoveze si sa dea exemplu de gratuitate.

Unknown

Am sunat la Rds-Rcs și pretind că introduc posturile grupului Intact,în această seară!😉 De s-ar ține de cuvânt!

Anonim

In Iasi mi-au aparut cele 3 posturi anuntate Antena 1 HD, Antena 3 HD si Antena Stars HD pe decodor HUMAX pe pozitiile 36, 37, 38 in locul M2, Magyar TV si MagyarSlagerTV. Se vedea foarte bine dar dupa 5 minute au disparut si arata lipsa semnal. Am rescanat si nu mai apar cele 3 posturi HD, lipsind cu totul pozitiile 36, 37, 38. Banuiesc ca inca se fac teste... Pe TV cu smartCAM nu apar deloc si prind in continuare cele 3 posturi maghiare...

Anonim

La mine merg in continuare, in alta localitate. Probabil au zonal la tine o dificultate tehnica temporara. Inca nu e anuntat oficial, deci inca mai regleaza probabil ceva pe acolo.

Anonim

Bună ziua,știți cumva dacă vor intra canalele și pe satelit?Contează zona în care stai pentru a receptiona a1?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile