joi, 10 noiembrie 2016

Meciul România - Polonia, transmis cu 13 camere Full HD

TVR 1, TVR HD şi TVR+ vor transmite de pe Arena Naţională, mâine de la ora 21:45, o nouă partidă de fotbal din calificările pentru Cupa Mondială Rusia 2018.

Va fi al patrulea meci al nationalei din grupa E si al doilea jucat acasă, reprezentativa țării noastre întâlnind pe cea a Poloniei, cel mai puternic adversar din grupă. Polonia are un lot evaluat la peste 200 de milioane de euro, cotat financiar de aproape patru ori mai mult decat cel al tricolorilor.

Evolutia tricolorilor va fi comentată de Marian Olaianos si Emil Hossu-Longin. Inainte si după partida, de la orele 21:00 şi 23.45, vor fi difuzate ediţii speciale ale emisiunii "Repriza a treia".

TVR a precizat că va utiliza de această dată 13 camere Full HD, iar la transmisie vor lucra aproximativ 150 de oameni, deoarece există un interes major la nivel internaţional pentru aceasta partid[ de fotbal, ce va fi transmisă în peste 30 ţări din Europa, Asia şi Africa.


9 comentarii despre subiectul „Meciul România - Polonia, transmis cu 13 camere Full HD”:
Giony

Daca transmisia va fi Full HD , definitia imaginii va fi 1080 i sau 1080 p ?

Anonim

Camerele vor transmite Full HD de pe stadion catre carul de transmisie, mai departe depinde de lantul de emisie pana la telespectator. Chiar daca vor transmite camerele Full HD, asta nu inseamna ca la telespectator ajunge Full HD. Poate chiar sa ajunga SD.

Anonim

Undeva la 720p ;)... nu avem in Romania nici un operator care sa transmita real FullHD iar ce se prinde este un amarat de HD cu macroblocuri

Catalin

Nici chiar asa, doar 720p... Majoritatea televiziunilor HD din Romania sunt in 1080i si se vad decent, fara macroblocuri. Dintre canalele HD romanesti, tu receptionezi doar Taraf HD si Etno HD ? Ca altfel nu inteleg remarca ta, din punct de vedere tehnic.

Anonim

Am fost neatent ,si am crezut ca transmit in 4k.Era sa ma sperii.O sa vedem si minunea asta HD.Prin Spania chiar daca nu transmit mereu,dar filmeaza multe meciuri in 4K.Si la cele care se emit pentru televiziunile 1080i au slowmotion de o frumusete rara.Asta pentru ca filmeaza cu camere de ultima generatie cu minim 120 fps.

Giony

Eu am un televizor de ultima generatie , Samsung suhd 48 js 8500 . Am abonament la rcs-rds , prin cablu . Vreau sa spun ca imaginea la canalele Digi sport si Digi 24 hd este aproape de definitia 4k , probabil (sau poate sigur) functiei de upscaling . Sunt imagini de pe satelit la canalele 4k care transmit necodat , care sunt mai proaste decat cele redate prin cablu . La filmele transmise prin satelit pe canalele 4k nu sesizezi nici o deosebire fata de filmele transmise prin cablu .
P.S. - Insist cu o intrebare pe care am mai pus-o : cum fac sa ma abonez la Sky bundesliga sport 4k ?

DTH Fan

Pai ti-am raspuns deja eu in alta parte, acolo unde ai intrebat anterior: te abonezi pe websiteul de mai jos, dar nu stiu daca accepta pentru rezidenti din Romania, probabil trebuie pe numele unui cetatean german.

http://www.sky.de/bestellung/sky-fussball-bundesliga-paket-2547

Giony

Multumesc , DTH - FAN .

Giony

NU TRAGETI IN DAUM ! LOVITI-I PUTERNIC PE burleanu si iorgulescu . Ce face presa sportiva ? Nu cred ca acest somn profund ii va face sa le cada pixul si microfonul din mana ? DAUM ? Ce vina poarta daca nu avem jucatori de valoare , nu avem mentalitate in joc ? La ce cluburi activeaza jucatorii Poloniei si la ce cluburi joaca "codobaturile" noastre ? Mi se pare ca si comentatorii meciurilor de sport de la toate canalele sunt sub orice critica . Dupa ce jocul nu merge , trebuie sa mai inghiti si elucubratiile acestor nepriceputi . Traiasca cel ce a inventat butonul muting de pe telecomanda ! Dar esti frustrat ca nu poti auzi freamatul tribunelor . In ceea ce ma priveste , urmaresc meciurile ascultand muzica clasica . NU TRAGETI IN DAUM !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile