luni, 14 noiembrie 2016

MotoGP 2017-2019, exclusiv la Eurosport în România

Eurosport a anuntat că a achizitionat pentru trei sezoane ( 2017-2019 ) drepturile exclusive de televizare a MotoGP in Romania ( toate cele 18 etape organizate în 14 țări in fiecare an ), dar si de distributie a acestei competitii in mediul digital.

Cele trei sezoane ale Campionatul Mondial de Motociclism Viteză ( urmatorul sezon incepe in Qatar, la sfarsitul lunii martie 2017, si se va finaliza în noiembrie la Valencia) vor fi difuzate in exclusivitate la Eurosport, ca urmare a unui acord cu deținătorul drepturilor comerciale ( Dorna Sports ).

Acordul permite difuzarea in direct a tuturor etapelor din cele trei clase ( MotoGP, Moto2 și Moto3 ), incluzand antrenamentele de vineri, calificările de sâmbătă ( în direct sau decalat ) și cursele care au loc duminica ( in direct ).

Cursele și calificările vor fi transmise si prin Eurosport Player, alaturi de alte competitii administrate de Dorna si difuzate in exlusivitate in Romania prin Eurosport Player: Red Bull Rookies Cup și Shell Advance Asia Talent Cup.


4 comentarii despre subiectul „MotoGP 2017-2019, exclusiv la Eurosport în România”:
Anonim

Va fii pe eurosport România unde Este si premier league sau nu ?

Anonim

Da va fi pe Eurosport unde este transmis si premier lig pentru ro Aceste drepturi au fost luate exclusiv pentru ro deci vor fi transmise in sd

Anonim

Dacă e pe SD, degeaba, imagine foarte proastă.

Anonim

pot incerca sa transmita cursele pe radio. frecvente AM daca e posibil.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile