marți, 29 noiembrie 2016

SES va transmite mai multe canale HD pentru grupul M7 în Europa Centrală și de Est

Noul transponder închiriat de M7 va găzdui toate canalele HD ale radiodifuzorului public ceh, iar transponderul actual, pentru care s-a prelungit contractul, va continua să livreze calitate HD pentru telespectatorii din Republica Cehă și Slovacia.

SES S.A. (Euronext Paris și Bursa de Valori Luxemburg: SESG) a anunțat astăzi printr-un comunicat remis către HD Satelit că Grupul M7, furnizor trans-regional de servicii pay-TV, a contractat capacitate suplimentară și a prelungit contractul de capacitate existent pe satelitul ASTRA 3B de la poziția orbitală 23,5 grade est.

Pe baza acestui acord multianual, capacitatea contractată suplimentar de Grupul M7 va găzdui toate canalele HD transmise de serviciul public de radiodifuziune Ceska Televize. De asemenea, vor fi transmise și alte noi canale HD care urmează a fi incluse pe Skylink, platforma DTH (direct-to-home) a Grupului M7 pentru Republica Cehă și Slovacia. Capacitatea recontractată va fi utilizată pentru a continua livrarea unei game largi de canale HD prin Skylink. Platforma deservește peste 2 milioane de gospodării.

“Acordul încheiat recent cu SES ne permite să răspundem cererii tot mai mari de pe piețele din Republica Cehă și Slovacia privind imagini de calitate superioară și programe inovatoare, și, în același timp, ne ajută să ne consolidăm poziția pe aceste piețe extrem de competitive,” a declarat Hans Troelstra, Chief Executive Officer al Grupului M7. “SES este un partener de încredere pentru livrarea unei experiențe TV de calitate către telespectatorii noștri și suntem încântați de continuarea acestei relații fructuoase.”

"Grupul M7 este un partener de lungă durată și ne bucurăm de faptul că această colaborare continuă să crească,” a declarat Ferdinand Kayser, Chief Commercial Officer, SES. “M7 ocupă o poziție de lider pe segmentul transmisiilor HD în Republica Cehă și Slovacia, și suntem mândri să putem contribui în continuare la acest succes, cu ajutorul serviciilor fiabile de transmisii prin satelit.”

Despre SES

SES (simbol bursier SESG la Bursa Euronext Paris și Bursa de Valori Luxemburg) este un operator, de talie mondială, de sateliți, care operează o flotă de peste 50 de sateliți geostaționari. Cu accent pe valoare adăugată și soluții end-to-end în patru verticale cheie ale pieței (video, companii, mobilitate și guvernare), SES oferă soluții de comunicații prin satelit radiodifuzorilor, funizorilor de conținut și celor de internet, operatorilor de telefonie fixă și mobilă, cât și pentru companii și organizații guvernamentale din întreaga lume. SES înseamnă relații de afaceri de lungă durată și servicii de înaltă calitate și excelență în industria operațiunilor prin satelit. Echipele SES, de o largă varietate culturală, se află în diferite locații de pe glob și lucrează îndeaproape cu clienții pentru a le îndeplini cerințele specifice în materie de lățime de bandă și servicii.

MX1, subsidiară a SES, este unul dintre cei mai performanți operatori de servicii media din lume și oferă o întreagă gamă de servicii digitale video și media. Prin deținerea în totalitate a O3b Networks, o rețea de sateliți de generație următoare care combină acoperirea oferită de satelit cu viteza fibrei optice, SES și-a îmbunătățit semnificativ capabilitățile existente pentru video și date. SES este primul operator din lume care are capacitatea să ofere, pentru numeroase segmente de piață și pe diverse meridiane, servicii scalabile livrate de rețeaua de sateliți GEO-MEO.

La SES constuim noi ecosisteme și deschidem drumul către noi orizonturi.
Mai multe informații pe: www.ses.com

Despre M7 Group

M7 Group din Luxembourg este unul dintre operatorii europeni de televiziune prin satelit și tv prin protocol IP cu cea mai mare creștere: Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen în Flandra și TéléSAT partea franceză a Belgiei, AustriaSat/HD Austria în Austria,  Skylink pentru Cehia și Slovacia și AustriaSat Ungaria pentru piața din Ungaria. Toate subsidiarele M7 Group oferă pachete special create pentru clienții din țările menționate. Astăzi, M7 Group SA oferă servicii de televiziune digitală HD și radio prin satelit și tv prin protocol IP pentru mai mult de 3 milioane de telespectatori. Din anul 2011 M7 Group SA oferă servicii de internet în bandă largă și telefonie clienților săi din Olanda și Belgia. Suita de Servicii M7 oferă operatorilor de radio și TV cu soluții complete de recepție prin satelit, tv prin protocol IP și cablu.

Pentru mai multe informații accesați: www.m7group.eu


Niciun comentariu despre subiectul „SES va transmite mai multe canale HD pentru grupul M7 în Europa Centrală și de Est ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile